- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
blex
senior tag
Mondjuk azt sem tudom, miért írtam fél hármat fél kettő helyett... Mondjuk még fél háromkor is ébren voltam, szóval lehet, hogy azért
-
Gulyopapa
addikt
Üdv. Omnia 7 kérdés : Yahoo Mail. Nem látom a kimenő e-mailjeimet. Csak Mind, Olvasatlan és Sürgős fül van, Kimenő nincs ...
??? -
gbela
senior tag
válasz Gulyopapa #19052 üzenetére
Gondolom hasonló lehet a Gmail is, én is bajban voltam egy percig emiatt, de ha rákattolsz az optionsre (három pontocska alul) akkor ott van olyan nekem, hogy mappák. Ott tudsz külön elküldött mappát nézni.
Véleményem szerint meglehetős körülményes és nem felhasználóbarát megoldás, dehát úgy veszem észre van pár ilyen wp7-ben. -
csenor
senior tag
Amikor a windows live fiókom telefonszámait szinkronizálom a facebook ismerőseim képével, akkor a kép minőség nem lehet valahogyan javítani,állítani!?
Mert amikor hívnak jó lenne egy tiszta képet látni, nem csak pixeleket!?
Valakinek valami ötlet!?!? -
csenor
senior tag
válasz catroot #19055 üzenetére
Bocsi, hogy értetlen vagyok, de ezt, hogy tudom megtenni!?!?
Androidos telómhoz a google címtárat használtam de csúnya képek voltak! Amikor Omnia 7-re váltottam, akkor átexportáltam a telószámokat a windows live fiókba. Ott elég nehez jöttem rá, hogy hogyan tudom összehozni a számokat a FB profilokkal. Most egy Omnia W-m van, amin a telefonkönyvbe összekapcsoltam a a telefonszámokat a profilképekkel, de továbbra is csúnyák! :S -
catroot
veterán
válasz csenor #19056 üzenetére
Nem muszáj átrakni a kontaktokat máshova, megadod azt a fiókod, ahol vannak a telszámok és beállítod, hogy azt szinkronizálja le (gy.k.: csak ennél adod meg, hogy kontaktokat is, a többinél nem). Aztán pedig hozzáadod az FB-fiókod és összefűzöd a kontaktokat. A képen pedig úgy tudsz változtatni, ha nem tetszik, hogy rámész a partnerre->szerkesztésbe bemész és ráböksz a képére. Itt kiválasztod, hogy pl. google-szerinti vagy FB-s képe legyen.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
csenor
senior tag
válasz catroot #19057 üzenetére
Na ezt megtaláltam, de mindegyiknél a Fb kép volt kiválasztva! :S
A kapcsolatoknál még jó is a kép, de bejövő hívás esetén azt a kicsi képet teszi ki nagyba ami már minőségileg elég szar! :S
Nekem az tetszene, ha egy nagy felbontású tiszta kép lenne bejövő hívás esetén, de ez valószínűleg nem lehetséges, csak az én szememet zavarja! :S
De azért köszi a segítséget! -
őstag
Nem tudjátok, h ha mms-t kapok, miért csak azt látom h 'get media content now' és hiába kattintok erre, csak pittyen egyet, de nem jelenít meg semmit.
-
engusz
veterán
válasz catroot #19074 üzenetére
Otthon vagy a munkahelyen valószínűleg van számítógép vagy más olyan eszköz, aminek nagyobb a képernyője, mint a telefoné, ergó könnyebb kezelni.
Az új előfizetések között szinte fillérekért akad olyan csomag, amiben alapból benne van a mobilnet szolgáltatás, ráadásul túlforgalmazási díj nélkül. A régiekhez is választható kiegészítő opcióként, havi 500-1000 Ft-ért.
Természetesen létezhet telefon mobilnet nélkül, csak nem sok értelmét látom. Szinte alig van olyan szolgáltatás/app, ami ne használná.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
catroot
veterán
válasz engusz #19075 üzenetére
Értem én.
Csak sokaknak elég, hogy néha felmásznak telefonnal a wifire lefrissíteni ezt-azt.
Nekem is több olyan kollégám van, akiknek okostelefonjuk van (ebben van Omnia 1, Omnia 2, iPhone 4, Symbis Nokia) és egyszeűen nem használják mobilnettel.
Fura, hogy ezzel spórolnak, holott tényleg nem egy olyan marha nagy összeg.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
thaler2
senior tag
Sziasztok!
Egyik imádott funkcióm a Windows Phone-al kapcsolatban, hogy egy egyszerű lépéssel a mobiltelefon által készített képek automatikusan landolnak a skydrive mappába. Ez eddig tökéletes is lenne, csak valószínűleg elkerülvén a képfeltöltés által generált magas adatforgalmat, jelentősen tömörítve kerülnek fel. Azonban sokkal megfelelőbb lenne, ha azok az eredeti méretükben szinkronizálódnának. Van erre a problémára bármiféle megoldás ?
-
gbela
senior tag
válasz thaler2 #19078 üzenetére
Be akartam ma lőni az msn-t tesómmal, hogy ne kelljen smsezni. Ő regelt live ID-t, saját messengerében felvett, ha gépen bejelentkezek látom is. Úgy gondoltam, hogy telón is simán az üzeneteknél ha beszélgetésre görgetek ott lesz, de nincs, azt írja nincs on-line senki. Mit rontok el?
-
gzbotii
nagyúr
Esetleg mas is megfigyelte, hogy ha a hatterszint feherre allitja, kisse sargas es nem az a rikito feher? Vagy ez nallam a HTC-s szoft miatt lehet
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz negyedes #19085 üzenetére
Hmm, erdekes, a masik Omniamon nem tunt fel (bar ott nem hasznaltam feher hatteret). Lehet, igy Trophy SLCD-je utan nagyobb a kontraszt.
Mar azt hittem, valami baj lehet a kijelzovelWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
negyedes
addikt
válasz gzbotii #19086 üzenetére
Most kivancsisagbol attettem feherre es maxon a fenyero, nem sargas, de hatarozottan fako nalam. Nekem inkabb a kepernyo hamar zsirosodasa bosszant nagyon, napontakell toroljem ablaktisztito folyadekkal ,mert maskulomben ugy nez ki mint mintha vizes lenne.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
gzbotii
nagyúr
válasz negyedes #19087 üzenetére
Ez valoban zavar egem is. Nagyon bee tudnak zavarni foleg napsitesben jon elo
Mas.Az a fura ebben az Omniamban, hogy kissebb a start gomb es a hangszinszabalyzok is rovidebbek. Erdekes
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gbela
senior tag
válasz Воланд #19084 üzenetére
Jaja, a cím jó volt. A kontaktlista frissítés lehetett a bibi, mivel sehol nem találtam olyat, de láttam is, hogy kontaktok között tesómnál a messenger elérhetőség meg mailcím nem volt ott. Hogy lehet direktbe szinkronizálni a kontaktokat a live-val? Azt hittem ez automatikus mivel nem találtam külön. Végül telefon újraindítás után már feltűnt online.
Köszi a helpet. -
-
RaveForce
veterán
valaki probálta már ezt?
vmiért nálam azt mondja h nincs root hozzáférése, és wp7 root toolsal adjak neki, de azt meg fogalmam sincs h kéne...
valamint ezt is probáltam, de ez belép-kilép :S
[link]„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
RaveForce
veterán
válasz Воланд #19094 üzenetére
nopara, közben rájöttem, h csak régi a root tools-om
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok.
Nem hallattnak semmit,hogy mikor jon az uj frissites?::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Воланд
titán
válasz ::Trunks:: #19096 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
thaler2
senior tag
A Tango frissítés milyen új featureket hoz ? Mintha azt hallottam volna, hogy csak az újonnan megjelenő alsó-kategóriás készülékekre jön ez a verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest