- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu666
tag
Ha engem kérdezel, szó nélkül elcserélném a helyedben.
Már ha lesz valaki aki ad a HTC-ért egy ilyen csodát.Igen. Tudom, hogy a HTC touch cruise-t majdnem dupla áron árulják.
Mondom ezt úgy, hogy ez előtt 4 gyártó 7 típusát használtam WinMobilból.
Végül is kb. ugyan azt tudja mindkét készülék, mégis ég és föld a különbség.Szerintem
[ Szerkesztve ]
-
kalmi_v
csendes tag
válasz Borg76 #11664 üzenetére
A marketen látható alkalmazások tudomásom szerint egyrészt az oprendszertől, másrészt azonban a hardverelemektől függenek. Mármint hogy mit látsz. Ezek közül az egyik tényező a felbontás, ennek kapcsán szerepel több ROM ismertetőjében a "hacked QVGA Market" - olyat is látsz ennek folytán, ami alapból nem a mi készülékünkre van, de gyakorlatilag megbírkózik vele.
A nandbackuphoz: elvileg lement az mindent, de amik ext partíción vannak, azokat tudomásom szerint nem. Igaz ezek nem törlődnek, ha nem wipeolod az ext partíciót. A 2.2-höz tudomásom szerint teljes FAT/FAT32 kell, így ha backup-ot csinálsz, a programokat is menti és visszahozza. -
kalmi_v
csendes tag
válasz Borg76 #11672 üzenetére
Szívesen. Egyébként én hasonló SD problémával küzdöttem egy másik 2.2-es ROM-mal, de a jelenleg használtnál konkrétan nem jött elő a dolog. A kártya ugyanaz, egyiknél ment, a másiknál nem. Fogalmam sincs miért. Annyit tettem, hogy most a korábbi ext partíciót teljesen megszüntettem, egyesítettem a partíciókat, és most csak egy van. Ott néztem be korábban egy kicsit, hogy elfelejtettem, a Windows csak egy partíciót lát alapból, azt meg formázhattam bőszen, viszont az ext megmaradt. Aztán az is lehet, ennek semmi köze a megoldáshoz, viszont most megy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest