- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ki az aki az első rész után előrendelte ezt a játékot? És miért?
Egyáltalán miért rendelnek előre játékokra? Ezt sosem fogom megérteni.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Ármester
Azért azt nem mondanám, hogy az első rész rossz volt. Voltak hibái, de összességében egész jó kis játék.
Gondolom azért, hogy első nap tolhassák vele?„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Millerchris
tag
Nekem bejött az első rész.
A holnap mèg messze van!
-
XuChi
addikt
Nekem is tetszett!!!
-
RIC5I
tag
a kérdés inkáb ember miért rendel elő ubisoft játékot ? már semennyi bizadalmam nem maradt a cégben
amugy a játék elgondolása nem rosz ha leszámitjuk az első rész BOTRÁNYOS peer to peer rendszerét és a hackerek mennyországa jelzőt jó játék lehetet volna de mivel a 2. rész is teljesen ugyan ezt a peer to peer rendszer használja ( jelenleg legalábbis a béta alatt azt használta ) az online rész ugyan olyan borzalmas lesz és a hackelés gyerek játéklesz igy csodálkozom hogy akár 1 darabot is eladnak belölle
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
szami777
addikt
-
zsolti1debre
tag
válasz Millerchris #3 üzenetére
nekem is tetszett az elso resz
-
törölt tag
Nekem is tetszett.
(igaz csak 1-2 képet láttam a játékból, de beírom hogy ne lógjak ki a sorból )
-
nagyúr
Szeptember vagy még később? Akkorra már itt lesz a Forza Horizon 4 is. Szerintem nem lesznek akkora hülyék, h azzal egy időben adják ki.
Nekem sem jött be az első rész, de ennek ellenére várom a folytatást -az eddigi gameplayek alapján szerintem eléggé ígéretes.[ Szerkesztve ]
-
petymeg2033
tag
Akkor hogy legyen negatív komment is.
Alapvetően nekem is tetszett az első rész, de kb 10 óra játék után belefutottam abba a hibába, hogy a fekete töltőképernyőt az idők végezetéig bámulhattam. Megoldás nincs rá. Mentést resetelni nem lehet, mert ugye "MMO", úgyhogy itt meg is állt az "élmény".
Fórumokat bújva azt találtam, hogy jó sokan jártak ugyanígy, az Ubisoft mégis telibesz@rta az egészet.
Annyira nem fáj, mert én a születésnapi akció keretében ingyen húztam be a játékot, de ettől függetlenül a keserű szájíz megmaradt, így a 2. részt is erős fenntartásokkal kezelném csak. -
.LnB
titán
Én is nagyon csíptem az első részt. Leginkább a nagy, változatos térkép miatt. És örültem a 2 bejelentésnek is, de mostanra valahogy elkopott a lelkesedésem. Na meg a Forza Horizon 3 óta magasan van a mérce. Hiába akarnak mindenféle járművet beleerőltetni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nubreed
veterán
-
GodGamer5
addikt
Nekem az volt a gondom az elsővel, hogy nagyon benehezedett egy idő után. A kettő viszont tetszetős.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest