- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
van valaki jelenleg ilyen telefonnal a fórumon? hosszabb távon mennyire válik be?
nagyon kis aranyos gép, nagyon szemezek vele, de eddig sosem volt WM-es telefonom (pda-m), így azért kicsit tartok tőle.
a hardver mennyire gyenge gyakorlatban? a telefonáláson, alap dolgokon kívül talán zenére használnám még (apropó, az oldal lenyitásához tényleg le kell venni a hátlapot?), videóra és játékra ott van a PSP. szóval mp3 lejátszóként mennyire használható? skype fut rajta akadás nélkül wifivel? az akksija mennyire gyenge? van rá újabb firmware (és ha igen, akkor ezt mennyire nehéz rávarázsolni házilag?)?bocs a sok hülye kérdésért, de tényleg nem nagyon tudom mit várjak ettől a rendszertől...
-
törölt tag
köszi
addig azért kizárt, hogy belemennék egy vásárlásba. meg remélem felbukkan még pár tulaj.amúgy még eszembe jutott valami: ha feltelepítek valamilyen témát, akkor az mennyire változtatja meg a rendszer küllemét? mert valahol olyat olvastam, hogy inkább csak színsémaként működnek (amit némileg alátámaszt a neten talált témák "változatossága"), de van olyan is, ahol teljesen másképp néz ki a fejléc például. szóval ha felteszek egy másik témát, akkor az agyonüti a TouchFlo kezdőképernyőt, meg azt a kockát, vagy csak átsznezi/szabja őket, vagy semmit nem csinál velük?
-
törölt tag
hát igen, rájöttem, hogy a 3G nekem tökéletesen felesleges, hát még a HSDPA... a GPS meg jópofa, de nem éri meg jelenleg annyira.a symbian meg yegyszerűen unalmas, nem lehet benne jóformán semmit csinálni a hivatalos programokon kívül, de még azokkal is néha szenvedni kell, hogy települjenek.
igazából a Moto Z6 és a Touch közt gondolkodom. tudásban még hasonlóak is lennének (a Touch előnye a WM, touchscreen és a wifi, de kétszer annyi az ára is, hátránya számomra a billentyűzet hiánya), és ez igazából nekem elég is lenne. mindkettő ugye testreszabható, bár a Z6 kicsit macerásabb, amennyire utánaolvastam a fórumokon.
szóval majd megyek megnézem pár boltban.ja, még egy kérdés: az ilyen firmware-ekben hogy állítható/szabható testre a nyelvi csomag? nekem fontos lenne, hogy tudjon kínaiul a telefon, de nem tudom, hogy ez akármilyen nyelvi fw esetén megoldható-e, vagy csak azoknál, amikben eleve benne van ez a nyelvi csomag.
-
törölt tag
igazából a szövegbevitel lenne fontos, meg az, hogy ha mondjuk én kapok olyan nyelvű üzenetet, vagy olyan fájlt rakok a gépre, ami kínaiul van, akkor ne legyen gond a megjelenítéssel.
voltam amúgy ma megtapogatni, de egy kicsit elbizonytalanított a kezelőfelület... nem nagyon akarta azt csinálni mindig, amit én elgondoltam, meg elég lassú volt, még telepíett programok nélkül is vagy csak én szoktam hozzá a jóhoz... szóval még gondolkodom, mert azért nem kevés pénzbe fájna a csere...
-
törölt tag
hát, ha váltok, akkor egy legutóbbi generációs S60-ról, ami azért egész tempósra sikeredett, talán eddig a leggyorsabb telefonom (néhány Siemens, egy symbian 7.1s, meg egy linuxos Motorola után). már ha cska a procik sebességét nézem, akkor ebben a mostnaiban 369MHz dobod, a Touch-ban meg 200MHz.
de most egyelőre ott tartok, hogy megnézem mit lehet kezdeni UI tunningolás címén az S60-as telefonnal, mert ez ingyen van kár, hogy annyira rugalmatlan ez a szoftver...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest