- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
Hát Samsung, ez nagyon odabaszott ez az Unpack event...
Note II az annyira nem érint, viszont a Win8-as táblagép...az must have... Az Engadget series 5 és 7 néven hivatkozott rá, de mi ez az ATIV?
Mindegy is a név, az a lényeg, hogy nagyon komoly lett...Főleg az 1080p-s kijelző, és az S-Pen támogatás...gondolom már ez is nyomásérzékeny lett...elég durva, kár hogy az ára 200k fölött lett...de így is meg kellene venni...
-
bagkri01
őstag
válasz Totheground #233 üzenetére
És akkor mi van? A notebookom gombjai is így vannak elhelyezve. Ki nem szarja le? Ja az ifan-ok
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
catroot
veterán
Azért nem csak a WP-s vonalat lehetne fémmel kiadni, szvsz.
Mondom ezt "nem-droidosként".
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
dr. Kind
aktív tag
a cikket frissítettük a specifikációkkal.
-
RaveForce
veterán
badas vonal felsősei is fémmel mennek aztán lehet h már csak mentek...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Matada2.3
veterán
Egész korrekt cuccokat mutattak be bár egyikért se adnék pénzt.
Finn the human
-
RaveForce
veterán
válasz dr. Kind #257 üzenetére
még ezt: A borítás alatt egy négymagos, magonként 1 GHz órajelű processzor
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
blade zte
őstag
Valami azt súgja most az |1 lépcsö a fejlödésben/Év| 2-re növekszik.Eddig 1-2-4mag ,800x-900x-1280xfelbontás, 512-1-1gb ram volt a fejlödés.Most meg már rögtön 2giga ram,bár elég hülyén jött ki, mert már a gs3-ba is kelett volna ennyi(vagyis van is de nem itt).A felbontás nem, de a proci is 1 éven belül fejlödik snapdragonra, márha ennek is az lesz.Az meg a tegránál rögtön 30%-al erösebb.
A samsung hány csúcsgépet fog kihozni jövöre?
Oppo find 7 astro black
-
atila4
senior tag
Valahol vissza lehet nézni a közvetítést?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
tybsen
addikt
Gsmarena.com már nem megy, de kesobb esetleg megprobalhatod, eddig mukodott, utolag is.
-
mrlujoak
veterán
csak bepötyögtem a youtube keresőbe, és lőn, itt megnézheted...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
sgery
őstag
"Samsung will be asking $1,119 for the tablet with a 128GB SSD when it hits shelves on October 26 in the US."
Szóval 250-300e körül várhatjuk, azért elég húzós :/ De szerencsére ér ennyit a notim + tabom
Csak ki kell vhogy várni ezt a 2 hónapot. Jó sok idő Mint ahogy cartman vár a nintendóra[ Szerkesztve ]
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
erdoke
titán
Ehh, pingpongütő lesz a WP8 készülék, ballagunk a Nokia rendezvényére... Max. 4,5" kijelző, de az is csak akkor, ha vékony a keret. Nameg a navi is jó jön a finnektől.
Galaxy Camera? Erősen tévútnak tűnik.A legjobb aláírás a héten
-
EczkE
veterán
Ezeken a varázslóneveken besírtam.
Asszem mindenféleképpen!
-
HardRic
addikt
Érdekes ez az új subpixel elrendezés. Nem pentile, de nem is RGB. Ahogy nézem két egymás felett lévő piroshoz és zöldhöz tartozik egy hosszúkásabb kék. Vagy tévedek? Máshogy jön ki a 3 alapszín? -
RaveForce
veterán
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nekem kell egy ilyen teló. Az S3 premierjénél mondtam, és bevált: várjuk ki a Note2-t, az lesz az igazi übermeister.
-
-
-
MAKKERMANN
csendes tag
Csak én vettem észre hogy a 9. képen kétszer van leírva hogy 2300mAh?
Amúgy nagyon állat teló lett! Minden elismerésem! -
ROBOTER
addikt
válasz MAKKERMANN #282 üzenetére
194
-
RaveForce
veterán
a L900-ra aztmondtam,h nah, a samu nemtud összehozni egy méltó utódot 2012 Q4-re az O7 után (mivel a 2011es OW közel sem méltó utódja a 7esnek), akkor L900 jó lesz (ugy is made in korea ), tehát összességében nem tartom rossznak, viszont ez az uj Ativ-S hátez mérföldeket ver a jelenlegi teljes kínálatra, instant get
-
Prof01
veterán
Elég ütős lett ez a Note II! Talán most kényelmesebb lesz a használata ezzel a 16:9-es képaránnyal.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Sztem a Samu úgy volt h oké oké szabják már ki a fél-egy-százmilliárd dolláros ítéletet, szerdán úgyis megalázzuk a világot.
-
HardRic
addikt
válasz hallerlaller #281 üzenetére
Nem, ez nem lehet pentile. Itt van piros sor, zöld sor, piros sor, zöld sor, pentile-nál meg nem sorokban vannak, hanem átlósan a subpixel színek. Az a technológia arról szól, hogy két pixel megosztozik egymás színein, de a Note 2-nél nem látom milyen irányban történne ez kölcsönvétel.
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz stewe780 #288 üzenetére
Az alma pereskedése engem arra enged következtetni, hogy be vannak fosva a konkurencia innovációitól, nem lepődnék meg, ha az iPhone5 semmi különlegeset nem tartogatna. Az Apple inkább majd az iPad Minivel hódít, már ha bárki is akar 2012-ben tabot venni a Nexus7 után (én iTabot vennék inkább).
-
pushalias
addikt
Der Himmer über Berlin ... juj ... ha már műveltkedünk, akkor ne legyen benne ekkora szarvashiba.
Himmel lesz az ...
-
Red Bull fan
aktív tag
Hát gratula a Samunak jó kis cucokat tettek le az asztalra,az a Win 8-as teló nagyon durva.Hajrá Samu takarítsátok le az őőőőőőpppppplllllllőőőőőőőt !
-
ThorsHUN
őstag
nem olvastam vegig a jszokat, de csak nekem tubt fel az innovacio rendkivuli kihangsulyozasa?
amugy szerintem (leginkabb a noteot illetoen) semmi egetvero ujdonsag nem hangzott el es a hamarosan megjeleno snapdragon procis telok (xiaomi es lg) fenyeben nem tudom ki ruhaz be egy ilyenre...
(jo persze van felelmem boven a ket snapdragon telo iranyaban, mert a tech spec nem minden)a masik felelmem meg az hogy szetaprozodik a "mezony". Alapszabaly ugye, hogy erdemes nepszeru telefont venni, amelyik kiemelkedik a gyarto tucattelefonjai kozul. Ezekre ugyani - egy ket kiveteltol eltekintve - gyakrabban jon frissites es ott vannak a barkacsolt romok is... szal felo, hogy a nyaron bemutatott elso negymagosok utan tul gyorsan jon a kov hullam... lehet remeket latok?
-
tybsen
addikt
válasz ThorsHUN #294 üzenetére
Ahogy tzsolesz is, en is erosen egyetertek Veled, ezert gondolom azt, hogy ha android, akkor olyan nexus keszuleket erdemes venni, amit a google frissit es van ra egy darabig tamogatas. Azt nem igazan tartom jo tamogatasnak, hogy miutan a google kiad egy x.x frissitest, a gyartok tobb honapos / feleves kesessel elmaradva adjak ki az optimalizalt verziot egy-egy keszulekre (ha kiadjak egyaltalan).
Szoval szep is meg jo is ez a rengeteg keszulek, de en az evek alatt mar annyi penzt kidobtam ezekre, aztan a frissitesekre meg csak vartunk honapokat, ha lett belole valami egyaltalan... miutan az ember kiad 500 EUR-t egy keszulekre, jobb tamogatast var, legalabbis en igy vagyok vele. Mindig van uj es ujabb - ha ket honap mulva meg is veszi az ember a Note2-t, jon egy sokkal jobb es gyorsabb nehany honapon belul. Ami mar uj rendszerrel erkezik, a regire meg sz@rnak, vagy legalabbis mar nem kezelik prioritaskent a frissiteseket. Nem hiszem el, hogy honapokig tart egy hozzaerto csapatnak az optimalizacio, ezt en teljesen tudatos lehuzasnak gondolom.
Na mindegy, en pont ezek miatt ugy vagyok vele, hogy mivel erdekel a tema, megnezem az uj keszulekeket, varom is oket, stb - de venni csak olyat, amit a google tamogat es tobbe-kevesbe azonnal frissit. En ezt az egyetlen olyan "fix pontot" talaltam, ami az embert valamennyire megnyugtatja a nagy androidos technikai fejlodesben / uj keszulekek kiadasa kozben: hiaba van jobb hardwer, ha nem tamogatott. Es megnyugtato, hogy legalabb ilyen szempontbol "ertekallo" egy google telefon, mert van hozza support.
-
a.sebi
őstag
Hát nem tudom....azon kívül hogy 4 mag meg 2 giga ram......nem vagyok elájulva...dizájn nem jön be...főleg hogy rendes fekete nincs...akinek note 1 van annak szerintem nem éri meg cserélni erre... 4 mag ide vagy oda....ez saját vélemény, az rgb jöhetett volna....
-
ThorsHUN
őstag
Az a bajom amugy a google telefonokkal, hogy az elso nexus one kivetelevel a telefon gyartoja az aktualis nexus piacra dobasa utan piacra dobott egy jobb, erosebb verziot.
Amugy az android rakfenejenek pont ezt a frissites kerdest erzem.
Es meg kell, hogy mondjam ebben a samsung a leginkabb hibas. Nezzetek meg mennyi olyan telefont dobott piacra amirol meg csak nem is hallottunk, vagy eppen az elozo sikertermek eppenhogy modositott verzioja volt..
Velemenyem szerint 3-4 szintre pozicionalt keszulek boven eleg a piac lefedesehez.
Ott figyel a galaxy mini, a gio meg mittomen melyik kistelefon. Konkretan kb egyszerre jelentek meg es mind az also kategoriat celozza... ez mire jo?:S
Most samuban pl also kategoriaban a mini2, kozepkategoriaban az ace 2, fent pedig az s3, esetleg egy az s3as es az ace2 koze pozicionalt keszulek es kesz. A tobbi folosleges. Szerintem. Csak arra jo, hogy ne kapjon egyik telefon sem normalis frissitest...Ezt a note2-ot meg nem most jelentettem volna be (kulonben is elhibazott lepes szerintem konkretan 2 hettel az iphone 5 megjelenese ele rakni egy ilyen nagymervunek szant bemutatot, mert a note2 velemenyem szerint nem egy parasztvakitas showt erdemel...
Siman karacsony ele raktam volna es kihoztam volna snapdragonnal... merthogy a samu is jonni fog a snapdragon negymagos procis szornyetegeivel, csak kerdes, hogy mikor. ugyanakkor ilyen hamar az s3 utan a not2 konkretan rivalisa lesz az agyonreklamozott telefonnak... raadasul meg hasonlit is, siman osszekeverheto veleNem ertem a samut komolyan...
Amugy frissites szempontjabol a korabban irt xiaomiphone2 nonplusultra lehet, hiszen a miui rom mindig elerheto lesz ra Es az elsok kozott, es valszeg nem kell varni fel-egy eveket a frissitesre (amugy is nonszensz, hogy mar a JB jon, de meg bizonyos arra alkalmas telefonok meg mindig nem rendelkeznek ICSvel...)
Az LGre leszek kivancsi, mert mintha probalnanak valtoztatni a hozzaallasukon. (Jah es itt jegyeznem meg, hogy nem csak az a lenyeg, hogy a telefon megjelenese utan fel evig hanyszor frissitenek, hanem, hogy mikor egy eves a telefon pl milyen gyakran kap frissiteseket...
Jah bonusz kerdes:
Ok negymagos, de milyen proci?[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz ThorsHUN #298 üzenetére
ha a note2-t osszeteveszted a hasonlo dizajn ellenere az sgs3-al....akkor ideje gondolkodni egy lezeres szemmuteten
ON: nem rossz a felhozatal, bar egy ace2 kategoriaju cuccot kihozhatnanak szep femes kiadasban 4" kornyeken, sok embernek tetszene
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
p06
senior tag
Nem hinném, hogy tévút nézd meg a mai trendeket...
Egyébként ha komoly gépbe is beleraknák akkor az sem lenne rosz, mert így egyszerűbb lehetne a kezelés is, nem kell 200X féle rendszert használni (bár nekem ezzel nincs gondom), + eleve ott van a pl. a dropbox, a "felhők" elég sok program, szóval szerintem ötletes
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs