- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zénó75
tag
Ipadon (csak wifin) próbáltam azon ment. Megadtam a rendes mobilszámom arra megjött az sms, azt beirtam ipadon a vibernek, utána tökéletesen működik. Hol iphonon, hol ipadon használom.
Ja és nekem nem halk. Hangminőségre pedig jellemző, hogy 3g-n jobb mint a sima gsm. Viszont edge-n nem megy, csak az sms. -
De hogy fogod tudni kinek van fent?, vibert-telefonszámhoz párosítja, ha felteszed, amig telefonszámot nem adsz meg, és nem kapsz smsben kódot nem tudsz belépni, értem hogy másik kártyára küldöd az smst és úgy, de mondom meg kell próbálni, szerintem GSM-modul nélküli eszközön nem megy.
-
Szerintem nem ,mert amikor telepited meg kell adnod a mobiltelefonszámot, az bekerül egy adatbázisba, mert ez alapján mondja meg a Viber kinek van telepítve az alkalmazás, ha az adatbázisában megtalálja a telefonszámot akkor a Viber listán jelzi.
Ámbár elképzelhető hogy működik,ki kéne próbálni
Én is használom Blade-n ezt az alkalmazást, elég jó alkalmazás, igaz néha produkál egy kis késleltetést, de ez csak a WiFi-től függ, a hangminősége simán veri a normál telefonhívást
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest