- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nekem még ez is túl giccses, de nem vagyunk egyformák.
(#3) h-yle
De, ez lenne a legjobb. Egy gyártóknak fenntartott, elkülönített szektor a Marketen, ahol letölthetők a külön program és szolgáltatáscsomagok, amikkel most tele van szemetelve a rendszer. Így nem lenne kifogás a frissítés késésére és nem kéne széthaxolni se a kütyüt, ha vanilla droidot akar a user. Akinek meg kell a "giccs és a pompa", az meg egy kattintással leszedi magának. Csak ez a hajó már elment, előrelátóan kellett volna megszervezni az egészet, most már ha bekeményít a kugli, az rizikós.[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
Valóban bonyolult! Több amőba és zöld szemes ostoros is belepusztult a megértésébe...
[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
Nem értek az Androidhoz, de nem lenne ezt egyszerűbb, és célszerűbb, utólagosan letölthető felületként megoldani?
Az egyszeri user úgyse tudja mi a rák az a Sense, akinek meg hiányzik, vagy épp azért szereti a HTC-t az meg leszedi magának. Win-win, vagy rosszul látok valamit?
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
atoth
aktív tag
Meg beszólt nekik Gugli bácsi, hogy most már ne tessék csak úgy belemódosítgatni a mi rettenetesen nyílt rendszerünkbe, különben kizárunk belőle benneteket egy kicsit.
-
T0rnad0
addikt
Remélem jóval kevesebb erőforrással is beéri
-
defymoto
senior tag
Nekem a MOTOBLUR tetszik a legjobban
-
gzbotii
nagyúr
Valoban jo rendszer, de eroforras igenyes...
Es az meg jo volna, hogy ha tenyleg lehetne valasztani: ICS vagy Sense feluletdefymoto: bar izlesek es pofonok, ugye
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
FET-MEN
veterán
sztem nem rossz az hogyha bonyolult. aki hamar megunja a témáit annak jó nagyonis. aki nek meg egyszerűség köll: szimbián meg windówzfón
Iphone 7
-
Brutális eb
addikt
Nem.Mivel a sense nem csak egy ui. ahogy sokan hiszik hanem egy komplett rendszerbe integrált szolgáltatás csomag.(Ezer widget,navigáció,közösségi cuccok,stb....)
Van aki utálja én nekem nagyon bejön a a sokrétűsége és a klassz tényleg felhasználóra szabott szolgáltatásai összeségében.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
r4z
nagyúr
válasz Brutális eb #9 üzenetére
Bizony. Olyannyira összetett, hogy egyedi kernel kell a Sense alá, sima Vanilla Android kernelen nem is fut.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
rinbanbo
tag
go launcher ex a tuti ....
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
Tikakukac
titán
A Sense a legjobb dolog ami az androiddal történhet. Erőforrásban kéne egy kicsit fejlődni, de nekem speciel az alap droid nagyon ingerszegény. Bonyolultnak meg hááát, azért nem nevezném, akinek futi drága telóra az ugyan rendelkezzen némi agysejttel is mellé. Ha meg nem tetszik, akkor főzött romok garmada áll rendelkezésre extra felület nélkül.
FET-MEN: Jah, nem is lehet csak úgy pakolgatni ide-oda a kerneleket. Mondjuk nekem van miből válogatni, HD2 powa
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
a.sebi
őstag
Magyarorszagon aki tehetosebb valoszinuleg van agya ....de kulfoldon nem biztos....olyan kevesbe kerul a fizetésekhez kepest a telefon h a segédmunkas megveheti 2havonta az uj csucsmobilt...pedig nincs tobb agya mint a közért előtt álló segédmunkásnak.
-
JR.CSé
senior tag
-
daniel909
addikt
kedvenc felületem. csak az a gond hogy a 3.0 és 3.5 verziók annyira giccsesek, hogy hihetetlen. persze nekem valahol tetszik, de a bepördülő kezdőképernyőt szokni kellett egy hétig. ráadásul nem lehet azt kikapcsolni. örülök h a sense 4.0-ban visszavettek kicsit.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
kiskekko
tag
Az 1-1,5 éves telefonok meg le vannak sz..va. Frissítést el lehet felejteni, ezek után pedig én úgy gondolom optimalizáció kérdése lenne az egész. De hát a felhasználókon kívül ez kinek érné meg..., egy márka presztízsét nem csak az új innovatív megoldásokkal lehet növelni hanem pl. a folyamatos frissítésekkel a teljes termékpalettára, a HTC pedig mint mindannyian tudjuk prémiumkategóriába sorolja magát.
by egy elkeseredett HTC tulaj...
"Az elitet csak az különbözteti meg az összes többitől, hogy bárki másnál jobb az alapokban."
-
Gabor tm
tag
Szerencsére ott az xda, ahol mindenki találhat megoldást a frissítésre
Áldás, békesség, Túró Rudi mindenkinek!
-
Tikakukac
titán
-
engusz
veterán
Volt szerencsém Windows Mobile-ra és Android-ra épített Sense-hez is. Mind a kettő kellemes meglepetés volt az alap rendszerhez képest. Látszott rajtuk, hogy komolyan gondolták az egészet. Nem csak egy csicsa UI-ról szólt az egész. Szolgáltatásokat és fejlesztéseket toltak mögéjük. Respekt.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
zool1
őstag
Ez mind szép és jó, de MIKOR lesz belőle valami!!!!! Magyarul mikor kapják meg a korábbi készülékek az ICS-t, és ezzel az új sense felülete.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Az egy dolog, hogy mikor, de milyen frissítést is kapnak? Ez is fontos kérdés, mert a Sense felület újításaiból nem mindent. [link]
2: mindent el lehet kezelni minimális IQ-val is, a Symbiant is. Csak ha ha egyszer valami túl van bonyolítva, akkor a vásárlók elfordulnak tőle, ha van egyszerűbb megoldás is. Ez nem hülyeség, maximum lustaság.
-
daniel909
addikt
válasz Tikakukac #20 üzenetére
tökmindegy gyárilag nem lehet kikapcsolni. tudom, ha nem tetszik használjak launcher pro-t, de akkor meg nincsenek htc widgetek ami fájó.
de mindegy is a sense 4.0 nagyon klassz lett. vegyíti a hármas és a kettes sense-t.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
hallerlaller
addikt
Bloatware
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Tikakukac
titán
-
Szerintem nagyon jó a Sense, nem rontották el a 3.5-höz képest, ez manapság már nagy szó
-
pszili8
aktív tag
Jó ez ,nem értem mi a gond vele.Muterom Nokia 6300-ról váltott wildfire s-re,2 hét alatt ráérzett,már nem kérdezget mit hogy kell.Nagymamámtól néha úgy kell visszakönyörögni az SGS-t pedig nokia 2630-a van,szubjektív mi a bonyolult
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
vicze
félisten
válasz daniel909 #25 üzenetére
???
Ugye tudod, hogy a widgetek a Roise launcher része, ahogy a többi launchernel is +widgeteket kapsz. Az alap használható widgetek az alkalmazáshoz vannak kötve, ha nem Roise fut akkor nem férsz hozzá a saját widgeteihez. Úgy látom nem igazán vannak tisztában az emberek a fogalmakkal, és hogy miből is áll egy Android felület, meg hogy mit is jelent a Sense...
Értsétek meg hogy nem egy szem launcher a Sense, hanem nagyon sok kis apró dolog, ami mélyen a rendszerben van integrálva. Akinek meg nem tetszik, szerintem majdnem mindegyik HTC-re van AOSP ROM, és mindegyik ulockolható, szóval nem korlátoz senki. -
-
-
Brutális eb
addikt
Max update ügyileg.De ahogy csiripelik a madarak az sem biztos(Nem lesz frissítés wp8-ra a mostani készülékek.)
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
randras
veterán
válasz enginev3.0 #33 üzenetére
Jaja, én is. Remélem, hamar jön az ICS, pénteken megyek az Evo-ért!
Egyébként, nem is baj, ha nem lesz OTA-n keresztül Sense 4-ünk, egy az, hogy úgyis főzött ROM-mal használja, aki komolyan használja a telefonját, kettő pedig, hogy az új weather clock widget elég ingerszegénynek hat szerintem...
-
[link] - "HTC Sensation & Sensation XE: HTC is set to release Ice Cream Sandwich -- complete with Sense 4.0 -- for these two phones at the end of the month, but in the meantime, it's made previews available for download by way of its Elevate program. Those who don't care to take surveys will be glad to know the ROMs have also been leaked through less official channels. " Eszerint lesz Sense 4.0. Majd meglátjuk.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
gzbotii
nagyúr
válasz Brutális eb #34 üzenetére
Eddig volt 2 ev suport..en akkor sem leszek nagyon szomorru, ha nem jon a WP8 ra..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
banhammer
veterán
Vissza a gyökerekhez?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
petipetya
nagyúr
A 2.1-es Sense óta használom a felületet (amelybe amúgy youtube videókon keresztül szerettem bele), amelyből a 3.5-ös van fent a telón. Nagyon sokat fejlődött az alaphoz képest és való igaz, hogy pár helyen túl van bonyolítva - elég csak a Hub és Like komponenseket megemlíteni, illetve a Telefon nevű híváslista és névjegyzék hibrid (mondjuk ez már a 2.1-ben is megtalálható volt). Persze ahogy így megnézem, a jelenet-felszín-háttérkép-lezárási képernyő tényleg eléggé széttagolt dolog, mindezt sokkal jobb lenne egyetlen témaválasztó felület alatt elérni, mint ami pl. a MIUI rom-ban van. Végül a beállítások menü sem az egyszerűségéről híres.
Ám mindezek ellenére a Sense folyamatosan fejlődött és egyre jobban kibontakoztatta a tudását. Mindig egyre jobb és jobb lett. Sajnos a 4.0-ás verziót csak videókon láttam, de ahogy elnézem az is egyre többet tud és egyre szebb (hogy csak a mappákat említsem, nekem most a Simi folder segítségével néz ki majdnem ilyen jól mint a 4.0-ban), egyre letisztultabb és egyszerűbb.
Mindezek birtokában ott van a szeren.
"nincs rá lezsóidő"
-
Ez az első szériára igaz ami tegyük hozzá elég sokáig húzta folytatás nélkül, de mi van azokkal akik az új szériákból vásároltak jó pénzért? Például a Nokia Lumia800, HTC Titan/Radar és akkor a többiekről ne is beszéljünk.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Csak az a bökkenő, hogy hardveresen nem sok különbség van az általad használt Omnia 7 és az általam említett telefonok között. Kivéve az alsóbb kategóriába szánt típusokat. 8-ast ha te nem kapsz akkor ezek sem fognak.
-
gzbotii
nagyúr
Az van, hogy valoszinu Desire szintu telefonok is lesznek ICS-el, Desire meg megsem kap ICS-t. Ezen elven lehet lessz 2. gen WP8 (vagya akarmi is jon majd) de hasonlo 1.gen meg nem kap updatet.
(de ez persze csak az en szemelyes spekulaciom)[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Ja na igen csak a wp7 support az eddig olyan volt aminek már megjelenéskor benne kellett volna lennie a rendszeredben. Én erre nem lennék olyan büszke.
Bár látom igyis sokan örültek neki,hogy egy félkész cuccot kaphattak.Kis butusok. Akinek nem inge....
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Brutális eb #44 üzenetére
Mar elnezest, mango elott voltak hianyosagai, de azert egy hasznalhato rendszer volt. Utanna is volt tobb keszulekem es megis visszatertem erre a platformra, erdekes..
Na de mindegy, nem allok le vitatkozni ujra, igy is tul gyakran teszem.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Brutális eb
addikt
Amíg ilyen a hangnem ez csak eszmecsere.
Egyébként meg egy félig átsűlt mirelitt burger is ehető.....
Tehát nem mondtam,hogy nem volt használható csak erőteljesen félkész.
Még most sem a legjobb a helyzet.És ezt a többség is látja mert bőven 5% alatt van a részesedése a cuccnak.És nem az olyan sokat hangoztatatott kevés reklám miatt....Egyszerüen nem tudja a microsoft kihez szóljon addig a droid minden korosztálynak nemnek,felhasználoi igénynek képes biztosítani megfelelő cuccot.
Sajnos vagy nem sajnos mindenki döntse el de nem kell még egy ios a népnek.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Brutális eb #48 üzenetére
En megertem, sokaknak nem jon be..istenem..nekem volt mas is de nekem droid meg iOS nem jon be, ez kell. Sajnallak titeket, nem tudjatok mi a jo
-
winhelper
tag
Ne viccelj, mi egy félkész vackot hasznalunk.
Majd ha lesz Bluetooth fájlküldés, az Applanet-ről warezolt apk küldéshez és memória bővíthetőség, hogy omoljon a rendszer (vagy épp be sem boot-oljon memkártya kivétel után), akkor szövegelhetünk. Addig csak butus, winfos imádó, MS bérencek vagyunk.
Majd ha a mi telónk is tud laggolni alapmüveleteknél, ha nem tudunk hívást fogadni mert fagy a cucc vagy épp eldobja a vonalat a telónk s újra is indul, na akkor vagyánykodhatnk, de addig csak jelenthetünk a Nagy Zöld Istennek.
Szörnyű használni egy rendszert kerek egy éve úgy, hogy nem fagyott, nem lagolt.
Sokat sírtam is már emiatt.
Azt hiszem veszek is egy Tegra3-as Droidot, hogy legalább néha szaggathasson a rendszerem.Galaxy S4 (LTE) i9505 5.0.1
-
válasz winhelper #50 üzenetére
Az a probléma, hogy azokkal a telefonokkal droid vonalon sem volt különösebb gond amikben az a hardver(SoC) van megfelelő mennyiségű memóriával amire a WP7-es telefonokat építették. Lásd például a Sony Ericsson utolsó Xperia szériáját(RAY, ARC, MINI, MINIPRO).
Majd a ZTE csodagépei meg az alsóbb szegmensbe szánt Lumia610 és társai lehet nem lesznek már annyira stabilak hosszú távon. Általánosítani meg nem kéne, Lásd be WP7 esetén sem ugyanazt kapod egy Tania/Lumia610-tól és egy Lumia800-tól ahogy Android vonalon sem várhatod el ugyanazt a 20ezres kategóriától és a 100ezrestől. Amúgy ha itt tartunk a rendszeren felül a gyártóknak is lehet saruk 1-1 típus hibáiban. Itt a Lumia800 példának: gyenge az akkuidő esetenként, gyenge a basszus zenehallgatás esetén és a kamera sem tökéletes, de ennek nem a WP7 az oka alapjáraton, hanem a Nokia és jönni is fog(nak) a javítás(ok).
[ Szerkesztve ]
-
Nem azt mondtam, hogy ugyanúgy fut, hanem nincs velük különösebb probléma. Ergo stabil, gyors 1-2 megreccenés ellenére is várakozás nélkül megvan minden.
A 2 rendszer annyira másképp épül fel, hogy nem is lehet szerintem elvárni. Van amit az egyik tud van amit a másik és egyéni preferencia, hogy kinek mi a fontos.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Hmmm, ugye tisztában vagy vele, hogy amiket leírtál mind lesz a WP8-ban, amire te nem frissíthetsz, és nem azért mert a készüléked nem képes rá, hanem mert csak?
Ha neked nem probléma, hogy a 100e+-os készüléked képességeinek a felét se tudod kihasználni az SW korlátozásai miatt, akkor nyugodtan legyél boldog vele.
A WM 6 egy okostelefon platform volt, a MS most csinált belőle kvázi feature phone-t, és ujjong pár százalék, miközben a részesedés nem hogy nő, de csökken, mert nem nő a piaccal.
Ki lehet kifigurázi más rendszer képességeit, de az puszta trollkodás, és csak lejáratod magad vele. Főleg ha azok olyan dolgok, amit egy X éves feature phone tud.Én örülök, hogy neked bejön a platform, de azért nem kell csőlátású szemüveget húzni.
Számomra a szabadság fontosabb 100ms laggolásnál, nyilván neked nem. -
winhelper
tag
Ki beszél 20e forintos alsó kategóriáról???
Kizárólag a 140e Htc-m és az azóta is a kezem alá adott Droidokról beszélek (volt köztük X8, de a java duplamagos csoda). Mert szép, hogy "xda-ról és főzött Rom-mal milyen jó lesz", csak nem képesek feltenni a júzerek a telibeba***tt buherált Rom-ot maguknak. Csak nyígnak, hogy segítsek nekik.
Hiába van egy éve WP-m, gyakorlatilag két hetente Droidot romolok.
Android páwa!Galaxy S4 (LTE) i9505 5.0.1
-
Tikakukac
titán
Tudod mit mondok erre?
HD2-re felmegy a WP7.5, Android Sense-el vagy anélkül illetve 6.5 WinMo ugyebár gyáriban. Esetleg Meego. Mindegyik oprendszer tud valamit amit a másik nem, gyere be a topikunkba és meglátod mit mondanak azok, akik csont ugyanolyan hardver mellett is el tudják mondani a véleményüket. Ez a lenézős, fikázós stílus meg óvoda.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
winhelper
tag
Hmmm, ugye tisztában vagy vele, hogy max a Nexus-ra van két év support, mint nekünk?
Ugye azzal is, hogy a support és az Android jelenleg egymással köszönőviszonyban sincsenek?
Ugye azzal is, hogy amiket leírtam száraz tények s ha ezt trollkodásnak veszed, akkor Te vagy csőlátással?
Ugye azzal is, hogy a szabadság az, amikor törés és Xda nélkül is használsz egy eszközt, arra amire vetted?
S remélem azzal is, hogy miként én is, aki supportal foglalkozik, az nem.használ olyan eszközt, amit önmagának, éjszakákon át kell supportálnia?
De amúgy ne vedd magadra, peace!
Nem flamewar, csak vélemény akart lenni. S ha visszaolvasol, nem a Mangós tábor kezdte.Galaxy S4 (LTE) i9505 5.0.1
-
válasz winhelper #55 üzenetére
Ezzel a hsz.-el bebizonyítottad, hogy veled felesleges értelmesen beszélni. Másképp meg nem fogok.
Annyit hozzátennék, hogy Desire-t és Sensation-t is elégedetten használok gyári ROM-mal. Nem nagyon volt eddig egyikkel sem okom panaszra. Az X8-ról egy szót sem szóltam, mint mondtam az MSM8255 köré épülő Xperia szériáról beszéltem az X8 nem az...
De még mielőtt megkapnám, hogy vaktában ellenzem a WP7-et megsúgom, hogy páromnak Lumia800-a van így nagyon jól tudom milyen...
(#57) winhelper: DHD megkapja az ICS-t...
Innentől kezdve ignorállak. GGbb.
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Ms bérenc? Te mondtad magadról.
Én itt most csak egy gyenge mártirkodást látok.
Eddig teljesen jól elbeszélgettünk a wp7 felhasználó kollégával kollégával erre jössz ide flamet kelteni.
Semmi szükség erre.Egyéként ha az adatlapomra pillantasz láthatsz érdekeset....
Látom amúgy,hogy összeszedted az összes droid szterotipiát.Gratulálok.Tudom volt droidod 2 magos...Ha már máshol hiányzik nálad a két mag legalább ott volt
[ Szerkesztve ]
-
winhelper
tag
válasz Brutális eb #60 üzenetére
Nem kell rápillantanom, tudom: Hd7
De már többen mondtuk, többször is: miért vetted meg úgy, hogy nem ismerted a rendszer korlátait, miért nem adtqd el a francba, ha kaptad s nem tetszik?
Továbbra is várom a cáfolatokat arra amit soroltam.Mert a Te bicskanyitogató szöveged miatt vagyunk itt.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S4 (LTE) i9505 5.0.1
-
gzbotii
nagyúr
Szerintem semmi ertelem itt vitazni errol, midenki tagadja (tisztelet a kivetelnek, aki nem) hogy elfogult egy rendszer irant. Akarmilyen telefonom volt, jartam a forumjaba, es aki ott volt az vedte a magaet..lehetett az akarmilyen droidos, iPhone, WP. Ez igy van es igy is lessz. Szoval, ez eleg szubjektiv, hogy melyik jobb droid vagy iOS, csak annyi biztos, hogy a legjobb a WP7
-
Tikakukac
titán
válasz winhelper #61 üzenetére
A WP7 fapad. Ne akarj már egy szénné grafikázott, effektezett Androidot 500 widgettel összehasonlítani egy WP-vel. Akkor rakj fel CM-et vagy MIUI-t. Na ott nem lesz laggod, se kicsit, se nagy. Supportról meg majd a WP8-ra való átállás után nyilatkozzunk, nem kis para van, hogy mi fog kapni és mi nem. Ez a vonal eldobálós dolgot megint nem tudom honnan szedted, nem kell össze-vissza rakosgatni radio-kat meg kitudja honnan összecsórt romokat rakni a telóra és nem lesz gondod.
Nem tényeket közölsz, csak nyomod élből azt észt és osztod akit csak érsz. Egyéb szakmai! kérdésed van, várunk a topikunkban és válaszolunk bármikor.[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
winhelper
tag
válasz Tikakukac #65 üzenetére
Ha láttál volna WP-t élőben, akkor feltűnt volna, hogy 3D-ben vannak animálva a csempék. A Droid meg mint tudjuk, nem használja a grafikus gyorsítót a felhasználói felülethez, hanem a processzorral számoltat mindent.
Amúgy jól látod, én a MIUI romokat favorizálom s mentem meg a pogácsaszaggatás élményétől a felhasználó barátaim.
Osztom az észt élből?
A hívás eldobás és reboot a HTC Sensation GYÁRI állapotának fícsöre volt.
Berekesztem, tényleg az iPhone topikban érzem magam. Nem hittem hogy ide jut a Droid tábor. De csak a felhasználók követik az elvakult alma fanokat,
ellentétben az MS az iPhone útját járja, a Droid meg a régi (s most már halott ) Windows Mobile-ét.
Szerintetek ki nyer így?Bocsánat, ha bárkit megbántottam vagy ha lécrezgető volt a hangnem.
Galaxy S4 (LTE) i9505 5.0.1
-
gzbotii
nagyúr
válasz Tikakukac #65 üzenetére
Nagyon ugyesen megfogalmazott, de nagyabol 0 tartalommal rendelkezo hsz-t hoztal ossze. Azt hiszem, reszemrol befejezem, nincs mit vitatkozni, mig valaki nem latja ugy teljesen a dolgokat.
-
Sasal1ty
tag
Nekem van mind a 3 OS-től telóm, de inkább csak a droidot kedvelem a Sense miatt és remélem frissítik 4.0-ra nekem is.
GTA V : Pacikuki007
-
Tikakukac
titán
Na, most, hogy a homokozót mindenki kihasználta rendesen, így nyugodtan jöhetnek a modik takarítani.
Kérdésem viszont a cikkhez: Milyen dolgok fognak eltűnni, és miket adnak hozzá a végleges 4.0-ba? Párról tudok, de valami listát valaki linkelhetne, mert érdekel
-
vicze
félisten
válasz winhelper #66 üzenetére
És az véletlenül se lehet hogy GYÁRI hibás volt? (Őrület de létezik még WP7-es telónál is.)
De szerintem se én se más nem eltántorítani akarlak WP7-től, csak ne magasztaljuk már az egekbe mikor ugyan úgy megvannak hibái, amikkel te együtt tudsz élni, más nem.
Amúgy én milyen általánosítást írtam WP7-re? Szerintem csak puszta tényeket írtam.
Te általánosítasz pár esetből minden Androidra, ahogy ez az emberek többségének szokása, hogy saját tapasztalataiból mindenre általánosít, ami elég gyerekes. Komolyan azt hiszed, hogy 300millió android felhasználó ROM-okat cserélget, meg hax-olja? (max. 2-3%)
És jó pár android gyártónál vannak problémák több dologgal is.
(Amúgy a Sensaitin-nél a HTC rengeteg hibát csinált, de szinte minden frissítésekkel orvosolva lett mostanra, ennyire rossz a support...) -
vicze
félisten
válasz Tikakukac #69 üzenetére
Szerintem azonkívül, hogy a launcher kicsit máshogy néz ki, azonkívül sok minden nem változik.
A márketing dumából nem igazán látom, hogy mihez is szettnének nyúlni. Inkább a maga a desigen egyszerűsödött, tisztult, alap ICS-hez igazodik.
A alsó gombsoron (nem tudom minek nevezzem) kívül tudsz valamit, amit még kivesznek, nagyban változtatnak? -
Tikakukac
titán
GPU gyorsítás már jó ideje létező dolog, szeretjük
Csak azért érdekelne, mert tényleg van pár olyan dolog 3.5-ben amiket simán össze lehetne olvasztani, vagy már másban is megvan, így nem kéne duplázni a dolgokat 1-2 extra funkció miatt. Könnyebb lenne a dolgom, hogy mit szedjek le és mit nevicze1: A gombsort azt tudom. Első körben a szoftverek és a HTC fiókhoz kapcsolódó dolgok érdekelnének, mert abból már tényleg túl sok lett, és lehetne kukázni belőlük.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Tényleg azt tudom mondani, hogy akinek ez a felület bonyolúlt, az húzzon gyorsan vissza a 3210éhez és ne vegyen levegőt 2015ig.
Intuitív, egyszerűem és mégis teljes.
Aki ezt nem érti, annak nem való okostelefon.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
qfm
őstag
Csak bennem merül fel a kérdés, hogy miért fejlesztik vissza a felületet? Bár nincs, csak régi sensem, de ha választanom kellene, biztos hogy a fejlettebb, de bonyolultabbat választanám, mint a hülye barát, de egyszerűt. Amúgy is falra lehet mászni, a mai hülye barát trendtől. Mindent megtesznek az új rétegek megszerzéséért, közben egyre butább dolgokat adnak ki. (most nem konkrétan ehhez a cikkhez)
-
Tikakukac
titán
Maga a felület nem bonyolult szvsz. A gondom nekem a nagyon sok extra, de szinte sohasem használt funkcióval van. Nyugodtan kaphatna egy menüt, amiben ki lehetne túrni azt amit nem használok. Htc Like pölö 1-szer volt használva, aztán törlés.
-
enginev3.0
félisten
válasz Tikakukac #82 üzenetére
pontosan ezert hoztam ossze a cikket a logout profilomba, az android programok torleserol, illetve sok benne a htc-s dolog, ajanlom figyelmedbe
amugy olyan szepen szetoffoltatok a topicot
nekem volt wp7em es nagyon jo rendszer, ossz vissz az android szabadsaga miatt valtottam, es tisztaban voltam vele hogy vannak hibai az androidnak, meg hogy egy ket helyen joval lassabb lesz mivel csak egy magos Desire HDm van, de mai napig hianyzik a wp, nem cserelnem el a droidom, de jo lenne ha lenne egy wps telom is (:
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Tikakukac
titán
válasz enginev3.0 #83 üzenetére
Nekem nagyon száraz volt az egész, hiányzott a Sense Amúgy én is már telepítés előtt tisztogatom a romokat, max ott a Titanium aztán pá
kolosanyi: igaz, de akkor is jobb lenne egy kis összevonás, csak hogy lássam, hogy dolgoznak a fejlesztők
-
Tikakukac
titán
válasz enginev3.0 #87 üzenetére
Tudom, én arra írtam, hogy WP7 alatt hiányzott a Sense
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-04
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Új állapotú Apple iPhone 15 Pro 128 GB, 30 hónap garancia, Media Markt vásárlás!
- Samsung galaxy j5 2016
- Xiaomi Mi 9 Lite 128GB/6GB
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest