- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
válasz #Dániel #4301 üzenetére
Én a fém hátlap sarkainál kezdtem, szélénél. Hátlap felől nézve, a jobb alsó saroktól kezdtem a fém hátlap eltávolítását-kipattintását.
Faragott sim kártyát használtam ott, ahol a köröm már nem volt elég.[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
válasz #Dániel #4303 üzenetére
"Én most pici gumival alátámasztottam a fém hátlap alatt."
Ez nem a szétszedéshez kell. Ez most is alatta van, hogy össze van rakva. Ez amiatt kell hogy a hangszórót ne fogja le a hátlap. Normálisan tudjon szólni, és hangos legyen.
-
#Dániel
tag
válasz Gabi 8906 #4304 üzenetére
Kedves Gabi8906,
Kérlek olvasd el érthetően hogy mit szeretnék megtudakolni.
Kifejtem hogy érthető legyen.
Először is köszönöm a válaszaid , és megértettem azt , hogy a fémhátlapot szépen óvatosan hogyan kell leszedni.
Azonban azt még nem sikerült meg válaszolnod (a kérdésemet többször is, és érthetően föltettem szerintem) hogy mit tettél a fémlap alá, amivel feltámasztottad a hátlapot hogy a hang jobban szóljon! Mivel oldottad meg , milyen anyaggal stb. Nem azt kérdezem hogy hogyan szetted le a hátlapot.Köszönöm ha megértettél
(és bocsi a kicsit morcosabb hangvételért )
/off
[ Szerkesztve ]
-
Gabi 8906
senior tag
válasz #Dániel #4306 üzenetére
Jaaa, már értem. Semmi gond, kicsit fáradt vagyok. Nem tudom pontosan mi az. Havernál találtam a műhelyben. Valamiféle nagyon vékony vezetéknek a gumis borítása lehet. De még ma tökéletesíteni fogom, mert nem passzol a hátlap illesztése a készülékházhoz 1 pontnál. A vékony gumit a hangszóró szélénél helyeztem el
Most el kell mennem, de nemsokára leszek újra gépközelben.[ Szerkesztve ]
-
Gabi 8906
senior tag
Kész is a tuning. Már Nokia 5230 hangszóró dolgozik az Ion-omban.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz petipetya #4309 üzenetére
Az nem kifejezés! Annyi hogy még mélyekben nem az igazi.(Ha lesz szerencsém beszerezni egy X szériás Nokia hangszóróját, akkor azzal is megnézem.)
De a gyári egységtől jobb minden téren. Kb egy 1 hangszórós Nokia N73-al ér fel a produkció.
A telo fém hátlapján nem jó helyen vannak a hangszórónak a lyukak. Így egy nagyon kicsit alá kell támasztani belülről. De már nincs illesztési hézag, csak egy nagyon minimális az usb takarónál. Viszont a hangzás kárpótol mindenért.Majd holnap csinálok az Ionról videó felvételt.
[ Szerkesztve ]
-
Gabi 8906
senior tag
válasz Barthezz2 #4311 üzenetére
De ha mutatok egy társaságban pár videót-klipet. Akkor a szép kijelző-kép mellé jó ha van szép hang is.
Idáig páran már megszólták hogy "milyen tré hangja van, pedig amúgy szép telo"
Csörgésnél sem volt valami jó, olyan tompán és halkan szólt. Egy ideje már terveztem a hangszóró cserét.(Amúgy Nokia 6700 Classic hangszóróval is működik.)Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
MODERÁTOR
válasz Gabi 8906 #4312 üzenetére
Mint mondtam, a hangja szar, dinamikatartomány nulla, basszus semmi, de a hangerő, xLAUD mellett szerintem elég betyáros.
Most néztem meg közben azt a szétszerelős videót. Mit mondjak, elég masszívan össze van rakva. Gyakorlatilag ki kell belezni az egészet, ha az akksihoz hozzá akarsz férni.
Everybody lies.
-
Loccze
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy veszek egy xperia ion, telefont.
Arra lennék kíváncsi, mennyivel jobb mint az xperia S, most ilyenem van (s) a wifi direct -et hiányolom belőle. (két telefon közötti fájl küldés).
Az S kb 2 hete van meg de a barátnőm úgy néz ki lenyúlja így elképzelhető, hogy beruházok egy ionra.Jajj tényleg, az SL -en is gondolkodtam, Az xperia Acro S, SL, ion közül melyik a legjobb?
Valamint az ion-ból melyik kapható nálunk?
LTE HSPA és mi a különbség.Köszi a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
#Dániel
tag
Nulláig szedtem a telefont - a garinak lőttek (nem para, lehet hozzá kapni mindent és jómagam meg csinálom 2 óra alatt nem pedig 3 hét alatt). A hangzás 12312313012 szor jobb. Nincs mese, jó cucc nagyon. Az S4 mellé tökéletes kis céges lesz.
-
andrew82
tag
válasz Gabi 8906 #4307 üzenetére
Gratulálok! A hangjával én sem vagyok megelégedve Hangerőben ott van, mindig rám szólnak hogy halkítsam le, de minőségben gagyi. Nem tudom a leírt nokiak milyenek, de nekem most az iphone 5 hangja tetszik nagyon! Gyönyörűen szól, szép csilingelős magas hangjai vannak. Vajon annak a hangszórója jó-e bele...?
-
Gabi 8906
senior tag
válasz andrew82 #4321 üzenetére
Köszönöm! Iphone 5 hangszóró nem hiszem hogy jó lenne bele. Máshol vannak az érintkezők. Faragás nélkül tuti nem megy bele az Ionba. Amik kompatibilisek vele egyes Nokia hangszórók. Egy 5700 hangszórót megnéznék vele. Igaz az már picit másabb, de lehet azt is meg lehetne oldani. Kíváncsiság nagy úr.
sixpak: A videót ma fogom megcsinálni, nem volt mivel felvenni.
#Dániel: Miért szedted annyira szét? Végül milyen módosítást csináltál?
[ Szerkesztve ]
-
pezs89
tag
Sziasztok!
A mai nappal csatlakoztam az ION-t használók népes táborába. Lenne egy gyors kérdésem voice dial valakinek működik? Sajnos nekem csak találatok dob fel.
-
andrew82
tag
Nálatok ez megy?
http://hvg.hu/tudomany/20130322_google_world_wide_maze#rss
nálam ugrani tud, de a mozgásra nem reagál. Balra lent látom ha mozgatom a telefont érzékeli, de nem megy. Mit kell beállítani?
-
Ferenczi Áko
addikt
Amúgy azt megoldhatták volna, hogy ne a telefon hátulján legyen a hangszóró, hanem mint a P-nek, oldalt. Mert ha lerakom a telót, pont a hang kimeneti lyukakon fekszik, és tompul.
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
pezs89
tag
Sziasztok!
Segítség kellene! A legfrissebb hivatalos update-et szeretném felrakni a telefonra (3.7-es végződésű) flashtool-lal. Viszont problémába ütközök. A flashtool drivers mappájában lévő exe-t elindítottam feltelepítettem mindent, a telefont pedig a windows (win 7 64) felismerte és minden illesztő szoftvert telepített. Ezek a flashtool előkészítette flashelés-hez a fájlokat, de miután csatlakoztatom (hangerő le gomb) egyszerűen a flashtool kiírja, hogy nincsenek a megfelelő driverek telepítve.
Valaki tud nekem ebben segíteni? A készülék lt28h-s típusú.
Előre is köszönöm!Üdv!
-
pezs89
tag
válasz Ferenczi Áko #4339 üzenetére
Kipróbálom! Köszönöm a segítségeteket!
-
pezs89
tag
válasz Ferenczi Áko #4339 üzenetére
23/051/2013 12:51:02 - ERROR -
23/051/2013 12:51:02 - ERROR - Error flashing. Aborted
23/051/2013 12:51:03 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
23/051/2013 12:51:03 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.Továbbra is ezt a hibaüzenetet kapom pedig feltelepítettem, minden drivert ami volt a flashtool mappájában és a win is felismerte a telefont első csatlakoztatáskor és telepített minden drivert.
-
Somy_
tag
Sziasztok!
Eljött a nagy nap, gondoltam kipróbálom mit tud játékokban az Ion. Sajna alig tudok velük játszani, kilépegetnek rendszeresen töltés vagy játék közben! Mintha elfogyna a memória, de ez csak egy sejtés. Olyan mintha takarítanának is maguknak, mert a kilépés után 300-350MB felett van a szabad memóriám.
Hallottam olyat, hogy a Gameloft-os játékokkal lehet ilyen kilépős gond, ha törtek. De pl a Beach Buggy Blitz is a fenti tüneteket produkája, ami ingyeneset tölthető a Play-ről.
Valakinek ötlete?
-
tomexx
csendes tag
Sziasztok.
Ma vettem egy lt28i-t használtan.
Néhány dologban elakadtam és örülnék,ha tudnátok segíteni.
Amikor kipróbáltam a telefont az eladó kártyájával ment 3G-n a telefon.1; Visszaállítottam a gyári beállítások,de akkor alapból 2G-re állt be a telefon. Haza fele próbáltam hálózatot választani és ekkor még kiírta a voda 3G-t,de nem tudta regisztrálni a hálózatot. Még párszor megpróbáltam sikertelenül aztán újra kapott egy visszaállítást. Most csak 2G van (a listában a t-mob és telenor hálózatainál sem dobja fel a 3G lehetőséget). Valami ötlet,tipp,tanács jól jönne.
2; Haza érve csatlakoztam pc-re talált egy új szoftververziót,de ezt nem tudja telepíteni,mert mint kiderült nyitva van a bootloader. Vissza lehet ezt zárni,ha igen hogyan? Ha lehet akkor valami követhető leírást tudna valaki küldeni? Az 1. pontban leírt probléma lehet ennek a következménye?
3; Sms küldésénél az ékezetes karakterek miatt több sms-ben küldené el a szöveget. Az alap bill és a swiftkey3 esetében is. Át tudom valahol állítani a karaktertámogatást?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest