- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hát nemtudom.. egy ideig kedvenc gyártóm volt az SE, de egyre inkább nem az. Még mindig egy V630 ücsörög az asztalomon, és olvasgatva ezt a tesztet(vagy akár melyik frissebb SE teló tesztjét), semmi nem inspiráll arra, hogy vennem kellene egy újat. A csúcsmodell persze azért már többet mutat, mint az enyém, de hasonló kategóriában nemnagyon van olyan, ami sokkal több lenne, pedig van köztük időbeli különbség..
Ha nem kapják össze magukat záros időn belül, akkor húzhatják le a rolót
Everybody lies.
-
amanoba
őstag
hétfő reggeli unalom..
dicséretes az akkuidő, meg az adatátvitel, de 50 lepedőt nem ér meg, még ha hozzávesszük a "dizájnt", akkor se!
az meg, hogy ennyi pénzért kispórolják a csupán az SE által használt M2-t, meg az adatkábelt, egyenesen POFÁTLANSÁG!
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Mobilmánia
csendes tag
ez már szánalmas amit a sony ericsson művel.
[ Szerkesztve ]
Nagykoromban én is ilyen akarok lenni:D,THE WOLD IS MINE,OR YOURS.
-
Mamuska
őstag
Anyámnak még elmenne, magamnak meg soha nem vennék ilyen trutymót. Az ára, meg a kispórolt csomag miatt ennyiért teljesen vállalhatatlan készülék, főleg, hogy a belső iszonyat ócska.
-
veterán
Nem lenne bajom a készülékkel 30-35k-s ár esetén.
Így viszont, hogy 50k és már egy idejea piacon van, tehát gondolom az első nagy áresés megtörténhetett, ez túlontúl sok(k)."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Bling95
őstag
Ez kb pont annyit tud mint a 3 évvel ezelőti k610-em, jó 1-2 dologgal töbet tud de lényegében ugyanaz.
CSak az akkor is kevesebb volt mint 50k
NEVETÉSEG -
Teszla_
senior tag
A dizájn nekem bejön (ugyanúgy, mint a Z610 - Z750 telóké is). A tudásával sincs komolyabb gondom, igaz nem a mostani árához viszonyítva, de szerintem sokaknak ez is bőven elég.
A memóriakártya kihagyása még hagyján, de hogy adatkábel nincs hozzá, az már tényleg nagyon gáz
Ha max 30ezerért árulnák, akkor még talán jó vételnek is tartanám, na de 50-ért...Nem szólt még a T-Mobile, hogy ha már őket reklámozzátok, akkor ne rakjatok bele a cikkbe olyan képet, amin Vodás kártya van?
-
nomotmo
csendes tag
Nekem tetszik, szerintem szép telefon. Az más kérdés, hogy megvenném-e.
Attól még hogy szép, és tetszik a Sony Ericsson soha nem fog rendbe jönni, ahhoz meg is kéne vennem, de erre nem tudtak rábírni.DIÓ!
-
DeltaPower
addikt
első képre ránézve azt hittem, hogy egy PH logó van a fedlapon
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
kaller1
veterán
Na elértünk oda,hogy már az 50k-s kategóriájú telóhoz sem jár adatkábel és memkari... Hajrá SE,csak így tovább!
.::> <::.
-
hemaka
nagyúr
Korán reggel ilyen telefonnal sokkolni, ráadásul ennyi pénzért...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
_az
senior tag
hát, a cikk legutolsó mondatára tudom a választ:
de igen, beleszeretnek a formatervbe.pl a hölgyek enyhén másként tekintenek a telefonokra
az
-
addikt
Egy kis nosztalgia, emlékeztet a Z600 kényelmes kezelhetőségére, egyébként nincs benne semmi új, de ez nem azt jelenti, hogy bizonyos vásárló réteget ne érintsen meg. Egy kedvező árral el tudom képzelni, pl. a feleségemnek. Majdnem az van a belsőben, mint az én K850-be, a fotó funkció gyengébb de a böngészője fejlettebb. Egy átlag felhasználónak bőven elég. Opera Minivel, MobyExplorerrel és eBuddyval kicsit feljavítva szerintem, felveszi a versenyt a zárt op.rendeszerű butácska tapicskolós telókkal. Az biztos, hogy nem ez a típus fogja kizökkenteni a kátyúból a Sony Ericsson céget.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
őstag
nekem csak a kör alakú gombok nem tetszenek
meg persze az áraVGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
BloodRay
veterán
Szép és használhatónak is tűnik, de egy merő unalom technológiai szempontból.
Persze a célcsoportnak ez lehet teljesen mellékes..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
--Nozbert--
aktív tag
Nagyon unalmas és hozzá most még ronda is. Érdekes,ezt a cikket már végig se bírtam olvasni,és ez nem a Ti hibátok...
/\/0zb3/27
-
addikt
Majd ha jönnek a tapicskolós, AMOLED 480x800 kijelző ill. DivX lejátszó, majd akkor lesz izgalom javából! Szerintetek a külső kijelzőt napfényben lehet majd látni? Rózsaszínben tök cuki lehet.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
mrlujoak
veterán
Még mindig gyönyörű ez a telefon. Maria is, természetesen.
Kár, hogy végül kimaradt a K850i-s M2/Micro SD(HC) támogatás.
Aki meg a Z600i, Z750i utódját keresi, annak van itt ez. Újabb - drágább - készülék, csilli villi külsővel, tipikus tudással.
Ez nem az a kategóri, amit mindenki vár - érintős tapicskolós sokezer megapixeles csoda - de persze sokan közülük nem veszik meg...mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
piggy2
tag
Ha nő lennék tuti befutó lenne ez a telefon. Mikor a kezembe vettem azt hittem lehidalok. Lehet mondani rá bármi rosszat, de iszonyat jól néz ki, és nagyon össze van rakva. A menü meg szokásos. Aki SE-t használt eddig az nem fog eltévedni. Ugyanúgy ahogy a nokiáknál sem.
[ Szerkesztve ]
streccs strucc cucc
-
bentsze88888
tag
Amíg nem csinálnak új menüt,addig én passzolom a SonyEricssont,pedig nagy a múltjuk...
Hányok az unalomtól,ha erre a menüre nézek. -
$lim*$hady
csendes tag
Szerintem is egyre gyengébbek.Nekem W890-em van és ez nagyon jó de más SE-re nem cserélném le mer nem jobbak semmivel ugyanazt hozzák vagy még azt se.
C903-rol nem lehet tudni hogy mikor lesz teszt(az hátha jobb lesz[ Szerkesztve ]
HPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)
-
zombinyul
addikt
Nem rossz telefon,a külseje kifejezetten tetszik,meg a tudása sem olyamn rossz...Bár a W910-esemhez képest semmi újat nem tud(maximum a jobb kamera,ami szerintem tényleg jóra sikeredett,pláne az af nélküli kamerák közötti mezőnyben)... Szóval nem ez lesz a következő telefonom,akkor inkébb a W910,vagy a W995
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Integra
titán
halottnak a csók
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
Egy újabb kissé semmitmondó készülék. Most futtatják ki az M2-őt meg a saját csatlakozójukat?
Més que un club!
-
yorka
tag
Nagyon szép.
Jól össze van rakva, minőségérzet kiváló.
Kényelmesen, könnyen használható.
Mindent tud, amire a célcsoport (nők) 95 %-ának szüksége van.
A tech buzik (én is) vesznek mást, de a többieknek miért ne lenne jó ez a telefon, főleg ha az ára leesik 40.000-re.
A teszt igazából semmilyen hibát nem emelt ki, amiért ne lenne ajánlható a célcsoportnak ez a telefon. -
androcles
tag
Lehetne szép is, ha nem lenne rajta az okádék csatlakozó, de még pár ilyen, és lehúzhatják a rolót.
"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."
-
Szép divattelefon, alaposan túlárazva. Várjuk a megújuló SE palettát, de nagyon, mert ez édeskevés.
-
forgonati
őstag
Fú, ez a telefon kb. annyira izgatott fel, mint egy sarokba köpött rágógumi.
Remélem összeszedik magukat, mert ez igy amit most csinálnak, gyenge sajnosKeelah Se'lai!
-
SEFAN84
aktív tag
Ez...valami förtelem jó drágán
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
félisten
Én akkor írtam le a gyártót amikor a rengeteg joy hibás teló került a képbe ismerősök körében, az előlap kopások pár hónap alatt stb! Fateromnak van valami ősrégi SE, 256 szín stb...na az a mai napig megy, érdekes akkor a joy-t is sikerült jól megalkotni és az előlap érintetlen, pedig nem épp vigyáz rá.
Van még 2 SE a házba, egyik a fiókban másik meg aktív használatban, semmi kopás stb, de a joy döglik, nem mindig jó. A menü stílusa is unszimpi.
A fiókos SE-t váltotta le egy Nokia 2630 és minap mondta anyum, hogy nagyon jó telót találtam, a menürendszer is érthetőbb számára. Mi Nokiás család vagyunk. Evvan!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
törölt tag
tényleg csak egy csipet design...mert bár a külső tetszetős, a gombsor gyomorforgató számomra...
-
-
joey04
titán
Sharapova az egyetlen pozitívum a készülékben.
-
plus44
veterán
Összecsukva elmegy.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
addikt
válasz Kolondrum #39 üzenetére
Szia SymbianOS! Én is halottam a dologról, ráadásul személyesen is tapasztaltam. Úgy látszik neked ez az infó kimaradt, de nem csodálom, „Mi Nokiás család vagyunk. Evvan!” Gratulálok!
-
nobika1
tag
Nem rossz, de minek kiadni 20 ugyan olyan tudású telót?
06-70-419-1638
-
addikt
Mert egyelőre csak ezt tudják vállalni. Mért, szerinted a Nokia S40 minden egyes készüléke más? Én az elavultnak tekintett Sony Ericsson készülékkel különb dolgokat is megoldok mint a legújabb S40 platformmal. Ennyi telik egyenlőre tőlük. Ez sem olyan nagy tragédia, ha bebuknak az nem nekem fog fájni.
-
félisten
Nekem 8 hogy igaz vagy sem mert olyan természetes egy telót szétszedni (pl takarítás miatt), mint reggel bekapcsolni a kávéfőzőt. Mindegy! Nem bántom inkább a népet mert még rámsütitek mennyire velejéig gonosz vagyok!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
spyke79
tag
Hm az elsö kép után mondom nini piszka mobil még tetszett is de a második lehangolt!
Nem szeretem a szét nyitható telokatÉn vagyok a kiha én nem,hát még téged és még engem!:D
-
bobace
addikt
Az első oldal utolsó bekezdése mindent elmond.. nincs is miről beszélni tovább... Akkora SE fan voltam, hogy el se hittem amig az LG-s nyereményjátéknál nem olvastam, más gyártók hol tartanak.. Nem akarok váltani, a brand megjelenése óta ilyen telóim vannak.. Egy jó SE-t akarok végre,nem az unalomig ismert belsőt, mindig ujracsomagolva... Hány veszteséges negyedév kell mire igazán lépnek..Talán majd Rachaeltöl.. de az meg méreg drága lesz... Na sírás off...
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
addikt
Szia bobace! Írd már le, hogy mi az a nélkülözhetetlen újítás a konkurens zárt operációs rendszerű telefonoknál, ami nélkül nem tudsz létezni! A csilli-villi menü szerkezet, vagy a tapicskolós kijelző, vagy talán a divX lejátszó. Vagy mobiltelóval szeretnél mozi filmet forgatni. Abban egyet értek veled, hogy mostanában ne fejlődik olyan dinamikusan a cég, mint ahogy megszoktuk. Én minden nap találok valami új lehetőséget a telómba, és nem érzem, hogy már semmi újat nem tud mutatni. Én nem mondom, hogy verseny társ készülékek rosszak, de ha valami komolyabb munkára akarod fogni őket akkor, fogsz szembesülni, hogy a SE zárt. op. rendszer mennyivel sokoldalúbb. Ha unod a menüt akkor szerkesszél egyedit magadnak, itt is a SE volt az élen, hogy saját témákat lehessen a készülékre varázsolni. Én kimondottan szeretem, hogy hasonlít a menü szerkezete, nem kell minden telómat újra tanulni. De ha csak a video ill az érintő kijelző miatt szeretsz egy készüléket, akkor megértem csalódottságodat. Üdv.k850
-
Cyberb0b
tag
Ismét egy dizájnfon nincs ezzel semmi hiba, hogy a belső fejlesztésre nem akar rá állni a SE. A megfelelő számú felhasználó elvesztése után egyből meglesz a kezdő lökés
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
Juvi
tag
Sziasztok!
A T707-hez tényleg nincs magyar menü? És akkor ez azt jelenti, hogy SMS/e-mail írásánál nem használható a T9, mert nem tud magyarul?
Köszi,
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs