Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem nem ,mert amikor telepited meg kell adnod a mobiltelefonszámot, az bekerül egy adatbázisba, mert ez alapján mondja meg a Viber kinek van telepítve az alkalmazás, ha az adatbázisában megtalálja a telefonszámot akkor a Viber listán jelzi.
Ámbár elképzelhető hogy működik,ki kéne próbálni
Én is használom Blade-n ezt az alkalmazást, elég jó alkalmazás, igaz néha produkál egy kis késleltetést, de ez csak a WiFi-től függ, a hangminősége simán veri a normál telefonhívást
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
De hogy fogod tudni kinek van fent?, vibert-telefonszámhoz párosítja, ha felteszed, amig telefonszámot nem adsz meg, és nem kapsz smsben kódot nem tudsz belépni, értem hogy másik kártyára küldöd az smst és úgy, de mondom meg kell próbálni, szerintem GSM-modul nélküli eszközön nem megy.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Zénó75
tag
Ipadon (csak wifin) próbáltam azon ment. Megadtam a rendes mobilszámom arra megjött az sms, azt beirtam ipadon a vibernek, utána tökéletesen működik. Hol iphonon, hol ipadon használom.
Ja és nekem nem halk. Hangminőségre pedig jellemző, hogy 3g-n jobb mint a sima gsm. Viszont edge-n nem megy, csak az sms.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest