Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodstock323
tag
Sziasztok!
Most készülök venni Xperia L készüléket.
Tapasztalatok érdekelnének a telefonnal kapcsolatban,strapabíróság,üzemidő esetleges hibák,vagy bármi amire figyelni kéne.
Mennyire jó a sony féle UI meg hasonlók.Főleg olyanok írjanak akik ilyet használnak.Kijelző erős fényben stb stb...amik a hétköznapokban kiütköznek így közel 1 évesen.
Amúgy újan veszem a Tmobilnál céges mobilként,mivel ez meg az ace 3 jöhet szóba az ára miatt nálam egyértelműen ez a nyerő.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
woodstock323
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem át az Xperia L-em és eddig nagyon bejövős a telefon,nekem már a 4.2.2 androiddal jött(nemtom van-e rá ennél újabb)
Ami bajom van vele,hogy nem találtam benne sehol olyan menüpontot,hogy "Saját fájlok",vagy "Saját mappák" vagy hasonló.
Szóval sehol nem tudom elérni a memória kártyán lévő dolgokat amit beletettem a telóba.Pedig fontos lenne.
Persze a albumba beletette a képeket,meg a zenék is megvannak a lejátszóba,de külön mappákat sehol nem tudom megnyitni.
Van erre funkció,vagy töltsek le valami fájlkezelőt és csak úgy fog menni?[ Szerkesztve ]
-
woodstock323
tag
válasz dokee78 #9145 üzenetére
Köszi!
Ez meg is volt...most az a kérdés,hogyan tudok letörölni dolgokat a telefonról.
Tehát pl van 2 fájlkezelő és az egyiket le akarom törölni mert felesleges főképernyőről letörlöm,de a menüben attól még megmarad.
(tudom amatőr kérdés,de kezdő androidos vagyok )
Másik...érdemes antivírust feltenni? ha igen melyik az ami jó és nem zabálja meg a memóriát,meg az akksit?[ Szerkesztve ]
-
woodstock323
tag
válasz Balazska15 #9153 üzenetére
Mégegyszer kösz!
-
woodstock323
tag
sziasztok!
Olvasgattam itt a hozzászólásokat de nem találtam választ a kérdésemre.
Szóval 1-2 hete feljött, hogy új rendszerfrissítés érhető el.Ez a 15.3.A.1.17es.
Én még nm frissítettem,mert aggódok hogy ez ugyanaz mint ami az SP-re is jött amit konkrétan szétbombázott és egy megbízhatatlan sz@r lett belőle.Legalábbis ismerősöm sp-je azóta kifagy, nem hív, nem érzékel, stb stb...nagyon ramaty lett, pedig előtte gond nélkül tette a dolgát.
Persze ha működik akkor jók az új okosságok,de ha ez nekem is ilyet okoz akkor inkább marad a jelenlegi.
Látom többeknek fent van az új a készülékén,nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Merjem frissíteni vagy hagyjam és várja egy újabbat...ha jön? -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest