- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Sziasztok!
Előfizettem a Facer creator pro tagságra, így már tudtam néhány extra funkcióval bővítteni a korábban készített óralapot:
- Választható színtémák közvetlenül az óráról:
óralap hosszú érintés > testreszabás > fogaskerék > color,
- Indítható alkalmazások, a megfelelő ikont megérintve:
- Időjárás
- Tevékenység (lépés)
- Naptár
- Az akku töltöttségét a külső indikátor kör jelzi.
Innen letölthető.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz kchris78 #3639 üzenetére
Igen vannak az óralapok között különbségek fogyasztásban, én azt tapasztaltam mindegy, hogy honnan töltöd le, nem az számít, inkább a használt pixelek és folyamatosan használt funkciók mennyisége, vagy használsz-e csuklóemelést, AOD-t, stb. Próbáld ki, ha nem tetszik kitörlöd.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz Hauptmann #3649 üzenetére
Szia!
Erre gondoltál?
Simplesy Hauptmann style -
synar
őstag
válasz Sirandrish #3684 üzenetére
-
synar
őstag
A héten feltöltöttem néhány új óralapot a Facer-re és a régiek közül több is frissült új funkciókkal, nézzétek meg hátha tetszik valamelyik. [link]
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz szukjozsef #4117 üzenetére
Nem tapasztaltam, hogy jobban merülne tőle főleg nem attól, hogy Facer-es. Azon belül is vannak olyanok amelyek több pixelt használnak, az jobban meríti természetesen, vagy függ attól, hogy használsz e AOD-t, vagy csukló emelésre ébredést, egyéb háttérben futó alkalmazásokat, ez mind jobban meríti, mint maga a számlap. Ami a nagyobb probléma, hogy a frissítés óta eléggé össze vissza működnek a számlapok. Az AOD esetében van, hogy leáll a kijelzés és csak az óra ébresztésére ugrik a helyes időpontra, de már az is előfordult, hogy ilyenkor is lefagy. De ez nemcsak a Facer-es, hanem egyéb Play-ről vagy más forrásból letöltött óralapoknál is tapasztaltam már, ami nem a gyári applikációban található. Emiatt eléggé el vagyok keseredve mert főleg ez miatt váltottam erre az órára, hogy szám lapokat készíthessek rá, de ez így most elég gáz. Felmerült bennem a szándékosság is a Samsung részéről, hogy keresztbe tegyen a más forrásból származó óralapoknak. Ha ez igaz, akkor nem sok változás várható ezen a téren pozitív irányba.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Nekem a Facer online szerkesztője vált be a legjobban. [link]
Azért van vele munka, közvetlen konvertálásra amazfit-ből nem alkalmas, ki kell csomagolni az eredeti GTR 2 óralapot a hozzá való szerkesztővel ( [link] ) és utána már fel lehet használni az elemeit egy új óralap készítéséhez. Az aláírásomban van link a saját készítésű óralapjaimhoz[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Úgy néz ki, hogy újabb frissítés várható az órára és vszg. javítanak néhány hibát ami az előző fw. óta problémát okozott.
-
synar
őstag
Sziasztok! Több általam készített óralapnál is lehetővé tettem az ingyenes letöltést a Facer oldalról, de ez azzal járt, hogy kurtítani kellett bizonyos funkciókon, például szintémák választása, vagy indítható applikációk az óralapról. A link az aláírásomban is megtalálható. Ha bármilyen kérdésetek kívánságotok van örömmel teljesítem ha tudom.
-
synar
őstag
válasz mSchumi87 #4297 üzenetére
Na elkészültem vele ilyen lett a végeredmény.
Innen letölthető. Néhány módosítást eszközöltem rajta, pl. a betűtípusok és ezenkívül néhány funkciót hozzáadtam ami az eredetiben nem volt benne, de van ami helyett mást tettem be, mert a távolságot a Facer program felületén nem lehet kiíratni, helyette betettem a hőmérsékletet. Ezenkívül ami működik az a világ idő lünetta és a holdfázis, bár az most nem látszik mert éppen újhold van, ezért most csak egy fekete korong van középen. Ez ingyen letölthető, de van belőle egy regisztrációhoz kötött változat is [link], amibe indítható applikációk és választható szín téma és bekerült. -
synar
őstag
Amit észrevettem a mai frissítés óta, hogy a régebbi, nem gyári óralapoknál is helyreállt az AOD fagyás probléma, már ott is mindig a pontos idő látszik végre.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz mSchumi87 #4486 üzenetére
Ahhoz, hogy a play áruházba, vagy az appstore-ba feltölthessem az óra lapokat meg kell felelni egy csomó követelménynek, pl. meghívással lehet csak bekerülni a tervezők közé, az utolsó 30 napban 5000 letöltéssel kell rendelkezni, én most tartok 1175-nél összesen, így attól még nagyon nagyon messze vagyok, ha egyáltalán elérem azt a szintet valaha. Lehet persze a Facer-en kívül is találni olyan applikációt amivel szerkeszthető óralap jóval kevesebb funkcióval, próbálkoztam is eggyel onnan elvileg fel lehetett volna tölteni a Play áruházba, de ott meg havidíjat kellett volna fizetni a lehetőségért, olyan ötven dollár környékén, így az sem volt egyelőre opció. Az lenne még jó, ha az elkészült óra lapokat ki lehetne nyerni valahogy APK formájában a programból, de erre még nem jöttem rá, ha megoldható egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Egy új funkcióval jöhet majd a Samsung Galaxy Watch 5
Csak emiatt biztos nem fogok váltani, bár nem tudom milyen funkciót lehetett volna még beletenni, talán működjön megbízhatóan ami már benne van az is elég lenne. -
synar
őstag
Nem csak Audi fanoknak, szeretettel
[link] -
synar
őstag
válasz jose999 #4773 üzenetére
Szia!
Itt kiválaszthatod az Opelt is, a logora tapintva a Honda és A Toyota logót is tartalmazza az óralap.
Más.
Megszivattak a Facernél és már nem először.
Van náluk egy márka védelmi irányelv, ha talákoznak védelem alatt álló elemekkel, akkor figyelmeztetés nélkül törlik a feltöltés után a kész munkát, de cakk-pakk a tervet is visszaállíthatatlanul, amin esetleg órákat dolgozott valaki előtte. Volt már ilyen korábban, amikor rajta hagytam pl. egy Longines logót, de arra nem számítottam, hogy ez nem csak óramárkákra vonatkozik. Készítettem egy választható nyolc autó logót tartalmazó óralapot és nem volt biztonsági másolatom belőle, mert nem számítottam rá, hogy autómárkákra is volantkozik ez a védelem, törölték mégis, így kezdhettem előről. Ami a legbosszantóbb, hogy kikísérleteztem egy képletet, amivel válható több logó is azonos helyen, beletelt egy újabb órába, hogy megint rájöjjek, hogy működött. Mindegy most megvan, amit linkeltem már megmaradt, vszg, valamelyik prémium márka logója miatt volt a törlés. -
synar
őstag
Sziasztok!
Elkészült egy új óralapom remélem tetszeni fog nektek is., Az eredeti tervet az Amazfit Watchfaces oldalról vettem, én csak a portolást végeztem el WearOS-re, néhány változtatással:
Az alsó mutató nem a lépészámot jelzi, mert ezt nem tudtam ebben a formában megjeleníteni, helyette betettem a telefon akku kijelzést.
Ezenkívül a gyorsulásérzékelő funkcióval elérhető, hogy a csulkó 45 fokos elfordítására elhalványulnak az analóg mutatók, hogy láthatók legyenek az eltakart értékek.
Ingyenesen letölthető. -
synar
őstag
Elkészültem egy újabb népszerű AW óralap portolásával WearOS-re.
Az alábbi hozzáadaott módosításokkal:
- A komplikációk melletti ikonok a státusznak megfelelő színekkel világítanak:
Pulzus: 58bpm alatt sárga a szív ikon, felette 67-ig szürke, majd 78-ig zöld, 110-ig sárga, efelett piros.
Akku ikon 25% alatt sárga, majd 15%-tól piros.
Felül a lépés ikonok a 8000-es cél elérését jelzik.
- Ezenkívül a gyorsulásérzékelő funkcióval elérhető, hogy a csulkó 45 fokos elfordítására elhalványulnak az analóg mutatók, hogy láthatók legyenek az eltakart értékek.
Ingyenesen letölthető. -
synar
őstag
Sziasztok!
Elkészültem a 100. óralappal. Fogadjátok szeretettel:
Innen letölthető.
Itt meg az összes többi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Apple link bracelet Silver bontatlan 12 hónap szavatosság
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság