- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Instagram közösségi fényképezés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumszli
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudtam végig olvasni a fórumot, viszont szeretnék egy ilyen telefont venni, vagy esetleg egy Xperia S-t. Lenne egy pár kérdésem. Melyiket ajánljátok a P-t vagy az S-t? A P külső alapján szimpatikusabb, nem tudom, hogy tud e annyival többet hardwaresen az S, hogy megérje. Az NFC csak sony készülékek között működik? A telenoros csomagban van sony tag? Az utolsó kérdés, hogy van már a telenoros készülékekre ICS? Köszi a segítséget! -
pumszli
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek van rá mód, hogy a nokia bluetooth headset-et hozzácsatlakoztassam a telóhoz? Eddig még nem sikerült sajnos sehogy. Valaki már próbálkozott ilyennel? Köszi!
-
pumszli
csendes tag
Segítsetek légyszi! Van egy nokia bh 208 bluetooth headsetem. Szerintetek lehet hozzá csatlakoztatni? A másik kérdésem, hogy össze lehet kapcsolni a laptoppal (adatkábellel, vagy bluetoothon) úgy, hogy tudjak a telefon mobilnetjével netezni a laptopon? Köszi!
-
pumszli
csendes tag
Sziasztok! Gazdája lettem én is egy ilyen telónak, és lenne pár kérdésem!
A kezdőképernyő 5 oldalából nem lehet 3-at csinálni? Nincs igazából szükségem 5-re.
Ha lehalkítom a telefont, csak úgy lehet lehalkítani, hogy csendben van és rezeg. Úgy nem lehet lehalkítani,hogy ne rezegjen? Tudom, hogy a beállításoknál át lehet állítani, de mindkét üzemmódra szükségem lenne. Csak úgy lehet, ha átállítom mindig a beállításokba?
Van egy nokia bh-211 bluetooth headsetem. Látja a telefon de nem tud hozzá kapcsolódni. Erre tudtok valami megoldást?
Milyen navigációt használtok?
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
pumszli
csendes tag
Sziasztok! Tapasztaltatok már olyant, hogy egyik percről a másikra elmegy a térerő, és csak úgy jön vissza, hogy kikapcsolom-bekapcsolom? Egész gyakran előjön. A sony ügyfélszolgálata azt mondta, hogy biztos valamelyik program okozza. Fura :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás