Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raus

    aktív tag

    válasz Zeratul #1 üzenetére

    Jó a recept csak a mikrót mint olyant mellőzhetnénk az életünkből. (én már évekkel ezelőtt megtettem) Mert orvosi klinikai kutatásokkal bizonyított hogy a nagy energiájú mikrohullámú elektromágneses besugárzás(~2450MHz kb 900Watton kis térben elnyeletve) súlyosan degenerálja az ételben lévő molekulák (fehérjék, enzimek, vitaminok, zsírok, stb.) szerkezetét. Valamint a kivett étel tovább sugároz hisz a molekulák, atomok gerjesztett állapotban vannak benne. Gyakorlatilag aki rendszeresen és sokat mikrózza a kajáját annak a vérképe rák-közeli értékeket, állapotot mutat tehát "rákossá" eszi magát.
    Azonkívül a mikró árnyékolása ló..art sem ér. Ahogy melegítjük a kaját benne mi is kapunk rendesen belőle ahogy a konyhában ülünk. Ha a Faraday-kalitka elvét követjük akkor a mikróban lévő sugárzás nem szabadna hogy kijusson belőle, illetve nem szabadna semmilyen elektromágneses sugárzásnak bejutnia az árnyékolás miatt, vagy csak nagyon erősen csillapítva. De sajnos ez nem igaz mert minden gyártó készüléke elképesztően puruttya tákolmány. Próbáljátok ki hogy a mikró tányérjába beállítjátok a mobiltelefonotokat úgy hogy lássátok a kijelzőjét majd csukjátok be az ajtaját. Elméletileg a kijelzőn azt kellene látnunk hogy lecsökken vagy megszűnik a térerő. De nem! Egy csíkkal sem esik le. Valamint ha felhívjátok akkor gyönyörűen kicsörög. A mai 3G-s GSM rendszerek 1800+1900MHz-en üzemelnek így ez a frekvencia igen közel van a 2450MHz-hez amivel ugye a mikró gerjeszti a vízmolekulákat. Valamint egy GSM telefon kb. maximum 2Watton sugároz és ezt sem képes a mikró árnyékolni. Akkor gondoljátok el hogy a 700-900Watton leadott 2450MHz-es sugárzásból mennyi jut ki a környezetünkbe, melegítve a testünk szöveteit és degenerálva a sejtjeink molekuláit.
    Összefoglalva a legjobb dolog ha szabad tűzön sütünk-főzünk-melegítünk, vagy gázlángon. Nem véletlenül a lángon készült ételek a legfinomabbak. Az indukciós és villanyrezsók is károsak de nem annyira mint a mikró. Nem véletlenül tartja a mondás hogy az vagy amit megeszel.
    A recept tényleg ötletes és jó dolog, de sütőben elkészítve:R
    Csak kicsit gondolkodjunk kritikusabban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák