Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
netcobra
csendes tag
Köszi. Persze, mindenkinek más a fontos, nekem az üzemidő és hogy szebb már megérte. Azért a nagyot ne úgy képzeld, simán lehet, csak a szíj tartja máshogy, most felpróbáltam mindkettőt, nem nagyon tudom eldönteni, nézz meg egyet azért, ha érdekes lehet. Az akksi egyébként még lemaradt, 1 hét után pont 20%-on volt, de azért már rátöltöttem, szóval szerintem 8 nap körül megvan.
Sportoláshoz a versa 1 is tökéletes, én sem biztos, hogy lecseréltem volna, ha asszonynak nem tudtam volna odaadni a blaze helyett.. Alexát még majd kipróbálom, az mondjuk még jó dolog lehet, van sok kompatibilis dolog itthon.
Hogy negatívat is mondjak, természetesen a töltő ehhez is módosult, az érintkezők alulról felülre kerültek, kicsit máshova, pont, hogy ne legyen kompatibilis. De ez fitbit sajátosság, még nem volt olyan eszközöm, aminek ugyanolyan töltője legyen (véleményt nem mondok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Apple Watch Series 7 GPS + Cellular , eSim, 41mm, karcmentes , 79% akku, eladó!
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi