Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Biztosan igazad van, nem értek hozzá. Csak azért írtam, mert vannak valamilyen szintű PC irányító programok. Az eredeti felvetés így szólt: "Telefonról irányítani pc-t, xp-t és win7-et..." Erre a célra vannak ezek a progik is, valamilyen formában. Én 2-t próbáltam ki és elég ha annyit mondok, hogy már nincsenek a telefonon.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Még egyszer megkérdezem, hátha azóta tudja valaki a választ.
Miért van az, hogy 4-5 rádióadó közül csak egynél működik az RDS? (Szeged, MR6-nál működik, a többinél (Neo, Class, stb.) nem).
-
csab2
veterán
válasz harsanyiz #9222 üzenetére
A teló valóban mindig nálad van csak az USB kábel nincs.
A BT fájlküldés helyett meg ott van pl. az email.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem hiányosság az általad említett két dolog.
Egyébként meg ezeket a hiányosságait mindenki ismerhette már régóta, tőlük zengett az egész net.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz Oppenheimer #9757 üzenetére
+1
Nekem május 26 óta van meg a telefonom, és naponta elámulok azon, hogy
1. milyen kqrva szép és jól összerakott ez a telefon,
2. milyen szép/logikus/praktikus/imádni való a WP7!Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
"bármelyik hírt csak ki x-elni tudom, azaz eltávolítani a hírfalról.."
Igen, de rákérdez, hogy az adott ismerőst akarod elrejteni, vagy az alkalmazást.
Azt viszont nem tudom, hogy ha már az asztali gépen elrejtetted egy alkalmazás üzeneteit, akkor mobilon miért látod. Nálam nincs beállítva a FB.
-
csab2
veterán
Az hogy lehet, hogy sose kaptál játék értesítést?
Most már én is ritkán kapok, mert a leírt módon mind elrejtem. Most néztem az általad linkelt videóban, hogy az oldal legalján meg lehet nézni, hogy miket vagy kiket rejtettél el. Nálam most pl. 34 alkalmazás van elrejtve, tehát azok értesítéseit nem mutatja a FB. Esküszöm, mindjárt beállítom a telefonon a FB-ot és megnézem, hogy a People Hub-ban nekem is megjelennek-e...Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Beállítottam a FB fiókomat a telefonon.
Nincsenek a People Hub-ban játék értesítések. Illetve 1 volt, de az most kb. 5 perce került fel, és még asztali gépen sem volt elrejtve. Amint asztali gépen elrejtettem, belépve a People Hub-ba onnan is eltűnt.
Az viszont érdekes, hogy nem minden aktivitás látszik a People Hub-ban: amikor valaki kedveli ezt vagy azt, ismerőse lesz valakinek, stb. az nem látszik a People Hub-ban csak a fontosabb dolgok: pl. ha valaki megoszt valamit vagy kiír az üzenőfalra. Végül is ez így jó, mert ezek a lényegesebb információk.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Azt hogyan lehetne megoldani, hogy itt a Mobilarénán lévő beágyazott Youtube videókat meg tudjam nézni? Fent van a telefonon a Microsoft féle Youtube progi is, meg a "kukacos" is. A videók helyén meg csak egy nagy fekete téglalap van.
-
csab2
veterán
Mindenkinek köszönöm a választ!
Tehát jelenleg nem megy a dolog.
Sebaj, majd a mangó. Csak jönne már!Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Most telepszik valamim frissítés a telefonra.
Eddig ez volt fent:
JK1
2424.10.11.1
A telefon független, szlovák beszerzésű.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Nekem is a 2424.11.2.3 FW jött meg.
Ja és PDA: KB3
Phone: KB2
CSC: JK1[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Az új FW-vel észrevettem egy változást: a telefon most már azt írja ki, hogy Telenor és nem azt, hogy pannon, valamint a Network Profile progiban több profil is megjelent, itt is helyesen már Telenor van pannon helyett.
-
csab2
veterán
válasz catroot #10431 üzenetére
Nekem is később jött meg a frissítés mint itt másoknak. Az én telóm Szlovákíából származik, gyári függetlenként vettem és szerintem az is. Én bontottam ki a dobozt, az összes védőfólia a telefonon volt. Szolgáltatói logo nincs.
-
csab2
veterán
Srácok, az létezik, hogy a telefonnal rögzített videót nem lehet emailben továbbküldeni? (Sima, nem mangó)
-
csab2
veterán
válasz bumbalaci55 #10808 üzenetére
Nem.
Miért baj az, hogy ott vannak?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Nem jók a beállításaid. Sttings - mobile network-nél mit látsz? Add APN-t vagy edit APN-t? Ha előbbi, akkor meg kell adni egy APN-t.
Dave
Szerintem a zune acc számít. Nekem is angol és magyar Erste netes kártyával (Visa Virtuon) tudok vásárolni a Marketplace-en.[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Nekem a Live ID-m magyar. A Zune accountom viszont angol, angol címmel de az én nevemmel és bankkártyámal. És ezzel tudok vásárolni a Marketplace-en.
A Microsoftnak bezzeg nem sajnálod kiadni az adataidat.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
- Ahogy már írták, wifihez nem kell APN. Az csak a mobil nethez KELL.
- Ha nálad az van a settingsben a mobile networkön belül, hogy add APN, akkor az azt jelenti, hogy nincs megadva APN. Márpedig anélkül a mobil net NEM MEGY.
- Ha a wifi be van kapcsolva, akkor annak van prioritása a mobil nettel szemben. Tehát először mindig a wifit próbálja meg használni ha van elérhető wifi hálózat.
- Fentiekből következik, hogy:
1. be van kapcsolva nálad a wifi és azon keresztül megy a net,
2. csodatelefonod van, ami APN nélkül is csatlakozik a mobil nethez.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Akkor 2 lehetőség van:
1. tényleg sok a csodatelefon
2. ez egy bugAmúgy meg kapjátok be!
-
csab2
veterán
Na, úgy néz ki, behalt a telefonom.
Eddig csak azt játszotta el néha, hogy vízszintes asztalon is elfordult a kijelző egy-két helyen.
Most meg vagy eleve elfordulva jön be a kép ott ahol elfordulhat, vagy ha elfordítom, nem fordul vissza álló helyzetbe.
Ráadásul ma többször is előfordult hívás közben, hogy nem hallottam a másik felet, pedig a hívás nem szakadt meg legalább is ment a számláló. Meg kellett szakítanom a hívást és újrahívni.
2 reset sem segített.
Nagyon el vagyok kenődve![ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz Oppenheimer #11245 üzenetére
Azt hogy kell? Már nézegettem, de nem igazán értem. Segítenél?
-
csab2
veterán
Köszönöm a segítségeteket!
Közben már össze-vissza állítgattam és teljesen rosszul működött.
Megzavart az, hogy hiába raktam le vízszintesen a tulipánok fejjel lefelé álltak.
Most jól működik! Lényeg, hogy vízszintesen legyen a telefon.
Még egyszer kösz!A beszélgetés közbeni hallgatás viszont továbbra is idegesít! Ha megint előfordul, akkor szerviz lesz belőle.
-
csab2
veterán
A Diagnosis-ban *#0*# menüben a Proximity szenzort hogyan kell beállítani?
(Tegnap véletlenül azt is elállítottam.)Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Közben én is ezt próbálgattam. A set-et nyomogattam. Ilyenkor újra indul a telefon, tehát szerintem ez állítja be. A reg nem tudom, mire való.
10-20 között úgy tűnik, hogy normálisan működik.
Köszi a segítséget!Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz janika1988 #11300 üzenetére
"Nincs az FM radioban RDS, pedig tudnia kene"
Van az, csak nem nagyon működik. Nekem Segeden 1 rádiónál kiírja az adó nevét. De csak egynél. Nem tudom, ez mitől függhet.
-
csab2
veterán
válasz Auratech #11303 üzenetére
Nekem Szegeden 7 rádió jön be. Egyedül az MR6-Szeged nevét írja ki, holott mindegyik rádió jó minőségben, sztereóban jön be. Ráadásul az MR1-Kossuth, MR2-Petőfi és MR3-Bartók esetében sem jön be az RDS, pedig nem hiszem, hogy a körzeti MR6 más rendszerű RDS-t adna.
-
csab2
veterán
válasz catroot #11347 üzenetére
"Amúgy ma kétszer, egymás után hívtam volna nővéremet és miután felvette, totál néma volt a telefon, maga telón utána volt hang, sőt mást hívtam, akkor nem jött elő, csak nővéremnél. Nagyon remélem, hogy nem a Samsung f.sága jött vissza, hanem valami más gikszer. "
Ezt mostanában nekem is csinálta, nem is egyszer.
-
csab2
veterán
válasz Joci198 #11719 üzenetére
No, ma egy kicsit besokalltam. Cseng a telefon, felveszem, erre nem hallok semmit miközben a számláló megy. És ezt mostanában egyre többször eljátsza...
Nem lehet, hogy a diagnosztikai menüben elállítottam valamit? Úgy értem, hogy el lehet állítani?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest