Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Damage401 #6678 üzenetére

    Azért ez nem mindig egyszerű a nem gyárilag natur google rendszerű telefonoknál.

    A rendszer alapja ugyan a googles tartalmazza a javítást, de sok más javítást is tartalmazhat, hisz rengeteg saját dolog van a rendszerbe építve, még ha csak "kis lépés" is az új verzió a google részéről, a gyártói rendszerekben nagyobb javítások is lehetnek, de akár új funkciók is feltűnhetnek.
    Ezért nem is érdemes mindig várni a googles frissítést, mert lehet, hogy az új verzió csak nexusokra jellemző hibát javít (amit talán a gyártó a saját rendszerében már alapból javítva szállított .. bár ez ritka), így lehet nem is érdemes kiadni a többi telefonra.. (de a felhasználók mégis elvárják) ... mind1.

    Egyébként szerintem a mostani javítás pack se most készült ilyen gyorsan, hanem már egy ideje írogatják, csak mikor kiadták a 4.4.4-et akkor láthatták szerintem, hogy gyorsan betudják építeni a 4.4.3 helyett és inkább akkor már azzal szállítják (hagy legyen boldog a sok geek). persze lehet, hogy a gyártók esetleg eleve már korábban hozzájutnak a googles kiadásra tervezett rendszerek previewjéhez is. (ezt nem tudom így van-e) ... az is sokat csökkenthet a kiadási időn.

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák