Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roxan

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne egy gondom a Viberrel: igazából Win10 probléma, de ide írnék, mert jobban pörög a topic, aztán majd valaki elküld vele... :)

    Vettem egy új laptopot, sajnos a fos win10 fut csak rajta, szenvedek vele (ha valaki rávarázsol win7-et, hát nem is tudom, mit adnék érte...)

    Szóval felraktam a notira először a Desktop verziót, mert az Áruházas win10 verzióról nem sok jót olvastam. Ez ment is rendesen, sőt a régi gépről át is tudtem menteni az üzeneteket, rendesen kaptam értesítést, felugró ablakot, ha jött üzenet, egy gondom volt vele, a telefontól küldött és kapott képek nem jelentek meg a PC-n, csak amit a notiról küldtem. Illetve még a kontaktok mellett nem jelent meg az avatar, de ezzel ellennék még.

    Uninstall, és feltettem a WIN10 verziót az áruházból. Itt volt avatar, megjelentek a képek is, aztán ennyi. Nem tudtam átmenteni a korábbi üzeneteket tartalmazó .db fájlt, mert utána el sem indult a program. Nem kapok értesítést, ha üzenetem jött, nincs olyan piros jelzés, mint win7-nél, és felugró ablak sem. Még akkor sem, ha fut a program. Ez elég gáz. Gyakorlatilag használhatatlan így. De a másik is.

    Valakinek hasonló tapasztalat? Kicsit el vagyok keseredve. :W :W :W

    Üdv, Rox

Új hozzászólás Aktív témák