Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Essentials

  aktív tag

  Lépjünk túl azon a tényen hogy egyre kevesebben vásárolnak újabb szériás Huawei telefonokat, kérdés hogy ugyanazokat a hibákat felsorakoztatva ( előző szériás 4G chip, HMS, rosszul megválasztott árazás ) mekkora a vásárlói hajlandóság még ezekre?

  .. de ezt a notch dolgot minek erőltetik vissza vajon? Lesz köré építve teljes funkcionalítás, vagy az előző szériákhoz hasonlóan csak telefon nyitogatásra lesz alkalmas? 🤔 Ahhoz kicsit drágák ezek a szenzorok, meg felesleges ekkora kivágás is talán, ha egy ujjlenyomat olvasó mellett ez csak kurtított funkcióra lesz képes megint. :F

  [ Szerkesztve ]

 • Essentials

  aktív tag

  Ebben biztos van valami, de ettől függetlenül sem érthető ez a visszatérése a notch-nak. :U Az eddigiek ugye jórészt arra voltak jók hogy kinyisd a telefont, de online vásárlásokhoz, vagy fizikai tranzakciókhoz nem lehetett használni. Ha van egy teljes funkcionalítást nyújtó ujjlenyomat olvasó, akkor minek kitakarni a képernyő ekkora részét egy lebutított cuccal? Vagy lehet hogy nem is a 3D-s szenzorok miatt kell a hely? :F

 • Essentials

  aktív tag

  Szerintem olyan dolgokról vitatkoztok már 2022-ben, amik nüansznyi különbségek. Minden csúcstelefonos kamerának vannak jobban, és rosszabbul sikerült fotói, erényei, de az a misztikum ami egyes fanok szemében körüllengi a Huawei mobilok kamerás képességeit, sosem létezett. Tény, hogy tettek bele szuper dolgokat, amikkel agyon lehetett reklámozni, tény, hogy van amiben adott esetben egy Huawei a legjobb, de az is tény hogy vannak ugyanúgy hiányosságaik, és mindig lesznek olyan helyzetek, amikor egy vagy tobb csúcsmobil jobb minőségű fotókat fog készíteni, mint egy Huawei telefon.

  Ezzel nem szerettem volna semmit lefitymálni, csak ráerősíteni arra hogy az utóbbi 1-2 évben a csúcskategóriás telefonok közötti árkok kis patakocskákká szelidültek, és mindegyik készülékkel lehet remek fotókat csinálni. Egy átlag fogyasztónak nagyjából tölmindegy, aki meg direkt kamera alapján választ telefon, az is megtalálhatja a számításait egy Huawei-nél, Xiaomi-nál, vagy Samsungnál ugyanúgy, de ez a csúcsmobilt vásárolni hajlandók közül szinte láthatatlan kisebbség. ( Mármint aki mobilkamerás fotós, és nagyon bele akar merülni. ) Pláne hogy az Apple adja a csúcstelefont a kezébe az erre vágyóknak 10-ből 7 alkalommal, a "maradék" 3 meg valami androidos típus. Összességében pedig mindegyik hozza az elvárt szintet, ilyen szempontból csak a Huawei kivétel, mert a friss mobilok újabban korábbi generációs, 4G chippel érkeznek, HMS keretrendszerrel a Google helyett, és ezeket a hiányosságokat semmibe vevő árszabással, szóval ez a legtöbb vásárló számára erős hátrány, minusz vérfanok.

  Pláne most, hogy azt látni hogy az európai 90% körüli éves telefonos forgalom visszaesésük után már Kínában is lassan az others kategóriába kerülnek, ami a kínai közönség vásárlói hajlandóságát illeti a Huawei telefonjai iránt.

  Én neked is elhiszem a készült fotóiddal a vélt és valós erényeit a készüléknek, meg másoknak is. Viszont ezek a különbségek egyre elhanyagolhatóbbak, és leginkább a hype viszi tovább a mobilkamerákat. Mert ami valamiben látszólag nagyot durrant ( lásd most a legfrissebb Mi 12 Ultra főkamera, annak ugyanúgy megvannak a gyengeségei is más fronton, és így egyensúlyozzák ki egymást a kamerás képességek terén a versenyzők.

  Régen persze minden más volt, 3-4-5 éve még lehetett htalmasat villantani, ma már egyre kevésbé. :R

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák