- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudtok esetleg egy jó állapotú,makulátlan,fehér színű,t-mobileos karc és zseb kopás mentes dobozos,tartozékaival eladó SE Xperia X8-at ? Légyszi segítsetek
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
FET-MEN
veterán
válasz Dyrtyho #11902 üzenetére
az egyik haveromnak van és el akarja adni, majd szólok neki és pontosan olyan mint az elvárásaid, még fóliás
Más: mivel annyira nem hisztek nekem , most seusoltam vissza:: még a dátum is direkt le van fotózva, a minőség silány, mert galaxyval készült és sötétbe ot van a jobb alsó sarokba
Iphone 7
-
Reaper04
aktív tag
válasz FET-MEN #11908 üzenetére
Nekem is gyári a teló, nem nyúltam hozzá, most vettem és nem volt rajta
Frissítettem a szoftvert, pontosabban javítottam, de ugyan olyan maradt.
2.1 update 1, de most sem került ráTiéd tuning verzió
Amúgy megoldódott a probléma, munkahelyemen rossz jelszót adtak meg tegnap, ma javították és működött. Felmentem marketra letöltöttem, működik.
-
FET-MEN
veterán
-
ktomek
aktív tag
Üdv!
Nekem változatlan a problémám sajnos, miszerint a GDX v17-ben csak a gmail-es fiókomat tudom használni. Valamiért nem engedi, hogy a facebook-osat is hozzáadjam. (Ki lehet választani a "fiók hozzáadásánal" a fb-ot, de utána visszatér a fiókok-képernyőre, ahol egyedül a gmail-es van) Így nem megy a kontaktok szinkronizálása (fb adatlap alapján).Nekem a második X8-am, ami ugyanezt produkálja, és nem a verzióval, hanem magával a ROM-mal lehet a baj, mivel a korábbiaknál is ez volt. (v08, v13)
Valaki esetleg tudna-e segíteni?
-
addikt
válasz FET-MEN #11904 üzenetére
"még a dátum is direkt le van fotózva, a minőség silány, mert galaxyval készült és sötétbe ot van a jobb alsó sarokba"
Mért nem használsz képernyő mentést, sokkal egyszerűbb és minőségileg is fényévekkel előbbre jár.
Képszerkesztővel mindent könnyen lehet hamisítani, ezért marad a hit.szekra: "Fájlkezelő telepítése mobilinternet nélkül"
Ezt is lasytől tanultam, nekem ez sokkal egyszerűbb, mint a linkelt változat."Fájlkezelő teleítése legegyszerűbben.
Letöltöd a rootexlorer-t, Astrot, Es File Explorert vagy bármilyen más
fájlkezelőt
Átnevezed 1.apk -ra
Felmásolod a memkarira. "Semmi mappába
ne legyen, csak a Memóriakártyán!"
Pipáld ki az ismeretlen forrásokat! (menü ,
beállítások, alkalmazások, és itt fogod
megtalálni.)
Elindítod a böngészőt
És beírod a címhez: file:///sdcard /1.apk
Amikor megjelenik a telepítés, akkor
telepíted."-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
FET-MEN
veterán
-
addikt
válasz FET-MEN #11915 üzenetére
MyPhoneExplorer-el USB módban csak egy kattintás.
Félre értesz én csak segíteni akartam. Én hiszek neked, csak arra utaltam, hogy könnyű hamisítani. Azért furcsállom tőled a képszerkesztési dolgot, mert ha jó emlékszem te is szeretsz képet szerkeszteni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
boto13
csendes tag
WiFi Key Recovery-hez is rootolni kell a telefont?
-
lsebestyen
addikt
aki esetleg nem ismeri a dropboxot, annak tudom ajánlani, iszonyat jó cuccos annyi a lényege, h regisztrálsz, kb 2 perc, és van 2gb ingyen tárhelyed (lehet bővíteni) és tudsz feltölteni, szinkronizálni pc-pc pc-teló stb módba
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem észre, 4 nap után, hogy nem tudok sms-t küldeni a telómról.
(sms-t és hívást fogadni azt tudok, illetve hívni is.)
Meg néztem minden beállítást, semmivel sem lettem okosabb.Fogtam magam, helyi telenor shop. 20 percig nézték a telefont, egyik adta a másik kezébe.
Legvégén kicserélték a sim kártyát és minden jó lett.
Pf... az ezelőtti telefonomba semmi baja nem volt. Nem is olyan régi a sim kártyám.
Nem tudom mi baja volt...Találkoztatok már ilyennel, vagy ehhez hasonlóval?
Üdv. Dave -
JoolsNOS
veterán
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Nem tudtok valami olyan 2.3 as rendszert, amiben a TouchWiz 3.0 Launchere az alapértelmezett?? Nagyonkéne! Előre is kööszönöm a helpet !
-
Tulkas
tag
Üdv!
Megmondom őszintén szkeptikus voltam ezzel a 2.3 témával kapcsolatban, tegnap feltettem az egyik 2.2-t, minden benne volt ami nekem hiányzott a 2.1-ből, csak a full qwerty volt nehézkes. Rászántam magam, felraktam a 2.3-at, és csak ámulok-bámulok !
Tényleg gyorsabb, elegánsabbak az animációk, marhajó a multituch, és nemtudom mit csináltak a qwerty-vel, de regényt írhatnék, mire valamit félrenyomnék rajta.
Megérte."Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."
-
mathaus=)
senior tag
válasz FET-MEN #11931 üzenetére
De az kéne de sehol nemtalálok szóval jólesz ezis. Basszus naponta váltogatom a romokat :S Nemtom mértnem jó a ginger xd Amugy van egy egész pofás kis 2.2 ami full TouchWizes és kurvajól néz ki, de lassu a ginger után Amugy poén h 4 hónapja a 2.2 volt a sebességbajnok és azthittem h ennél nemis lesz jobb. Hát lett
Még valaki esetleg annyit elárulna h miért van az ha felakarom rakni a bravia enginet akkor installation aborted et ir ki? Vagy azt recoveryvel rakjam fel ne cwm-el?
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
Haver X8-ára feloperáltuk a legújabb GingerDX-et a következő módon:
(root)-Xrecovery->CWM recovery-> és innen wipe nélkül az alap 2.1-re raktuk fel, de a boot képernyőnél megállt, és 20 perce csak csak a bootzenét lehet hallani. (sense-s csilingelés).
Ilyenkor mi van? -
addikt
válasz FET-MEN #11920 üzenetére
"jó jó tudom. pont azthittem hogy hitelesebb hogy nincs root stb.. erről a módszerről mèg nem hallottam"
MyPhoneExplorer MyPhoneExplorer Client
Ez olyan, mintha nem ismernéd Petőfi Sándort, egyébként nem kell semmi root.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
FET-MEN
veterán
benn vagyok, ott van hogy telefon irányítása le is fotózta, de képfájl itt a feltöltésnél nem megfelelő
Iphone 7
-
Dyrtyho
őstag
Eredetileg milyen rom van rajta az X8-on ? Mert lehet,hogy holnapra sikerül összehoznom egy business-t.Amúgy erre a hirdetésre reagáltam.Szerintetek megéri ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
boto13
csendes tag
nah emberek sikeresen rootoltam a telefonomat :$ és most az a helyzet h android 2.3-at akarok rárakni ezt hogy tudom megoldani? tudom hogy analfabéta kérdés de nem tehetek róla kezdő vagyok:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Whisky topik
- Futás, futópályák
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs