- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyee30
csendes tag
Nálam is felmerült, hogy a két telefont lecserélem egyre. Több telefonon gondolkozom és még nem tudtam dönteni, ezért ami eszembe jut azt megkérdezném. A következő telefonokban gondolkozom: S4 mini Duos, HTC Desire 600 és a HTC One Dual (ami elég húzós árban van sajnos). Olvastam a tesztet és látom, hogy nem dual active. Az lenne az első kérdésem, hogy, ha alkalmazom a kétkártyás módot (amikor beszéd közben átirányítja a másikra) az megoldáse- a telefonszámla növelésére (mivel más a szolgáltató), hogy mindkét kártyán kikapcsolom a várakoztatást. Így az elgondolásom szerint, ha az egyiken beszélek, akkor az átirányított másik kártya foglaltat jelez a hívónak, de ha nem így vannak akkor jelezzétek. A másik kérdésem az, hogy gyakran van lefagyás, laggolás, amiket olvastam a fórúmban? A válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyee30
csendes tag
Arra van-e lehetőség, hogy adott számot mindig az adott kártyával hívjam? pl.: Ha mindkét kártya üzemel, de a 2. SIM aktív, de az asszonyt az 1 SIM-ről kell hívnom, mert az ingyenes. Tehát lehet-e így beállítani kapcsolatokat vagy csoportokat?
-
Sanyee30
csendes tag
Nem volt még Samsung telefonom és az érdekelne még, hogy a bejövő hívásra hogyan reagál. Arra gondolok, hogy pl. az iPhone-nál a bejövő hívás nem oldja fel a képernyőzárat, tehát ha befejeztük a beszélgetést akkor a kijelző továbbra is zárolva van, mint annó a hagyományos telefonnál a billentyű zár. Eddig egy HTC-m sem tudta ezt, ott a beszélgetés befejezése után a kijelző nyitva van és a Home képernyő fogad. Ez nem életbevágó, de szerintem hasznos funkció.
-
Sanyee30
csendes tag
Na megvan az S4 mini Duos nekem is. Most az a rom van rajta amivel más Maxximus is szenvedett (XXUAMF7). Milyen verziót érdemes feltenni?
-
Sanyee30
csendes tag
Azt vettem észre, hogy ha este tízkor lehúzom a töltőről 100%-on, majd bezárok minden programot és még a ramot is ürítem, akkor reggel 6 körül már 75%-on van az akksi, mindezt egy kártyával. De ha este újraindítom, akkor reggel 96%-on van, megint egy kártyával. Mi szívhatja le, ha nem indítom újra?
-
Sanyee30
csendes tag
Ha valakit érdekel eladó az S4 Mini Duosom.
-
Sanyee30
csendes tag
válasz Maxximus #537 üzenetére
Korábban is azt akartam venni, de azért nem vettem mert általam megfizethető áron csak a szürke importos volt, ami ezen a hálózaton nem is működik rendesen. Olvastam utána. A HTC három félét gyárt 802d, 802t és 802w. A 802t csak Kínában van, az egyáltalán nem jó ide, nem is hozzák. A gond az volt, hogy a szürke kerekedők a 802d-t hozták be, aminek az első sim helye nem működik az itteni hálózaton, mert csak Kínában és Indiában használható egyes hálózatokon, második sim helye pedig csak 2g hálózaton működik. A 802w működik Kínában (egyes hálózatokon), Oroszországban és Európában. Én az Extreme Digitálban vettem hivatalos HTC garival. Az expansyson is rendelhető és ez van a HTC UK Shopban is. A méret nem zavar, mert ezelőtt HTC One X-em volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs