- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RicoRR
tag
Itt ilyeneket ír az arc, hogy ha hívják és a füléhez emeli a telefont, akkor az automatikusan felveszi. Az enyémen be van állítva a közvetlen hívása mozgásokban, de én csak megsüketülök, ha a fülemhez emelem a telefont, amikor csörög. Vagy ezt nem a mozgásokban kell beállítani? Arra már rájöttem, hogy kedvenc névjegyekből nem lehet így telefonálni, csak sima névjegyekből, akkor is ki kell választani a nevet, azaz, vagy megnyomom és fülemhez emelem -> tárcsáz, vagy nyomás helyett húzom az ujjam -> tárcsáz, szóval mi értelme, azon kívül, hogy tök jó?
Arról is ír, hogy ha használja a telót, akkor nem csörög, meg pittyeg, csak jelzi, hogy bejövő hívása van. Nem emlékszem, hogy az enyém hogyan viselkedik ilyenkor, de ezt hol lehet beállítani?
köszi!
bementem a galériába és ott voltak a facebookos kép mappáim. átkozódtam, mert nem tudom, hogy és mikor került oda, gondoltam a facebook frissítéssel. Most meg nincsenek ott. Erre megörültem, hogy ha akarom ott van, ha akarom nem. Csak nem tudom, hogy mitől kerül oda és mitől vissza. Tudja valaki? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest