- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storms
őstag
válasz
denes04 #4677 üzenetére
Én egyedül az Ultimate HD ROM-ot próbáltam. Egyszerű nagyon felrakni. Ha a recovery megvan, akkor felteszed SD kártyára a .zip-et és CWM-ből felteszed. Itt vannak a Rom-ok.: [link] Először is nézd meg ,hogy nyitható-e a bootloader, ha igen akkor flashtool-al kitudod nyitni.
1, Tárcsázóba *#*#7378423#*#*
2, Service info > Configuration > Rooting Status.
Ha a Bootloader unlock allowed felirat végén Yes szerepel, akkor nyitható. Ha No, akkor nem,nekem sajna nem, de így is van rá elég sok custom rom.
Ha nem lehet nyitni , akkor Eroot-al root-old, majd telepítsd fel a CWM-et, X-parts-al aztán mehet CWM-ből a ROM....
------------------------------------------------------
Jó lenne ha valaki tudna ajánlani valami jó rom-ot, akkor nem próbálgatnám végig, nekem valami olyan kellene ami kevesebb ram-ot eszik mint a gyári, viszont kinézetre maradna olyan mint a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest