- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
1. lehetőség: mobil sw-gond: Lehet, hogy olyan ROM lett rátéve, amiben egy kiherélt autorun.iso van. Ilyenkor nem játszik le semmit a gép, ugyanis a telefon ezt az üres CD-képfájlt mountolná be, és a gyári esetében innen futtatná autorun-nal a kezelőfelületet - ami ebben az esetben hiányzik.
Ilyenkor a teendőd, ha a telefonod pittyen egyet, bekapcsol a háttér-világítása, amikor rádugod a PC-re, akkor a képernyő feloldása után húzd le az értesítősávot, és bökj rá a Memóriakártya csatolása gombra (vagy valami ilyesmi, én meg sem szoktam nézni a szövegét). Ezután elvileg tudod böngészni a tartalmát PC-n.
2. lehetőség: gazda sw-gond: az operációs rendszer egyik drivere/szolgáltatása nem működik, le van tiltva sw-esen az USB-port.
Rendszergazdai beavatkozás szükséges, driverek interneten keresése, eszközkezelő átnézése, stb.
3. lehetőség: hw-hiba: itt meg minden lehetséges... USB-port kontakthibája, telefon microUSB-port hibája, kábelhiba.Miután a Huawei telefont csatlakoztattam a gépemhez, a korábban hibátlanul működő Huawei 3G-s USB-s modememet nem bírom használni: 32-bites Win7PRO-SP1-re rádugva felismeri, kéri a PIN-kódot, elfogadja, elindítja, majd a tárcsázási próbálkozásnál Error 31 (31 Hiba: Egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik)-es hibaüzenetet dob. Nincs rádugva már a telefonom, csak a modem, volt már pár restart is, néhány driver és kliens sw újratelepítés, és még mindig ugyanaz a hiba, de másik gépen hibátlan a modem. Az összes USB-portomat kipróbáltam, Eszközkezelő sem ír hibát. Találkozott már valaki ilyennel? Ez a Huawei telefon kavart vajon be az E1750-es modememnek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest