Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Stauffenberg #25289 üzenetére

    a win 7 is felkínálja a ráfrissítést is, illetve el is végzi, ha csak berakja az ember a munkaállomás optikai meghajtójába a telepítő lemezét, és nem pedig arról történik a boot.
    a kies csak ráfrissítésre képes, nulláról nem tudja újrahúzni a rendszert.
    régebben - illetve inkább a kezdetekben - valóban voltak problémák a kies alkalmazással, mára ez sokat javult, itt a fórum ezen témájában is találsz olyan hozzászólásokat, akik kies által frissítették a rendszerüket, és megfelelően működik, nincs vele gond.
    nem csak a samsung nem tud ezzel mit kezdeni, minden gyártó csak az alap rendszere fejleszt és tesztel, de manapság divat - akár szélsőségesen is - módosítani azt a felhasználók által, és emiatt adódnak problémák a frissítések során.
    a sony lenne az ideális példa, adott a pcc alkalmazásuk, ami amolyan kies féleség, csak ráfrissíteni tud, vannak is problémák dögivel ott is, ha csak azt használja az ember, de a gyártó kidobott egy sus alkalmazást, ami viszont nem csak ráfrissítésre képes, hanem teljesen gyári alapról is képes felhúzni a friss firmware verziót, kizárva ezzel sok hibalehetőséget, ilyen kellene a samsung esetén is.
    én túl alapos vagyok ilyen téren (is), nem is engedném, hogy csak ráfrissítés történjen egy akkora léptékű frissítés, mint gb -> jb, hiszen ez két lépcső (ics kimaradt, de jobb is), hatalmas léptékű változtatásokkal, így minimum egy teljes nullázás illendő a frissítés előtt.

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák