- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz Manka76 #17802 üzenetére
Te egy isten vagy! Nem tudom, miért, de ezzel felismerte a debugging módot. Mondjuk eleve kell hozzá a root jog, tehát mikor épp rootolatlan a telefon, nem tudom még, hogy fogom felismertetni vele, de most akkor is nagyon boldog vagyok. És így kiderült, hogy mégis indokolt volt az MTP módos figyelmeztetőszöveg a flashtoolban.
Most hogy egyszer már rootolva volt, így lehet hagyni, ugye? Lehet így is gyári romokat frissíteni?
A korábban linkelt oldalon találtam egy batch-fájlos CWM telepítőt (BL nyitást nem igényel), ha azt felrakom, van lehetőségem visszaállítani a gyári recovery-t, vagy azután mindenképp újra kell flashelnem a gyári romot, ha vissza akarom tenni? (Egy rootolt 55-ös gyári romhoz már van telepíthető zipem, így gondolom mellőzhető a flashtool most már a frissítéshez - jelenleg 50-es van fent.)És még egy utolsó kérés: tudna valaki linkelni olyan bevált és stabil romot, ami telepíthető CWM-ből és nem igényel BL nyitást? A CM7-9-10 vonal preferált. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest