- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok, alkalmazásinformációnál mit jelent az USB-alkalmazás? Az mire vonatkozik? Sok programnál az elég magas érték. Megint frissítési problémába ütközöm, 56 MB tárterületem van csak, és nem tudok programokat frissíteni, 32 alkalmazás van telepítve a telefonon, nagyrészt az előre telepítettek...
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
-
senior tag
-
senior tag
Nem tudom anno ki olvasta [ezt] a hírt, de megtaláltam rá a [megoldást]
-
kariad
senior tag
válasz Zsírkrétamen #1155 üzenetére
Azon a helyen ahol írtam ott sem?
Ryoo
Amúgy a gyorsaságal és az akisval sincs gond feltéve, ha az ember odafigyel mit telepít rá!
Mostanába már ezt is nézem, ha valami új progit rakok rá! Vigan átlagba elvagyok egy töltéssel 3 napot! -
senior tag
-
Ryoo
senior tag
válasz Zsírkrétamen #1158 üzenetére
Mert 1. ahhoz rootolni kéne 2. az sms alkalmazás azért már ne akadozzon. Én is pont azért választottam ezt a telefont, mert azt reméltem, hogy ezen hardverellátottsággal nem fog nekem akadozni, de tévedtem. Semmilyen nagy erőforrást igénylő alkalmazást nem telepítettem rá. Facebook, Facebook messenger, Viber, Whatsapp, 3 játék van rajta 2 Angry Birds és a Bad Piggies, NBA game time, 9gag, Advanced Task Killer, Skype, Időkép, Notepad és Instagram, a többi alkalmazás eleve rajta volt.
-
punky10
addikt
Ugy látszik, mázlista vagyok, de nekem nem lötyög, a fekete hátlap minimálisan ropog, és nehogy a stock, de még a telepitett appok is simán futnak...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
jimhun
senior tag
Nekem a gyorsasagaval nincs baj, igazabol az SE Neo-mnak siman odaver sebessegben.
Viszont en azert nem hasznalom mert az akkumulator szerintem nagyon rossz lett. Egy napnal tobbet nem huz ki sajnos. Ez mondjuk az Android hibaja.....
Leteszteltem ugyanazt a programot elinditottam (SportTracker, GPS-szel meri a megtett tavolsagodat es jeloli a terkepen) az Active-on es az Iphone 4-emen. Az Active repulomodban volt, az Iphone meg rendesen 3G-n. 1,5 ora alatt az Active 40%-ot lement(!!!) az Iphone 20-at. De ez nem az Active hibaja hanem az Android-e. En azota nem is hasznalom, kiveve szorfozeshez, meg extrem idojarasban , de akkor baromi jol jon. Ugyhogy azert szeretem... -
fatty
aktív tag
SportyPal-al vegignyomtam tobb mint ot oras teljesitmenyturat, kozben persze ment a track rogzites, nem volt repulo modban, es a vegere maradt kozel 30 szazalak az akkuban.
-
kariad
senior tag
SportTracker, SportyPal ezekhez kell mobilnet? Mert nekem csak GPS alapu kellne.
A legtöbbhöz, amit találtam ilyen progi kell neki a mobilnet, hogy pontos legyen! -
jimhun
senior tag
A Sporttrackert mint fentebb is irtam ugy hasznaltam hogy repulomodban, ugy pedig nincs internet. vagyis eleg neki a GPS. Annyi a hatranya hogy a terkepen nem mutatja az utadat (vagyis az utat mutatja de a terkepet nem), de utana ha feltoltod a SportTracker weboldalara, vagy net kozelben vagy akkor ott mar terkepet is mutat hozza.
Megneztem a SportyPal-t, hat sajna az fizetos ugyhogy nem igazan jon be a dolog. Marmint az alapprogi nem fizetos, de ahogy neztem ahoz hogy szinkronizaljak nettel, nezhessek statisztikakat meg ilyesmi azert evente elo kell fizetni. A SportTracker meg ingyenesen nyujtja ezeket.
-
jimhun
senior tag
-
senior tag
-
kurion
senior tag
Valaki tudna nekem írni a készülék széria hibairól? mekkora a valószínűsége hogy a készülék magától beázik?
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
jimhun
senior tag
Mivel vizallora csinaltak ezert szinte semmi esely nincs ra hogy beazik, ha megfeleloen lezarod ahogy kell. Biztos hogy van hibas keszulek ami beazhat, de tutti hogy keves.
A legnagyobb hibaja a kicsi akkumulator. szerintem. Ezenkivul ami zavaro lehet a kicsi kepernyo meg az a rohadt Android .
Nekem gond volt a kameravedo uveggel. egyszer meg akartam tisztitani szemuvegtorlo ruhaval de valoszinuleg homokszemcse is volt ott, ezert szetkarcoltam (cserelni kellett). Eleg rossz minosegu az az uveg, ellenben az elolapi uveggel ami karcallo legalabbis az enyemen nincs egy karc sem meg.Alapvetoen egy jo kis telefon, ha valamilyen extremsporthoz kell szerintem nincs jobb jelenleg.
-
senior tag
-
punky10
addikt
Lehet víz alatt fotózni, de nehéz jó képeket lőni.A fénymérés nem az igazi.
Beázásról nem tudok, hibás készüléket is csak egyet :az enyémet...
Azota sem tudom mi volt a baja, szó nélkül szervizelték(bár voltak furcsaságok...) de most jo.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
senior tag
Próbálta már valaki hdmi-vel tv-hez kötni a telót??
OTG kábel jó hozzá, gyári ics-n megy a pendrive és a vezetéknélküli egér+billentyűzet. -
wassermann
addikt
válasz Zsírkrétamen #1177 üzenetére
Ez szép lenne, ha tudná... szerintem nincs benne az ehhez szükséges videó képesség : (
-
punky10
addikt
válasz Zsírkrétamen #1177 üzenetére
A HDMI nem műkõdik, ahoz az OTG-támogatás még nem elég.
-
kariad
senior tag
Én azon is csodálkoztam, hogy tudok vele videotelefonálni
-
senior tag
-
kurion
senior tag
Esetleg valaki tervezi eladni a készülékét? ha igen írjon.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
fórum tag xy
csendes tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a gyári 2gb-os memória kártyát szeretném lecserélni egy nagyobbra,
a gyárin lévő adatokból mit kellene áttenni az újra, hogy minden klappoljon,és persze hogyan?
Előre is köszönöm a válaszokat.) -
fatty
aktív tag
válasz fórum tag xy #1183 üzenetére
Siman atmasoltam windows-ba kartyaolvasoval.
-
senior tag
Adódott egy pici probléma Flashtool-ozás után. Nem tudom hogy ez kapcsolódik-e a problémámhoz, de a bootból "eltünt a T-mobilos rész". A problémám az, hogy a telefon sehogyan nem talál gps jelet. Annó gyári sony programból frissítettem ics-re, akkor működött a gps. Mivel root-olni akartam ezért visszatértem gb-re, root, majd ics-t raktam rá. Innentől nem működik. Semmilyen programban nem talál jelet.
Mellesleg nálatok sem bír frissíteni a Timescape? Az üzeneteket, hívásokat szépen összeszedi de a Facebook-Twitter értesítésenél frissítés közbe elkakad -
jimhun
senior tag
válasz Zsírkrétamen #1185 üzenetére
Nalam volt ilyen tobbszor is hogy nem ment a GPS. Volt amikor megoldotta az hogy ujrainditottam parszor a telefont, maskor viszont csak az oldotta meg hogy nyomtam egy gyari beallitasok visszaallitasat.
Volt olyan is hogy addig nem akart "rendes" GPS jelet talalni amig be nem kapcsoltam az internetet es eloszor onnan hatarozta meg a helyet majd utana GPS-szel (???!!!), utana mar kikapcsolhattam a netet es ment a GPS.
Andriod problema lehet, mert a regi Sony Neomon is volt ilyen hogy egyszercsak nem ment a GPS a csillagos eg allatt, ott is csak a gyari beallitasok visszaallitasa segitett.
-
punky10
addikt
válasz Zsírkrétamen #1185 üzenetére
Probáld meg a beállitásoknál egy "ki-be" kapcsolást a helyszolgáltatásnál. Esetleg ha van mobil neted, akkor engedélyezd a Google helyszolgáltatást, az gyorsit. Nekem a GPS folyamatosan engedélyezve van, ha fotozom, akkor a 3-4. képen már jol van rögzítve a pozíció.
-
senior tag
-
senior tag
-
jimhun
senior tag
válasz Zsírkrétamen #1188 üzenetére
Hat be is b@szna ha nem menne a GPS internet nelkul
Rengeteget hasznaltam kulfoldon, ahol egyertelmuen nem volt internetem csak GPS meg terkep.igen a gyari beallitasok visszaallitasanal elveszik minden. (Kellemes volt Parizsban, amikor ezt kellet nyomnom a Neo-n mert elment a GPS. Termeszetesen eltunt az osszes terkep, netem meg nem volt... )
-
punky10
addikt
válasz Zsírkrétamen #1189 üzenetére
Akkor passzolom... Egyébként talál jelet net nélkül is, csak lassabban. Hallottam már 10-15 perces rémtörténetet is(de szerencsére én még nem találkoztam ilyennel) viszont a wifi is segithet. Ha semmi sem segit, akkor szerviz.
-
senior tag
-
senior tag
-
jimhun
senior tag
válasz Zsírkrétamen #1192 üzenetére
Kell mennie net nelkul is, mivel ha nem akkor az osszes offline navigacio ertelmet vesztene.
Szerintem minden eltunik a telefonrol...de sosem rootoltam meg ugy ha jol emlekszem hogy 4 ICS lett volna rajta. Bar valami azert remlik....de mar nem emlekszem...talan max egyszer
[ Szerkesztve ]
-
Jesssy_Boy
csendes tag
válasz krizso007 #1109 üzenetére
Hali! Hasonló cipőben járok... sajnos....
2012 december közepén vettem egy active-ot, már az elején újraindulgatott, de jöttek az ünnepek, ki lehetett bírni, januárban küldtem vissza először.
1. kör: Visszakaptam egy régi soft-al, semmi egyéb ugyanúgy szar volt. Visszaküldtem.
2. kör: Visszakaptam, mivel külön szóltam az új soft volt benne, de továbbra is szar. Visszaküldtem.
3. kör: most várom vissza...mondjuk nekem nem vibrál a kijelzője, de két napi tuti nem bírja újraindulás nélkül, 3 simkártyával is lett próbálva, mind vodás,de az egyik teljesen új.
Ötletem sajnos nincs, de gondoltam leírom ezeket mint tapasztalat...
Sajnos megint csalódtam a Sony-ban, bár lehet hogy "csak" a magyarországi szervizesek felelőtlenek, de ez már durva ... -
kariad
senior tag
válasz Jesssy_Boy #1195 üzenetére
Kérdés: akkor effektíve csak addig az 1 pecig vagy nem hívható míg újraindul nem? Vagyis mégha éberesztőt is beállítottál még ébreszt is utánna!?
-
Jesssy_Boy
csendes tag
Igen, csak addig nem vagyok elérhető amíg éled..
Nem használok pin kódot, így teljesen használható lesz éledés után, ébreszt is.
De arra rájöttem hogy a hívásokhoz van köze az újraindulásoknak.
Ha nyugiban van semmi gond órákon át, jön egy hívás, rendesen befejezem, majd ezután indul újra,
ritkán hívás indításakor, és 1x hívás közben... -
Ryoo
senior tag
Olyat nem tapasztalt senki, hogy egy "fürdetés" után telefonálás közben a másik fél visszahallja saját magát?
-
gyerecske
senior tag
sziasztok.Olyan hibával találkozott már valaki, hogy néha meghülyül a vibramotor és össze-vissza rezeg?Ilyenkor még kikapcsolni is nehéz,mert elugrál a menü is, volt már hogy az aksit kellett kivenni.Többször előfordult már.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest