- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
válasz bulikavagyok #13550 üzenetére
Én meg azt gondolom,ahogy mindenben egy telefonban is az összességet kell nézni. Hiába pl. a fasza hardver, a szoftver rosszul van optimalizálva és eszi a memóriát, fogyasztja az akksit, stb.
Sajnos én kezdem azt látni, hogy kijönnek az új vasak, a fasza új technológia és bizony a szoftver ami meghajtja elrontja az egészet. Itt az Edgem. Imádom, szeretem, mert szerintem a legszebb telefon, amit eddig bárki megcsinált. De a szoftver közel sem olyan jó és igenis, eszi az akksiidőt, stb. Sokkal jobb szoftvert lehetne írni erre a telefonra. Benne egy bika erős hardver.Nem vagyok iPhone fan, de meg kell mondjam, az i6-ban jobban van optimalizálva a szoftver. Nem akarok flémelni, mert Samsung és Android párti vagyok, de láttam képeket, videókat, amiket i6-al készítettek és nem lehet rá panasz! A szoftvere meg nagyon jól van optimalizálva, stb.
Nekem az a személyes véleményem, hogy a Samsung az S6-al és Edge-el kiadott egy gyönyörű, prémium telefont. A szoftverre még jobban oda kéne figyelni és jobban kéne optimalizálni, mert a bika vas, kellően nincs kihasználva és optimalizálva ahogy annak lennie kéne! Az ára persze megugrott jelentősen, de a beltartalomra még jobban oda kellett volna figyelni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest