- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
Még egy kis WatchFace bővítés lehetne és öröm bodottá lenne
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A globál verzióra is van magyarnyelv?
-
duronx
senior tag
Sziasztok,
honnan érdemes most rendelni global verziósat? köszi"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
El Gringo
senior tag
válasz Diamond500 #259 üzenetére
az csak egy dummy, mielőtt valaki elhiszi, és órákig fogja keresni.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Diamond500
senior tag
Ha hosszan nyomjátok "óraszámlapot" akkor is lehet face-t változtatni, nem kell a "továbbiak" menüben keresgélni. De lehet ezt csak én nem tudtam.
-
Szilvi1110
csendes újonc
válasz Diamond500 #264 üzenetére
Én se tudtam. Köszi
-
veterán
Az alkalmazáson keresztűl sokkal több számlaphoz lehet hozzáférni.Az karkötőn keresztül csak a már letöltöttek talalhatoak.Gondolom veges a memória is.Ezt a funkciót egyébként már a honor band 4 is tudta.
-
Takcsi
csendes tag
Sziasztok!
Én ma vettem globál verziót sajnos nekem sincs véroxigén mérés .
Viszont cserébe Magyar nyelvű lett a második frisítés után ! Szerintetek valaha lessz rá frisítés a véroxigén mérésre ?Takcsi
-
anrb
aktív tag
Én írtam a Honornak. A Huawei North America technical support team azt írta, hogy még nem döntötték el, hogy a global verzió támogatni fogja-e ezt a funkciót a jövőben. Arra persze nem reagáltak, hogy - mint írtam, direkt ezért vettem meg a HB5-öt, és hogy hírdetve volt a szaturáció mérés, mint képesség. Mondjuk az eladó webshop is zsivány volt, mert csak egy pár napja írják, hogy csak a kínai változat támogatja ezt a funkciót. Ha egy hónap múlva sem lesz változás, akkor PayPal claim lesz a vége.
-
Teddybobtail
újonc
Sziasztok. Senkinek sincs ötlete a problémámra????
Szeretném képernyő feloldásra használni a karkötőt, de amikor beállítom a telefonon, akkor nem tudom megerősíteni. A karkötőn nem jelenik meg a megerősítés. A telefonom Xiaomi Redmi Note 5. (Xiaomi band 2-vel simán működik)
-
Skillet
addikt
Ha jobbra söpörsz egyet, akkor pedig beadja az üzeneteket
Az üzeneteket egyenként törölni is így lehet, ha meg van nyitva az adott üzenet. Visszalépni a menüben is ugyanígy[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
PociAti
őstag
válasz Teddybobtail #269 üzenetére
Vannak funkciók, amik csak márkán belül működnek. Legyen az Huawei - Huawei/Honor vagy Xiaomi - Xiaomi eszköz. (Korábban a HB4 kapcsán téma volt, hogy a kamera távkioldójaként is működik a karperec, de csak modernebb, és kevésbé olcsó telefonok esetén.)
Amit szeretnél, az nem egy probléma, hanem egy funkció. Valószínűleg a hardware feltételek sem teljesülnek ahhoz. -
Ateszpapa
addikt
Szívesen.
-
Diamond500
senior tag
Frissült a Health app kicsit átvariálták
-
SirRasor
addikt
válasz Diamond500 #280 üzenetére
Már akinek...
Feleségemnek frissült és átvariálták. Nekem is frissült, de kisebb verzióra és maradt minden a régiben. Nálam azt mondja a play, hogy nincs frissebb. WTF?Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Diamond500 #282 üzenetére
Nekem 9.xxxx; most csekkoltam, még mindig nincs frissebb.
Köszi a pontos verziót, lehúztam apkmirror-ról.EDIT: kipróbáltam és a stresszmérésnél azt írja, hogy először csatlakoztassak egy eszközt, ami képes mérni. Még szerencse, hogy van a karkötőn SpO2
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Brekecs
aktív tag
válasz Diamond500 #282 üzenetére
Nekem 10.0.0.532 play áruházból frissült , de miért nem egyforma ?
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Ateszpapa
addikt
Enyém 10.0.0.632
Huawei AppGaleryben frissítve. -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Most olvastam Huawei forumokon, hogy elméletileg októberben jön egy frissítés ahol már benne lesz az spo2....
Reménykedjünk"Hosszú és eredményes életet!"
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. Nektek is mindig több lépést mutat a telefon? Egész nap kapcsolatban van a telefon a Band-del, de telefonon már 400 lépéssel előrébb járok.
-
GordonSamway
aktív tag
Nekem két funkció hiányzik nagyon. Az értesítés felébressze a kijelzőt és/vagy az állandóan bekapcsolt kijelző.
[ Szerkesztve ]
"Hosszú és eredményes életet!"
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
elsősorban túrázásaimhoz keresnék vmi ilyesmit, de nem tudok dönteni ez és a Mi Band 4 között. Megfelelő nekem ez a készülék, ha főleg túrákon használnám, elsősorban vízálló óraként, másrészt megtett km-ek mérésére? A telóm aktív gps-sel a táskámban pihenhetne közben, így állandóan elő kell vennem... Továbbá heti 3* úszom, azt is jó lenne ha tudná mérni, 33 méteres verseny medencében. Jelenleg Honor a telóm is... Ez vagy a Xiaomi lehet megfelelőbb szerintetek? Előre is köszi!
-
veterán
Szerintem honor band 5-öt válaszd. Én 1 hétig hasznaltam mi band 4-et de váltottam honor band 5-re.Szerintem sokkal pontosabban mér(főleg az alvást a mi band nem érzekelte az éjszakai felébredést a honor mindig ) és az appja a huawei health is sokkal részletesebb,szebb,jobb mindenben.A kijelzője nagyobb és jobban látható a honornak ráadásul magyar nyelvű.
-
anrb
aktív tag
Azt válaszd, amilyen cuccaid vannak (Huawei vagy Xiaomi).
Nekem mindkettő karkötő van, de a MB4-et használom, leginkább a hosszabb üzemidő miatt.
A MB4-et jobban is lehet konfigurálni, az új 4.x-es MiFit viszont katasztrófa (a korábbi verzió jobb és gyorsabb volt). A töltője elég béna, szerintem visszalépés a korábbiakhoz képest. A kapszula kialakítás miatt többféle pántot használhatsz, ez a HB5-nél limitált (viszont nem kell kivenni). A HB5 ergonómikusabb (laposabb, jobban illeszkedik a csuklóra) és praktikusabb tölteni. A Health app is kellemes csalódás volt számomra. Alvásmonitorozásban egyértelműen a HB5 jobb. Sportoláshoz nem használom a karkötőket, így nincs tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
-
anrb
aktív tag
válasz beyruth82 #295 üzenetére
Nem voltam elég pontos. Nem a telefonra gondoltam, hanem az "okos" cuccokra. Pl. Xiaomi mérleg mérési adatokat átveszi a Band; ha elalszol automatikusan lekapcsol a Bedside Lamp. A kínai Amazfit Stratos firmware pl. az összes Mi Home eszközt tudja vezérelni. Ilyen értelemben javasoltam a brand egyezést.
-
anrb
aktív tag
Nem használok külső programot a MB4-hez, igazából androidos telefonom sincs. A HB5 valahogy egyből tudja, hogy nem viselem és nem toldja meg az alvás idejét egy-egy mélyalvással, mint a MB4, amíg a karkötő az asztalon pihen.
A kijelző nem érdekel különösebben, az időt és a lépésszámot mutassa. Ha nem fakult volna el, még MB2-őm lenne. Viszont lassan meg kellene keresnem a töltőt, mert 35 nap után már csak 30%-on van
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs