Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Monyos

    aktív tag

    válasz sunyijanika #6615 üzenetére

    Az email tárgya ez volt : "A keresett termék sajnos megszünt. "

    Idézem:

    " Tisztelt ....!
    Sajnos az Ön által kívánságlistára tett Samsung Galaxy S Advance/SL 2G Quadband, 3G Quadband készülék+ hálózati töltő + akkumulátor + adat kábel + fülhallgató + használati utasítás (SAM GAL. S ADV/SL #BLACK) forgalmazását a Magyar Telekom Nyrt. megszüntette. "

    Ezután fel is hívtam a kedves ügyfélszolgálatot, hogy én már 3 napja vadászok a telefonra, mert mindig elkapkodták előlem és hogy lehet az, hogy mégis megszüntetik.... A hölgy nem tudott erre választ adni, csak azt ,hogy "Ez egy nagyon keresett készülék! " . Viszont azt mondta, hogy szokott lenni keveredés így az első héten , úgyhogy ha tudok várjak jövő hétig, mert akkor lesz nagyobb raktár feltöltés és ESETLEG[/U ]még jöhet fekete színben, de egyáltalán nem biztos, hogy lesz. Ja és ,ha jövő héten nem jön, akkor már tényleg nem lesz.

    Tehát várhatsz jövőhétig ,de lehet ,hogy addigra a T-pontokból is elviszik. :U

    (#6620) Roxkex:
    Nekem a JetMOD van jelenleg fenn. Nagyon stabil, nagyon gyors, nem FC-zik semmi.
    Viszont telepítés előtt érdemes 1-2 programot kiszedni belőle, mert már a telepítés után azt mondja az adott progi, hogy lejárt... (2012-ig volt a licenc) Tehát érdemes kicserélni őket egy neked jól bevált programra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák