- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spedyboy
senior tag
Fogadjunk hogy 200Mhz es procit fog kapni...
de amugy jo kis telonak tönik remélem hogy nem lesz igazam és nem a régi kövület fog benne dolgozni
azérrttt az UI oda b@sssz-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
tween
őstag
Király,de rohadt lassú!
-
joey04
titán
nem a szívem csücske ez a teló de szépnek szép és szerintem nem is lassú.
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem flash menü "feature" ez a lassúnak tűnő menü, szóval nem hinném hogy lassú lenne az egész.
Nem egy nagy telefon ez, van benne wifi azt pá. Innovációt, innovációt!!!#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bepe79
addikt
Oooo... majdnem. Van benne WiFi (a zart rendszer ellenere!), van HSUPA (hany modellt tudnal sorolni, ami tud HSUPA-t? (nem HSDPA-t!)), van benne GPS (A-GPS-el megtamogatva), es kulonfele megallopodasok eredmenyekepp jobban viszi a Youtube es egyeb video-tartalmakat, mint mas netes telok... Csak ennyi.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Apollyon
Korrektor
Tök jó hogy van 7 megabites net 240x320-as kijelzőn
Youtube miatt nem veszek telefont. 3,2 MP és fixfókusz, de miért amikor már egy jobb AF sem hókusz-pókusz. És igen, én kihasználom a kamerát a W610-emben és bizony nálam ez sokat számít. Egy LED, mért nem kettő? C702 eddig a legokébb az én telefonom óta amiben minden megvan ami kéne, ebben is majdnem de most az a dolguk SE-éknek hogy lemossák a többieket, ne kelljen már neteznem 600*480 alatt... például.
Megint valami olyat kéne ami eddig nem volt és a többiek se találták még fel...[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
joey04
titán
hagyd, érdekes módon nem is oly rég az N95ről áradozott hogy ebben sosem csalódott, majd az N96ot éltette minden topikjába hetente másolta be a specifikációkat meg bizonygatta hogy ez bizony jó készülék lesz(még én mondtam neki hogy az N96 egy nagy semmi) most meg mert SE készüléket vett már úgy húzza le az N96ot a másik g705 topikban hogy rossz olvasni
-
bepe79
addikt
Ezt pont rolad irtak a masik topikban, hogy epp mindig az a meno marka, amilyen epp neked van. Egyebkent amikor en honapokkal ezelott irtam az N96 specifikaciokat a topikjaba, ha akkor egybol kijon, akkor meg esetleg nagy durranas is lehetett volna. De igy szeptemberben mar van hTC Touch Pro, Apple iPhone 3G, mindjart lesz Sony Ericsson Xperia X1, SE G705, SE C905, Nokia 5800 (ha jol emlekszem a szamara, ez is erdekes lehet), i8510 Innov8, hTC Dream + Android, stb., tehat elegge felhigult a mezony. Amikor en meg orultem az N96-nak, akkor ezek meg a meseben sem voltak, sot, meg a Diamond sem nagyon. Az ujitasokat en is szivesen fogadom barmelyik gyarto reszerol, ha nem nagyon megkesve erkeznek, pl. ugyanugy kivancsian varom a Nokia 5800-as erintokijelzos cuccot, mint az SE G705 HSUPA-s cuccot es a Samsung Innov8 i8510 all-in-one cuccot, nem foglalkozvan azzal, hogy milyen nev van rairva. Csak az 5800 se 2009-ben jojjon mar, meg a G705 se, meg a 8510 se, mert akkor megint szapulni fogom oket, ugyanis akkorra mar lesz 30 masik modell, ami tudja ugyanezeket a dolgokat. Na csak ennyi, remelem nem gazoltam senkinek a lelkebe.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Szerintem is a C702 a legokebb, ezert is vettem ilyet. WLAN meg elfert volna, de mivel strapa-mobil, ezert a WLAN hianya meg megbocsajthato szvsz.
-
Apollyon
Korrektor
Milyen érdekes hatással vannak a fogyasztói termékek az emberekre! Ő lenne az új mrlujoak tanítvány?
(Bocsánat mindenkitől, nem tudtam kihagyni)
Én csak azért írtam amúgy amit írtam mert nem akarok Nokiát venni, meg HTC-t 150-ért (na ezt csak az ára miatt).#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
joey04
titán
Ezt pont rolad irtak a masik topikban, hogy epp mindig az a meno marka, amilyen epp neked van
attól még ez hülyeség.
már akkor szidtam a SE-t amikor még k800am volt. már akkor írtam hogy a nokia jóval előrébb jár. ennek ellenére beugrottam még egy p1be is és csak ezután váltottam nokiára.Nem az a legmenőbb ami nekem van sőt ez eleve rossz szó mert nem legmenőbb hanem legjobb( a 2 nem egyezik meg).nem azért írtam akkor hogy a nokia a legjobb most mert nokiám lett hanem azért lett nokiám mert hosszú hónapok tapasztalatai fejlesztései ezt hozták.már egy ideje nokiám van nem tudom figyelsz-e szidom őket is, mutattam a linkeket lehet visszaolvasni n95 n96 i8510 topikokban, most a samsung kínálja a legjobbat ezért ha nem változik semmi samsungra váltok mert ők adják a legjobb terméket a pénzemért.(nem pedig azért váltok rá mert a roppant okos lujoak kitalálta hogy trendi) -
bepe79
addikt
OK, tuzszunet. Ugyis le kell meg ma este toltenem a Sims2-ot a C702-omre.
Az olyan game-kat szeretem csak mobilon, amik nem cseszik szet a billentyuzetet, amik viszonylag lassuak, es kicsit gondolkodni is kell (Worms 2007/2008, Sims2, stb.)Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
LEFTHORSE1
őstag
Ezt a mobilt csak a kameránál érheti kritika, nagyon jó kis készüléknek igérkezik, számomra igenis egy netezésre kihegyezett mobil, a You Tube videók nagyon jó szórakozást fognak biztositani. A memkari kintről cserélhető?
Cseberből vederbe
-
joey04
titán
válasz LEFTHORSE1 #15 üzenetére
vehetjük netes mobilnak viszont akkor rengeteg ilyen besorolású készülék lenne amit nem is így hírdetnek
-
bepe79
addikt
Gyerekek, uj napra virradtunk, kezdhetitek elolrol!
-
joey04
titán
hát de ezt nem fogom megérteni hogy azért mert netezésre is alkalmas a készülék attól miért lesz netezésre kihegyezett?Vagyis azt értem hogy a SE miért hívja így csak azt nem hogy az emberek megeszik.Mert valóban, használható netezésre egész jól ráadásul, de sok olyan készülék van akkor amit netezésre kihegyezett modellnek hívhatnánk, mégsem tesszük mert nem az.ahogy ez sem, csak a SE azt mondta akkor úgy van gondolkodásmód miatt hívják páran annak.
-
Lirion
addikt
Majd ha lesz egy normális teszt róla vmilyen mobilportálon, akkor kiderül, hogy vannak-e benne olyan netes megoldások, amik máshol nincsenek jelen (a hsupa mondjuk majdnem ilyen) vagy nincsenek. Addig meg csak részinfokból fölösleges lefikázni, hogy nem is netezésre van kihegyezve.
-
joey04
titán
ekkora kijelzővel nem lehet elsődleges funkció a netezés, mximum ahogy copin írta út közben, buszon, aki csak ennyire használná ki egy készülék netes tudását annak nincs szüksége netre kihegyezett telefonra.én is azért keresgélek új telefont magamnak mert nagyon sokat netezek és ehhez kicsi a 2.4es kijelző.értem hogy van akinek elég de annak nem kell netre kihegyezett telefon ahogyan ez sem az
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest