Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsírkrétamen

senior tag

válasz Zsírkrétamen #17169 üzenetére

Lenne egy pici problémám a telefonnal. Még stock alatt történt egy olyan eset, hogy egyszer éjszaka úgy hagytam a telefont, minden be volt zárva(app) és a wifi is off-on volt. Reggel 5 fele arra keltem fel, hogy világít mellettem a telefon, és az akksi 29%-on van. Hiába zártam le a kijelzőt, újra feloldódott. Erre föl tettem fel a pacman-t hátha ez segíteni fog. De itt még rosszabb a helyzet. Ugyanis délelőtt se wifi, se töltő nélkül elhozom a telefont és kb. 10-11 fele állandóan elkezdi, hogy felnyitja a kijelzőt, vagy csak bekapcsolja a kijelzőt. Eddig újraindítás megoldott mindent, de most már az se segít. Kipróbáltam mindent, minden létező appot kilőttem a beállításokból, ugyanúgy ezt csinálja. Amint hazaérek, felteszem töltőre, bekapcsolom a wifit, minden megoldódik. A háttérbe nem szinkronizálna semmi, eddig az időjárás widget csinálta, de most már azt is leszedtem. Tokban van hordva a telefon, nem amiatt nyomódik meg. Tapasztal még valaki ilyet :F Nem lenne ennyire idegesítő, ha nem a kijelző enné a legjobban az akksit. :DD

Új hozzászólás Aktív témák