- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrente777_
aktív tag
Akinek már megvan van hozzá normálisan működő navigáció?
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Megtudja nézni valaki,hogy a tmobile s telefonok függőek e vagy nem?
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
válasz exelsior1 #1386 üzenetére
Én is Note2 őt használok da rendeltem egy XZ t ma jön meg kíváncsi vagyok ki lesz a befuzó és marad.Bár már egy dolog nem tetszik at XZ n most olvasom a bootloadert a szolgáltatós telefonokon még hivatalosan sem lehet nyitni ez elég gáz tudom,hogy lesz rá megoldás de kérdés mikor.
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Ma megkaptam a telefont minden szép és jó de a hangminőség egy a 0 lával a sokol rádió is szebben szól ez a része nagy csalódás a másik,hogy a bootloadert nem lehet kinyitni tmobile s telefonokon ez is vicc a kijelző viszont jobb mint a képeken.
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Most vettem észre nincs is feltöltve 100% ra és már zölden világít a led egyedi eset vagy csak az enyém beteg.Másik dolog a light flow ot sikerült valakinek működésre bírni a telefonon vagy valami alkalmazás van ,hogy lássam az elmulasztott eseményeket?
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
válasz naturepalmer #1482 üzenetére
Nincs bekspcsolva a stamina mód és nem jelzi.Az akku full fényerőnén max 3 órát megy 2 feltöltés után.
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Ez az első sony telefonom hozzáértőktől kérdezem a root olás zárt bootloader hez mindig ilyen nehezen érkezik?
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Tmobile s romra rá lehet tenni flashtool al más régióból származó romot is vagy csak tmobilosat lehet?
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
-
torrente777_
aktív tag
Használja valaki a Beautiful widgetet mert nekem egy idő utám megáll az óra és csak az újrainditás segít?
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Ma kipróbáltam,hogy vízálló e a telefon azóta olyan halk a csengőhang,hogy alig hallom egyedi eset vagy leveszi a hangot miután víz érte a telefont?
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Úgy néz ki megvan a root és a bootloader nyitás:http://blog.huhka.com/2013/03/root-xperia-z-so-02e-rootingkit.html?m=1
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Már rootolva van a telefonom amit az előbb belinkeltem működik!!!!
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Lehet tölteni a CWM et zárt bootloader re tesztelve tökéletesen működik:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2187363
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Meghalt a telefonom egy újrainditàs ès többet nem lehet bekapcsolni flash mód sem jön be töltèst sem èrzèkeli kèrdeznèm a sony servíz tapasztalatokat egyèbkènt tmobil os?
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Xda n elèg sok embernek van ez a hiba.
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
Akkora hírem van elájultok a telefonom megjavult addig olvastam az xda t amig megtaláltam a megoldást a halott telefonomra a dokkoló részhez rákötöttem áramot és elindult a telefonom!
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
válasz Templomegere #2401 üzenetére
Sajnos ez így van ha fel van húzva a fényerő csontra akkor merül töltés közben sajnos kevés a gyári töltő hozzá én is most veszek 2000mA töltőt elég vicc,hogy ezt a töltőt adták hozzá.
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
-
torrente777_
aktív tag
Egy kis teszt kijelző Sharp vagy JDC sokan panaszkodnak hogy nem jó a minősége az enyémbe Sharp van és hibátlan tegyétek fel ezt a programot és kiírja:http://db.tt/4bP0EoAK
Rommer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest