- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mzombi
aktív tag
(#3695) Mzombi
erre esetleg vki tudna válaszolni?
egyébként az akku-s témára: én is már egy ideje lesz@rom, hogy mennyi idő alatt merül le..., ott van nekem a tok-akksi kombó, amit eBay-en vettem, ha azt nem viszem magammal másnap, akkor minden este alvás előtt felteszem töltőre repülő módba és leveszem reggel indulás előtt...
-
kengyel
nagyúr
válasz SteveBeard #3703 üzenetére
De igen csak kellene egy érthető magyar leírással ötvözni Mert így sokan nem fogják érteni
kengyel
-
Kasya
nagyúr
Nos a kovetkezo megoldasra jutottam:
Valoszinuleg kaptam egy frissitest es a google ezzel bekapcsolta az automata street name olvasast is. Atallitottam a nyelvet USA-ra es megoldodott a gondom Ott meg hianyzik ez a funkcio... Igy ujra ertelmes noi hangom van.Szerk: a mobil nyelvet allitottam at...
[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
Űdv!
Ma megtapogattam/nyomogattam élőben is az SIII Minit. Hát tényleg hatalmas a különbség a jelenlegi Ace-emhez viszonyítva!
Azt megnézné nekem valaki ha szépen megkérem, hogy a The Simson's játék kompatibilis ezzel a telefonnal?
Köszönőm!
T -
nagyúr
válasz Tarantula33 #3709 üzenetére
Ez lehet a táblagépes verzió, vagy az amcsiknak külön csináltak egyet, mert ha playen rákeresel, kiadja és tölthető. Úgyhogy igen, rámegy. Más a kiadó neve, "ea swiss sarl", ha valaki tudja miért, ne tartsa magában!
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
Arról lehet már tudni valamit mikorra várható a 4.2.2? (:
-
god992
aktív tag
sziasztok srácok, tegnap óta vagyok tulaja egy ilyen remek kis telefonnak, egyenlőre nagyon tetszik minden rajta, főleg egy lg optimus 2x után! Első dolgom volt hogy OTA-n keresztül frissítettem 4.1.2-re a telefont, kérdésem a következő lenne OTA-val kapcsolatban, itt csak nagyobb androidverzió frissítéseket kapunk, vagy esetleg foltozásokat is a jelenlegi 4.1.2 höz? Mert akkuidőbe kicsit jobbra számítottam, meg tesztekbe jobbakat olvastam.(mai napom: reggel 4kor le töltőről egész nap 3G+szinkron, zene és rádióhallgatás és 4óra kijelző használat, délután 4re merült le 0%ra) <- ez mennyire mondható normálisnak?
-
Mzombi
aktív tag
használod rendesen, de erre van... Energiatakarékos üzemmódot kapcsold be szerintem, az lehet segíteni fog kicsit...
Átlagban 15-20 órát írtak itt a fórumban az emberek az aksiidőre egy töltéssel. Persze vannak jobbak is, de ahogy olvastam nem sok mindent használnak azok, akiknek 2 napot kibír a telefon.
Én játszom rajta naponta, rádió, zenelejátszó megy, ha van a közelben wifi, akkor egyből (szinkronizálással), használok pár appot, amik használják a gmap-t, gtalk-t, gmail-t is minden nap használom. Egy dolog nagyon sokat fogott az aksiidőmön: a FB app-t letöröltem és böngészőn (chrome) keresztül nézem csak.
Elvileg meg fogja kapni a telefon a 4.2.2-t, sokak szerint ez lesz az utolsó frissítése, de nem lehet tudni. Nem gondolnám, hogy bármilyen frissítés pozitív irányba mozgatná az akkumulátor időt..., de hátha
Remélem tudtam vmennyit segíteni. -
god992
aktív tag
Koszi a gyors valaszt! Kiserletezek majd akkor, amugy van facebook appom, de azt nem tervezem torolni, szamomra kenyelmesebb es sipakol ha van valami
Olvastam en is hogy lesz ra 4.2.2 es azt is hogy az utolso lesz, de ha hozza ezt a szintet amit most ad a telefon es lesznek benne ujitasok is nagyon boldog leszek![ Szerkesztve ]
-
peterfon
csendes tag
Akkor én vagyok itt a fórumon a konzervatív, de nekem 3-4 nap az akkuidő.
2g és telefonálás, meg nagyon néha EDGE-en megnézem a facebook-ot meg a Gmailt. Kb 20 perc beszéd. 50% világítás. Alkalmazások terén a szótárprogramokat használom a fordításaimhoz néha.tegnap voltam a media markt-ban, természetesen zuhant az ára, Pécsen 90000 kártyafügiben.
Szerintem szeretni fogod a telefont, én nagyon szeretem.
Öcsémnek ájfonja van, csili-vili meg minden, de nem váltanék arra, márcsak az ára miatt sem.Vettem 55000-ben új, t-mob simán megérte.
-
retesz147
addikt
hát ha semmi nem megy a háttérben az érdekes......
mert nekem, ha fut ezek közül valami, akkor nem megy alvó módba: viber, facebook,dropbox,mediaserver és esetleg még olyan programok, amik állandóan kérik a teló teljesítményét vagy a wi-fit (különböző chat programok, esetleg gmaps a helymeghatározás miatt)
elég sok minden befolyásolhatja....először is indítsd újra a telót....és utána nézegesd a futó alkalmazásokat...ott szépen látszik minden, ami használja a telót
Xiaomi 13 eu dev...
-
god992
aktív tag
válasz retesz147 #3724 üzenetére
van viber is meg facebook is, de ezek a használati lista legalján kullongnak pár %-al, kijelző 29% android oprendszer 15% médiaszerevr 14% internet 8% android rendszer 7% fb és viber 3-3 %, és ezek mellett még enyhén meleg is a telefon,érezni hogy dolgozik a proci benne :\ nem tetszik ez nekem
-
retesz147
addikt
szóval te az akksinál nézed a futó progikat....az nem jó....az nagyon nem jó....
beállítások->alkalmazáskezelő->futó...na és amit itt jelen van, az fut....állítom, hogy a viber és a facebook erőssen fut több órája....ha itt mident kilősz....akkor nézd meg, hogy változik e a helyzet.....
Xiaomi 13 eu dev...
-
-
god992
aktív tag
válasz Winchester95 #3729 üzenetére
nem mondtam hogy 2-3 nap, de elég érdekes hogy ennyira merül a teló a zsebembe úgy hogy hozzá se nyúlok , milyen appok vannak nálad fent? van facebookod vagy vibered, és 3g és szinkron be van kapcsolva? nekem amióta kiraktam a képet azóta se ment el alvó állapotba, pedig megvolt a restart is
-
Mzombi
aktív tag
nekem is "beakadt" ma vmi, mert gyorsan merült nagyon... Ami a "vicces" volt, hogy felraktam töltőre, 55%-on állt, amikor levettem most róla, újraindítottam és láss csodát, 67%-t mutatott Na ez az, amit vki elmagyarázhatna... (ahogy pár hozzászólással korábban említettem, lesz.rom már az aksi időt, 4 éve használok okostelefonokat és naponta töltöttem mindig őket..., csak az ilyen dolgokat furcsálom mindig...
-
nagyúr
Nekem se derogál naponta tölteni a telefont, de sokszor előfordul, hogy buszon ülök egész nap, és nyilván unatkozom, tehát szeretném használni a telefont, mert az elsődleges feladata az én szórakoztatásom.
Na ilyenkor az van, hogy odaúton eléggé lemerül, időm és lehetőségem nincs tölteni, na ilyenkor tudnám a falhoz kenni a gépet. Ráadásul utazás közben magától is gyorsabban merül, mint minden telefon. Bezzeg a symbianos telóim két napot is elmentek ilyen használattal...
Ennél sokkal bosszantóbb, hogy régebben simán kibírt 7 óra netezést, mostanában 5 óra használattól lemerül. Mivel zsebben hordom a telót, a külső akksi nem opció.[ Szerkesztve ]
-
Bigyoo
csendes tag
Sziasztok,
erősen gondolkoztam egy S III mini-n, elég jó áron el tudnám vinni a vodafone-tól most. Az lenne a kérdésem, hogy tapasztalatok szerint megbízható-e? Nem szeretném fél éven belül lecserélni, szóval az a szempont, hogy viszonylag nyüstölhető (emailezés, szokásos fb-ozás, böngészés, zenehallgatás, és néha fotózás) legyen, és ne instabil, lefagyós, ilyenek.
Nincs sajnos időm elolvasni minden hozzászólást, így annak a véleménye érdekel, aki régebb óta használja. Mit gondoltok?
köszi! -
Atish19
őstag
Valaki tudja mi az az SCloudStarter? 79kb-os program, de nem tudom törölni.
-
Mzombi
aktív tag
-
god992
aktív tag
Ez az L-es végű FW jó az én tmobile függő telefonomra? mert utánajártam és azt szűrtem le, hogy ez az usa régióba való :\
-
Atish19
őstag
De ezt konkrétan megtaláltam, de én valami korrektebb válaszra gondoltam ami mondjuk leírja azt is, hogy hogy tudom használni ezt. Ha jól vettem ki ez is valami felhő szolgáltatás a samsung részéről.
-
Apaf3j
tag
Nem tudom, próbálta-e valaki a készülékben a MagicSim-féle DualSim adaptert. Én igen, de hiába. Elvileg nem látom okát, miért ne működne, a netes tapasztalatok szerint a legtöbb modern telóban megy, a MagicSim honlapja szerint kompatibilis a Minivel, de hiába dugom bele, „Nincs SIM” hibát jelez. (A két SIM egyébként új és külön-külön továbbra is hibátlanul működnek.) Ez már a második darab, az elsőről a cég is úgy gondolta, hogy hibás lehet, és kicserélték, de az új is ugyanolyan (pl. bekapcsolás után egy ideig kicsit akad a telefon… nem úgy viselkedik, mint amikor csak normál SIM van benne). Nincs valami ötlet, netán tapasztalat?
Climate is what you expect, weather is what you get.
-
retesz147
addikt
de van... én használom és működik... de én is végigjártam a szamárlétrát :-D visszaküldés, csere, második se jó...
aztán jött egy fórumtárs, aki azt ajánlotta, hogy vegyem le a SIM-ről a PIN kódokat, mindkettőről, ne kérjen egyik se PIN-t...
vegyem ki a miniből a magic-sim et és tegyem bele egy régebbi androiba, mert a magic-on lévő chipnek be kell tanulnia a kártyák helyét.... majd miután a régebbi telóba müködik rendesen, utánna kártyák helyzetének változtatása nélkül Minibe be, és öröm boódottág....
nekem ez a folyamat után 2hónapja kifogástalanul működik.... előtte 1hónapig ezzel szívtam, már fel is adtam mikor jött a tanács....
ha esetleg nem jó, holnap még tudok segíteni... ma már nem leszek netközelbe...
remélem tudtam segíteni és működni is fog.... ha esetleg mégse, akkor BP-n ki próbálhatjuk és ha enyémbe se megy akk hibás.... sztem amit visszaküldtem, az is jó volt egyébként....[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Apaf3j
tag
válasz retesz147 #3748 üzenetére
Köszönöm! A PIN nélküliségen már túl vagyok (azt még az adapter érkezése előtt olvastam, hogy át kell állítani), a másik telefonba rakást még nem próbáltam. A környezetemben Androidos masina nincs, de akad egy régebbi érintőképernyős Samu, amelyikkel a MAgicSim oldala szerint kompatibilis a cucc. Ki fogom próbálni, ha találkozom a tulajával. Majd jelzem, hogy mi volt.
Ja, a tiéd lockolt? Az enyém T-s, de persze a két SIM is az. Azt írták (elég sokat levelezgettem velük), hogy így működnie kellene.
[ Szerkesztve ]
Climate is what you expect, weather is what you get.
-
retesz147
addikt
hopp... lehet ott lesz a kutya elásva.... enyém független...
a Dual sim progi telepítődik egyébként?
én is rengeteget leveleztem velük, de mindig csak azt haktogatták, h mennie kellene...nekem van egy régi Lg gt540em és ott hibátlanul működött, ezért nem hagyott nyugodni a gondolat....
a függőség sztem bekavar....egyébként, cserélgetted a kártyáid helyzetét vagy mindig ugyan úgy volt benne?
sim kártya hibát ír igaz?Magic sim Elite egyébként, a vágós darab, amire rá kell vágni a 2 sim-et és úgymond norál sim-et tolsz bele?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest