Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robrob007

    tag

    válasz laca235 #1692 üzenetére

    Ha gondolod akkor csináld nyugodtan, egyébként van pár technikai gond is ezzel a visszagrade-del, de mindegy!
    Azt is vedd számításba, hogy mi lesz, ha kontaktos lesz, meghibásodik az adatcsatlakozója, a kijelzője bemondja az unalmast, ha a "gombok" nem működnek, nem tudod bekapcsolni a telót, akkor hogy lesz visszagrade?
    A hivatalos az az, hogy ha T-s vagy, akkor a T-be és onnan küldik majd, miután ők is megnézték! Beviheted a Samsunghoz is, de előtte tegyél fel pár kérdést? A garanciáért ki vállal felelősséget? Hol vetted? Bolti vagy gyártói garanciális a teló?, mert nagyon nem mindegy! Ezeknek a "legendáknak", hogy főzött rommal vitte be meg ilyenek, ezeknek hiszel? Voltál már ilyen személlyel, amikor leadta? Milyen hibája volt akkor a készüléknek? Ilyen kábel meg otthoni barkács kábellel szívesen foglalkoznál, szívesen frissítenél vele?
    Ami talán a legnagyobb kérdés, hogy ha gond lenne, akkor el tudod viselni, hogy a garanciát buktad? Nekem csak azért ilyen sok a kérdésem, mert sokat kell azért dolgozni, hogy egy ilyen telód legyen és csak úgy elbukni a garanciát, akár egy hülyeségen is, nem biztos, hogy jó ötlet! Meg hát mindenki itt a béke gyermeke és mindenki itt azt mondja, hogy türelmesnek kell lenni, tehát megvárni amíg majd valahogyan lesz valami, nem otthon barkácsolni! Bár aki ezt mondta, hogy türelem az se volt türelmes, de mindegy! :)
    Ja és ne izguljatok nem számítok arra, hogy valaki azt írja az én hozzászólásomhoz, hogy +1 vagy hogy igen van benne valami robrob007!

Új hozzászólás Aktív témák