- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispotter
tag
válasz Kispotter #5199 üzenetére
Na inkább nem csinálom meg! Félek hogy elrontok valamit meg az angol tudás is kevés.. Ha valaki tud magyar leírást a kamera frissítéséről 4K-ra és 120 fps mod-ra, vagy esetleg le tudná fordítani azt megköszönném!
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
soldier2
őstag
válasz Yager01 #5200 üzenetére
A jó megoldások ritkán olcsók. Ez sem az, van beépíthető változata drágábban, de ezt is meg lehet csinálni beépített töltéssel, és a szivargyújtód is megmarad [link]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
TOM-202
senior tag
válasz Yager01 #5203 üzenetére
A telefontartó konzol SAL márkájú a "hülyevagyok"-ból. A mágneses kábelt az ebayen vettem, az 1000 mAh-s szivargyujtótöltlőt meg az edigitalból rendeltem még korábban az előző telefonomhoz, de az ebayen is tutira van ilyen vagy hasonó. Pont annyit tölt hogy navi használat esetén inkább tölti egy kicsit az akksit semmint lassan merül le a töltés ellenére.
-
Levi113399
tag
válasz Ferenczi Áko #5198 üzenetére
Most rendeltem ebayről kábelt, a napokban kell érkeznie. Majd írom a tapasztalatokat.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Levi113399 #5206 üzenetére
Van itt még olyan ember, aki 4.4.4-et használ, és a kamera néha lefagy? Alacsonyabb verzió alatt is produkálja ezt?
Nekem néha csinálja, intelligens automata módban. Ilyenkor 2 lehetőségem van. Vagy újraindítom a telefont, vagy kézi módban fotózok.
Ha másnál is előfordul 4.4.4. alatt, viszont alacsonyabb verzióval nem, akkor nyilván megérné downgradelni..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
törölt tag
válasz Ferenczi Áko #5207 üzenetére
Nekem egyre sűrűbben produkálja a fagyást... és nem csak automata módban, hanem manuálisban is... gyári 4.4.4 alatt.
Remélem a köv. FW-ben, amit jóváhagytak az 5.0 előtt abba javítva lesz... és nagypn remélem hogy benne lesz az új launcher is, meg a duplakoppintásos ébresztés is.[ Szerkesztve ]
-
josik
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #5207 üzenetére
Én 4.4.4- et jasználok. Még nem tapasztaltam kamera problémát.
Te is fiam Bluetooth...
-
Yager01
senior tag
Valaki meg tudja mondani hogyan tudom kikapcsolni a fényképezőgép hangját. Arra gondolok, hogy mikor elindítom az alkalmazást....nem a zárhang letiltása érdekel.
-
coyote66
aktív tag
Sziasztok.
Remélem nem tűnik nagyképűségnek, de már túl régóta működik tökéletesen a telefonom, ezért buherálni szeretném. Teljesen szűzies T függő, még 1 hónapig hűséggel. Mostanában mintha már nem lenne annyira fürge mint régebben, meg egy két dolog idegesít, pl: hogy hívás indítás/fogadás után sokára áll vissza a képernyő. Nos, keresnék egy olyan összefoglaló leírást, ahol a rootolás, esetleg bl. nyitás recovery felrakás, imei elvesztés, custom romok, ftf, stb. fenn vannak. Ha szájbarágós az lenne a legjobb.
Köszönöm.Én vagyok
-
Yager01
senior tag
Használom a céges levelező rendszeremben az Outlook naptár részét amit úgy jelenítek meg a telefonom naptárában, hogy egyszerűen meghívom a gmail-es címem is. Ez tök jól működik, viszont az értesítések nem működnek! Hiába állítok be az Outlook-on adott napon egy emlékeztetőt a gép jelez, de a telefon nem! Mi lehet ennek az oka?
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Múltkor megtaláltam most nem találom azt a fajta töltőt a Z1-hez ami a dokkoló érintkezőinél tölti a telefont, de mégsem dokkoló. És azt szeretném kérdezni olyat hol tudnék legolcsóbban venni?? Előre is köszönöm!!
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! A következő a problémám: Újra lett telepítve a windows, és azóta a telefont vezeték nélkül nem tudom csatlakoztatni a laptophoz. Mindent próbáltam már: a wifi illesztőprogramot újratelepítettem, a PcCompaniont úgyszintén. Router, modem újraindítva. Telefon újraindítva, újracsatlakoztatva a wifi hálózathoz. PcCompanionnal csatlakoznék vezeték nélkül, de nem csinálja.
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Levi113399
tag
válasz Kispotter #5224 üzenetére
(bocs a kicsi méretért, ebayről van a kép)
Erre gondolsz? Valószínűleg ebayen a legolcsóbb. Én is rendeltem, napokban kell érkeznie.[link]
(#5225) Ferenczi Áko
Próbálkozz vele többször. Nekem sem kapcsolódott első alkalommal rendesen, és csak vagy 10. próbára sikerült
[ Szerkesztve ]
-
Kispotter
tag
válasz Levi113399 #5226 üzenetére
Ezaz köszi!!
-
darvinya
titán
válasz Ferenczi Áko #5225 üzenetére
Telefonon az előző kapcsolódást törölted?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
wdx
őstag
válasz Ferenczi Áko #5225 üzenetére
Sziasztok!
Én a wifi file explorer pro-t használom már jó ideje. Akármilyen telefonon jól működik. Mindig.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Ablakos
őstag
Z1-em van. A lányomnak nagyon tetszik, kivéve a mérete. Kérdésem, hogy a compact z1 ugyanazt tudja, csak kisebb méretben?
[ Szerkesztve ]
-
picikupac
csendes tag
Hali,
feltettem a 4.4.4-et és a SU binárist akarná frissíteni bármi áron a szoftver, mely nem jön össze.
Tanácsot kérek, hogy vigyem véghez a SU bináris frissítését! köszönöm -
wdx
őstag
válasz Ferenczi Áko #5236 üzenetére
Ott akkor valami komoly gond van. Ez kb 2-3 mp-es művelet
-
wdx
őstag
válasz feketepeti #5238 üzenetére
Root jog van?
-
picikupac
csendes tag
Én annyival emeltem a tétet, hogy adatvédelmi okokból letitkosítottam a telefont, ami azt jelenti, hogy jelszóval indul a rendszer. A jelszót kéri is, de előtte hiába nyomogatom le vagy fel a SONY logónál a hangerőgombokat, nem indul se CWM, se TWRP... Így nehéz telepíteni a legújabb SU-t. Itt akadtam el. Minden jó tanácsot megköszönök.
-
wdx
őstag
válasz picikupac #5246 üzenetére
Hááát...tudtommal igen. Legalábbis eddigi készülékeimnél lehetett.
Ferenczi Áko: ha a telefonon karikázik a program, attól még lehet próbálkozni a pc-n... több esetben is az volt nálam, hogy javában másolgattam cuccost, mire a program jelezte, hogy a kapcsolat létrejött.
[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
Érdeklödnék,hogy másnál is maguktól kijárnak a fedelek vagy csak nálam..Van cserére lehetöség itthon vagy csak ebay???
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest