- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- A OnePlus Nord CE4 Lite 5G is Android 15-re váltott
- Két készüléket hozott a Nubia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsidu
senior tag
Tényleg kedves ajándék
Kár,hogy majd nem fog menni rajta a GTA 3 (eddigi infók szerint) ,mert ezen nagyobb élmény lenne[ Szerkesztve ]
-
V.T.CS.
senior tag
piros pont az se-nek.
-
Czibor10
tag
Ha telefonválasztásra kényszerítenének (belegondolni is szörnyű ), nehéz dolgom lenne, ez vagy sgs2.
-
pingwin011
aktív tag
Én azért maradok a pspnél
-
ducsidu
senior tag
válasz pingwin011 #4 üzenetére
is
-
Senais
aktív tag
Én úgy olvastam, hogy kifejezetten playre fognak GTA3-at csinálni, majd a debütálás után rátérnek a többi droidra
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
rep3at
őstag
Szép kis ajándékcsomag, a SE hozzáállása kezd megtetszeni.
Forward thinking. كرر
-
Alwares
aktív tag
Phüüüü ezek milyen szépséges játékok Ezek jutnak mindig eszembe mikor jönnek a trollok, hogy nem kell az a Ps Vita mert hát itt vannak ezek a (prePsp) jó kis játékok.
Amúgy a gesztus jófejség. Az EA (elég sok új platformon akcióznak mostanában) és a SE részéről is.
-
Youri
veterán
lol, ennél egy N.O.V.A. 1 szebben néz ki, mi ez a csúfság?
RTX ON
-
stewe780
őstag
Én már nem hiszek az ajándékokban. Mindennek oka van, önzetlenül semmit nem adnak ezek a cégek. Gondolom nem fogy a gép, akkor most próbálkoznak ezzel.
A Nokia is egy rakat jétékot tett ingyenessé (azokban is elég jó nevek), mikor már nagyon belekezdett a zuhanásba.[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Gameghost
csendes tag
rendes az se,hogy ilyet kiad,de azért még csinálhatnának párat.Battlefield P4F 4ever
-
ruzsabazsa
aktív tag
Bár lenne egy hasonló erős kütyüm.De a play-re nem fektetnék be az biztos
-
félisten
Én egyiktől sem estem hanyatt. Ilyen játékokat pc-n vagy konzolon játszik az ember, ahol szép a graf. is.
Mobilra inkább egyszerű grafikájú, de agyaltatós/logikai, addiktív játékok kellenének, amikkel tényleg elvan az ember egy utazás során pl.
Persze, nem soká már mobilon is elég durva grafika lesz elérhető, de ezt úgyis megöli a kijelző mérete.Egyébként milyen GPU van ebben?
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
-
leonejoci2
tag
A Dead Space jól sikerül nagyon!
Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz leonejoci2 #18 üzenetére
Az biztos így videón nézve elég komoly lett
-
Cathulhu
addikt
aaa, fps/tps tovabbra se valo telefonra. Az meg analog karral is szenvedes az egerhez kepest, tapicskolassal meg naaaaa.... De a ket autos az johet
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
HARDVERAPRÓD
Pozitiv pont az se nek végre elindult egy jó úton...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Pantal
senior tag
Nagyon dícséretes, bár nincs Playem, mindenképpen megérdemlik a vállveregetést.
-
Prof01
veterán
Nagyon jól csinálja az SE. Gyorsan friss OS update-ek, ingyenes Play játékok, így kell ezt!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest