Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csababarca

    őstag

    válasz antikomcsi #1109 üzenetére

    Pedig a műsor szempontjából Amanda "érdekesebb". Nem jobb ember, sőt, de érdekesebb picit.

    akkor lesz érdekes, ha kiesnek az általatok rossznak tartott karakterek, aztán majd a "szentek" egyesülete (hahhha, ugyanolyanok csak csendesebbek valamennyire, de persze ők nem taktikából rakták egyhangúlag Amandára, nem persze hogy nem.), akkor majd mi lesz?

    Ezeket a műsorokat a balhék generálják, mozgatják.
    Érdekes lesz amikor marad bent a Virág, Bálint, Dani, Moh, Merci, Roland tengely hatan, akkor majd kire raknak? kit hívnak ki?
    ne legyenek illúzióitok, akkor majd egymás ellen fordulnak, és kiközösítenek ugyanúgy, kitaszítanak, valami kis piszlicsáré ügy miatt összevesznek.

    Erre már voltak jelek Dani vs Moh esetében pl, nem olyan sziklaszilárd, őszinte barátságok ezek, mint aminek ti képzelitek.

    Meglátjuk mi lesz, nekem már unalomba fulladt a műsor, ezért csak tekergetem a részeket, de egyszerűen semmi nem történik. Csak ha alkoholhoz jutnak, akkor Renátó őrjöng valamin, meg Dani még inkább alázza Virágot mindennel, amivel csak tudja. (persze ezt is jófejségből, mert rendes, kedves fiú, csak jót akar, de nem tudja kifejezni magát. :U )

    iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

Új hozzászólás Aktív témák