- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Fotók a vizor nélküli Google Pixel 9a-ról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
őstag
a jó öreg Ericsson A1018s és Ericsson A2618s (ezen tetszett az E-Maze játék)
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
fatal`
titán
Jó öreg 197 és 198, mindkettő megjárta a családot. Ez sem tegnap volt.
Jó cikk lett, várjuk a következőt.
-
Gengi
senior tag
Az Ericssonnak a mobiltelefonokat készítő üzletága fuzionált a Sony-val nem ? Csak is az. A komolyabb szelet még most is önálló.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
vicze
félisten
A T68 nem csak Bocha szerint a létező legszebb mobil.
A mai napig ott van a polcon és még most is majd 10év után is röhögve bír 1hetet az aksija. A valaha gyártott nemcsak legszebb, de legjobb mobilnak is tartom. -
HPAA
őstag
én az Ericsson T28s -al vagyok így , már bánom hogy túladtam anno rajta
************* censored
-
David75
őstag
A fuzió után sokkal kevésbé tetszett amiket csináltak, pedig előtte nagyon jó telefonjaik voltak mondjuk a t20 vagy a t65. Az se-ért viszont sosem voltam oda.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
gzbotii
nagyúr
Ezekbol en is probaltam parat, bar akkoriban, mikor slagertermekek voltak en meg csak 7-10 eves voltam
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Igen, a hálózati rész maradt Ericsson. A mobil üzletágot házasították össze.
Egyébként most, hogy végignéztem a történelmet (a Sony oldalát is), elég érdekes a kép. A házasság után a Sony a jelek szerint csak pénzt öntött az SE-be, minden telefon hagyományos Ericsson formavilággal és menüvel jött, kábé egyedül a jog-dialt vették át a P800-hoz a Sony-tól. (Lehet, hogy a burkolat alatt más is volt.) Mostanában viszont "szonisodik" a paletta, a Xperia sorozat, Bravia Engine, Walkman, Cybershot...
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Blyan
félisten
Jó bejegyzés.
Sok jó mobilt csinált anno az Ericsson, volt is pár, a T28s meg számomra ma is az egyik legszebb mobiltelefon.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Dave1984
őstag
Köszönöm a cikket,és várom a folytatást.De szerettem a kis T 10et
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
hemaka
nagyúr
R600-am nekem is volt, szerettem nagyon. Akkoriban szerintem attól kisebb telefon nem nagyon volt, max a Nokia 8210-es.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Ricardo
titán
T28, és az R320 volt anno nálam az etalon. Mindkettő nagyon jó volt. Sajos a T28 végfok hibásan került hozzám, így nem volt meg sokáig. A 320-at használtam egy darabig aztán túladtam rajta, de meg is bántam.
hemaka: Igen az R600-as szerettem azt is. Nagyon jó volt a 3 színű háttérvilágítás.
Bár ott még a házon ericsson felirat volt, a matricán belül már sonyericsson.[ Szerkesztve ]
-
JR.CSé
senior tag
Hát igen ilyen korszak is volt.Nagy kár érte.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
eldiablo
addikt
Az R600 és a T65 volt az első SE telefon. Az első szériák belül Ericsson feliratúak voltak, a későbbi kiadásokban már ott virított, hogy Sony Ericsson.
Bog!
A JogDial a teljes M és P szériát végig kísérte, illetve két Walkman mobilba is belekerült.Ha jól tévedek az Ericsson R520m volt az első beépített Bluetooth modulos készülék, ami kereskedelmi forgalomba került.
-
szilagyiv
senior tag
Első mobiltelefonom egy T10 volt, amit nagyon szerettem (és "felhekkeltem" T18-ra). Az R320 hangminősége lazán hozta az átlag vezetékes telefonokét. Megvolt a T20 gömböcke, meg a T28 is (ez utóbbi antenna nélkül akkorát ütött volna...) T39 nekem is álmaim telefonja volt, de kimaradtam belőle sajnos. T68-ra vágytam még, mint első igazi színes kijelzős mobilra.
Nagyon sajnáltam, mikor bejelentették, hogy kiszállnak a buliból. A Sonyval nem tudtak igazán átütőt alkotni (számomra) - pedig volt Sony J6-om is, amit szintén szerettem.Szóval az Erisccon kiszállt, így beszereztem egy Nokia 3510-et, és azóta hűséges Nokiás vagyok
-
Valentino K.
senior tag
Tyűű, még emlékszem a t68i-s promókra, hírekre az akkori újságokból. Én is adom Bocha véleményét, szerintem is ütős a formaterv és a szín is passzol.
[ Szerkesztve ]
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
maki12
senior tag
Köszönyük Emese a tesztet
Vicccen kivül jól sikerültHTC U11 & Nikon D5300
-
gybazsi
senior tag
Köszi a cikket, és várom a folytatást is!
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
MODERÁTOR
Ahh, egyszer volt Ericsson-om, egy T200, rendesen gyűlöltem...
Viszont a Sony-tól volt anno egy CMD J7 készülékem, na azt nagyon szerettem! Még a mai napig megvanSarcasm: just one of the many services I offer.
-
zsirfecske
addikt
jááj ericsson t10 mennyire király telefon volt! remek felelevenítő írás. a másik nagy öreg motorola-ról is olvasnék hasonlót
-
Örni76
tag
Mikor a kocsinkból kilopták a Motorola telefonomat, utána vettem egy R310-est, sokáig használtam, már-már kínos is volt a mérete Azóta is csak hűen Sony Ericsson
Horgolt android figura kapható: http://kepfeltoltes.hu/view/110208/Resize_of_IMG_9321_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
R320-ban nem csak SMS Wap volt, hanem csomag alapú is... használtam elég sokáig
A T10 meg szupercukiság sárgában, anyám imádta, meg is tartotta.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Misi1979
őstag
Mai napig hasznalok t28ast.. T68i-t szereznem kellene, nagyon szerettem. Csak a kek led miatt volt nonstop bekapcsolva a bluetooth benne mondjuk akkoriban szinte senki nem tudta, mire is valo..
(egyebkent van egy folosleges t28-am, t68i-re cserelnem )
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
=Mentor=
őstag
Régen uralták a mobilpiacot a Nokiával karöltve, de mára ebből nem sok minden maradt...
-
Valentino K.
senior tag
t610 mai napig megvan, s működik is, csak egy új akksi kéne bele
Érdekes, hogy az akkor asszem a közép-felső kategória határán lévő készülékbe tudtak fémet tenni. Ha jól emlékszem, akkor a hátlap femés anyagból van. Hazamegyek és meg is nézemNikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
mrlujoak
veterán
Saját, Ericsson készülékem egy T28s, ami ma is működik - igaz már nem gyári akkuval - de karban tartom, be-bekapcsolom...
Van a családban egy A1018s is, de az már tényleg használaton kívül, hallott akksival.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
törölt tag
Az R520 tudta a csomag (GPRS) alapút, az R320 még csak a hívás (CSD) alapút, ami 9600 b/s sebességű volt. Ezzel a Nokia 7110 ellenfele volt, kb. egyszerre jöttek ki.
Nekem máig van működő T68i és K750i telefonom, jelenleg ébresztőként használom őket. A T68i-ben kb. 3 éve még kijelzőt is cseréltettem, mert a régi elsötétedett. Ez 5000-be került, kb. ennyit ért a telefon akkor.
-
veterán
Ooohh, de régi emlékek törtek rám. A GH198-on bonyolítottam első mobilhívásomat - és milyen vagánynak éreztem magam!
Tudom, öreg vagyok
Kösz az emlékeket!
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
robotjatek
tag
Emlékszem lehettem vagy 3 éves amikor egy ismerős/rokon(már nem tudom melyik) beállított egy ilyen HotLine Pocket-tel (bár lehet hogy az már a Panasonic féle volt), soha nem láttam azelőtt olyasmit, ötletem sem volt mi lehetett
Keresztanyámnak pedig sokáig volt egy SH888 készüléke. Az de tetszett nekem akkoriban[ Szerkesztve ]
-
manoarc
senior tag
Egy T68-at még simán használnék a mindennapokban , nagyon csíptem anno
{。^◕‿◕^。}
-
kasu0707
csendes tag
Nekem van itthon egy Hotline Töltést is felveszi.
R310-pedig a nagy kedvencem.[ Szerkesztve ]
-
Medley
tag
Nekem is volt SE T68-om, nagyon szerettem, mindenki csak nézett: "Színes a kijelző?"
-
dízelracer
őstag
Az R600 tényleg jó volt. Jópofa volt, hogy bejövő hívásoknál meg lehetett választani milyen színre váltson a képernyő és a designja is teljesen rendben volt. Az első Ericssonom volt. Jó sokáig használtam, szerettem. [link]
-
G-Vas
csendes tag
Nagyon jó lett a cikk
Nekem ezek vannak otthon:
R600, A1018s, A2618, T10s (csak sajnos ehhez nincsen töltőm )[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Az öreg T68, de jó is volt anno.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
elfelejtette
veterán
A régi nagy kedvencek...
Én egy GA628-cal kezdtem még 1999-ben.
A T68 korában még legalább dolgoztak is a formatervezők. Bár nekem a T28s volt a legszebb, talán még ma is."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
rohamkocka
csendes tag
Nekem a második telefon a mai napig egy hibátlanul működő t68i. Igen-igen, ez már SE, azonban az m-re megszólalásig hasonlít.
Az egyik volt kollégám pedig R320-at használ most is.[ Szerkesztve ]
rohamkocka
-
HXY
addikt
Nekem ez volt az első 1997-98-ban:
Ericsson GA318Semmit se tudott, csak telefonálni lehetett vele...
Ez még telefon volt, és nem számítógép...[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Én GA628 kezdtem. Utána jött a GA688. Nagy májer voltam vele!
Tesóm is GA318 kezdte.
[ Szerkesztve ]
-
pszili8
aktív tag
Majdnem mind megvan a cikkben szereplők közül! Köszi a cikket Én annyit megemlítettem volna még az R520m ről,hogy ez volt az első Ericsson GPRS-el,és van benne mozgásérzékelős infra,ha ébreszt a telefon és elhúzod a kezed felette kikapcsol az ébresztő,ami sztem elég egyedi.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Perdedor
tag
Remek téma!! Köszi!
Pár Ericsson-t én is használtam, GA318, GH688 T20, de számomra a T29s minden idők legszebb Ericsson-ja!
Bennem a T28 reklámja maradt meg élénken ahogy az UFO-k a csodájára járnak a telefonnak hogy mennyire okos, és mit csinál azzal a buta lénnyel (emberrel)[ Szerkesztve ]
I am not a conspiracy theorist. I am a bullshit analizer.
-
JanFe
aktív tag
Erdekes cikk
"There is nothing permanent except change"
-
RaZroX
addikt
This is the way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Filmgyűjtés
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest