- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Üdv!
A cikkben azt olvasom, hogy az SMS betűméretét lehet állítani 3 lépcsőben. Na most lehet én vagyok a béna, de ezt a beállítási lehetőséget sehol nem találom. Létezik, hogy mondjuk frissebb a szoftver az enyémen, és abban már nincs ez benne?
-
DRB
senior tag
válasz zeorsdfd #452 üzenetére
Ezek szerint nem én vagyok béna, vagy nem csak én? Na de, viccet félretéve, szomorú vagyok, akkor nagyon úgy tűnik, hogy az újabb szoftverekben nincs benne ez a dolog, pedig nagyon jó lenne, marha picik a betűk az üzenetekben, bár nem rossz a szemem, de akkor is. A SE PC Suite jelzett, hogy van még frissebb szoftver is, de nem akarom felrakni, mert állítólag visszateszi a függőséget. Pedig lehet, hogy akkor lenne újra betűállítás. Mondjuk van más módja is a szoftver frissítésnek, de ahhoz kéne egy fasza(lehetőleg magyar, vagy angol) leírás, mert konkrétan ezeket a SE telókat nem igazán vágom, hogyan kell.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
ebben a szoft cserében tudok segíteni, és szerintem nem fog visszazárni a függőséged, mert ez egy PNX-es telefon, és ezt nem lehet VKP-zni.
az R11CA002-nél nincsen ujabb.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
zeorsdfd
senior tag
Menü-beállítások-általános-frissítési szolg.-szoftver verziója.
Én nem frissítenék ha nincs komoly baja.
Egyszer amúgy megpróbáltam megtudni telefonon, hogy mit tartalmaz a frissítés és azt mondta az amerikai sony ericcson központ, hogy "az titkos". Nahát![ Szerkesztve ]
-
DRB
senior tag
válasz zeorsdfd #455 üzenetére
Az enyém R11AA011(kettővel régebbi mint a tiéd, de kettővel újabb mint amivel kijött), ezért akar frissíteni PC Suite. De akkor végül is mindegy, ha neked sincs az a menüpont, bár attól még érdemes lehet rátenni.
(#456) Lasy:
"ebben a szoft cserében tudok segíteni, és szerintem nem fog visszazárni a függőséged, mert ez egy PNX-es telefon, és ezt nem lehet VKP-zni.
az R11CA002-nél nincsen ujabb."Gondolom ezt nekem szántad. Igen végül is érdekelne az a szoftver csere dolog, ha itthon is meg tudom csinálni, van kábelem, FAR managerem, firmwarem, stb, csak leírásom nincs hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
zeorsdfd
senior tag
Mint mondtam nem tudom mi van a frissítésben, szóval nem tudom mit nyersz.
Az biztos, hogy le kell mentened az összes adatot és újra kell utána konfigurálnod az egészet (téma, csengőhang, stb).
Ja és én nem pc suite-ot használok hanem MyPhoneExplorert: kisebb, gyorsabb, megbízhatóbb, átláthatóbb és telefon-módban is tud filet másolni, úgy, hogy közben működik a telefon. Firmware-t viszont ez nem tud frisssíteni :-( -
Odzsee
csendes tag
Sziasztok!
Letörtek a telómon az akkufedél körmöcskéi,így mindíg leesik a telóról.Nagyon drága az új hátlap,inkább lecserélném az egész házat kompletten fehérre.
Nem tudjátok,hogy honnan vehetnék komplett házat?Vaterán 6500ft,ezt kicsit sokallom érte.
Köszi -
LionX
tag
Sziasztok!
A kijelző bal felső sarkában, a térerő jelző felett van egy "G" betű (Vagy valami olyasmi.).
Tudja valaki hogy ez mit jelez? Ki lehet kapcsolni?
Vitamaxos készülék. -
LionX
tag
válasz HardSanyeee #465 üzenetére
Köszönöm szépen!
Valahogy eddig nem tűnt fel hogy ott van, csak tegnap este. Úgy voltam vele, hogy inkább megkérdem Tőletek hogy mi az. Megnyugtató választ kaptam, természetesen mostmár nem akarom kikapcsolni. -
zeorsdfd
senior tag
válasz HardSanyeee #465 üzenetére
Nekem csak néha világít a "g". Nem azért világít mert van aktív gprs kapcsolat? Tehát mégis csak érdemes lenne kikapcsolni. Pl lehet, hogy beállított egy rss figyelést v vm alkalmazás figyeli a netet...
Szóval megy a pénz.. -
HardSanyeee
őstag
válasz zeorsdfd #467 üzenetére
A net hozzáférésre rá szokott kérdezni egy telefon, főleg egy Java platformú, szóval tuti hogy nem használ semmi netet, ha te nem akarod. A GPRS olyan mint a 3G, nem akkor van jelen az ikonja ha adatforgalmat generálsz, hanem ha elérhető GPRS/3G kapcsolat. Az adatforgalom generálásnál egy másik ikon jelenik meg (SE-knél azt hiszem egy földgömb). De kikapcsolni továbbra se lehet, azt hiszem a szolgáltatót meg lehet kérni, hogy kapcsolja ki, de magától tuti nem fogy a pénzed.
-
zeorsdfd
senior tag
Ha valakinek van ilyen telója elfekvőben, ami nem működik akkor átvenném kis pénzért.
Merthogy megint letört a flip:-( -
addikt
válasz zeorsdfd #467 üzenetére
Teljesen igaza van HardSanyeee-nak, csak annyit tennék hozzá, ha a wap vagy az internet beállításokat törlöd, akkor biztos, hogy nem lesz adatkapcsolat, de így viszont nem fog működni a MMS se.
Java alkalmazás mindig látható a kijelző tetején, ha fut. ( két, kék négyzet egymásra csúsztatva )
Az email frissítés tud automatikusan adatot forgalmazni, ha be van állítva. Ezt csak a Föld gömb ikon jelzi, de szerintem ebben a kategóriában nincs push email szolgáltatás.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Bambolina
csendes tag
-
kultakutri
csendes tag
és ha már nem garanciális, akkor vajon mennyiért cserélnek flipet, ha cserélnek egyáltalán? erről van esetleg valakinek tapasztalata? tegnap sajnos az enyém is végleg megadta magát, és letört. szeptemberben volt 2 éves a készülék, úgyhogy a garanciának már a közelében sem vagyok :/
-
zeorsdfd
senior tag
válasz kultakutri #476 üzenetére
[link] :-(
-
kultakutri
csendes tag
válasz zeorsdfd #477 üzenetére
köszi
akkor marad az örülés, hogy az enyém eddig kibírta, és nekiállok komplett új házat nézni inkább - szintén neten, mivel csütörtökön pár mobilboltba bemenve elég siralmas kép tárult elém a témában (5 boltból 4-ben egyáltalán semmi hozzá való dolog nincs, nemhogy flip, de ház sem, az ötödikben pedig 19900 forintért akartak egy komplett házat adni. maga a telefon újonnan, kártyafüggetlenül nincs ennyi...).
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Óra topik
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...