- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybe3e
tag
Ezt láttátok már? Én még nem tudom eldönteni hogy hasznos lesz-e számomra vagy sem
-
assemble
addikt
válasz Tybe3e #16103 üzenetére
Mindenkepp erdekes, de hirtelen olyan nagyon nagy szukseget nem latom, a notifikaciok alap mukodese is teljesen megfelel nekem, illetve kifejezetten elony is lehet h kevesbe maszik a kepedbe, leszamitva persze hogy full screen modban az nem hasznalhato. Sokaknak biztos hasznos lehet majd azert.
-
FeRkE
őstag
válasz slice14 #15365 üzenetére
Korábban engem is érdekelt, mi a különbség a T-mobilnál az internet és a wnv APN között, ezt találtam:
(nekem az internet működik jól, ha wnv-n vagyok akkor sokat gondolkozik a telefon, mielőtt nekiállna tölteni..)'Az "internet" APN-el egy Port-korlátozott NAT mögé kerülsz, és egyedi dinamikus IP-d lesz, szóval ha maga a géped például a címednek ezt látja hogy: 79.122.127.130 (ez csak egy példa, ez csatlakozásonként változik!), akkor kifele a WEB-oldalak is, ezt a címet látják. Ez hasznos, például ha valahonnan letiltanak IP cím alapján, mert csak megszakítod a netet, és újra csatlakozol, más címed lesz, és újra felenged a tiltott oldalra, vagy játékba.
Ha "wnw" APN-el csatlakozol, akkor egy szimmetrikus NAT mögé kerülsz, azaz kap a géped egy IP címet, ami 10.xxx.xxx.xxx-el kezdődik ez csatlakozásonként változik, de a WEB-oldalak, mindíg egy címet látnak valami 212.xxx.xxx.xxx-el kezdődőt (nem tudom pontosan), ami állandó. Ezen a 212.xxx.xxx.xxx címen több száz T-Mobile netező osztozik, tehát a több száz netezőnek ugyan ez a címe, és a 10.xxx.xxx.xxx cím egyedi csak, az alapján külömbözteti meg a rendszer, a felhasználókat. Ennek az a hátránya, hogy ha letiltottak IP cím alapján valahonnan, akkor oda többet nem tudsz felmenni a "wnw" APN-el, mert az említett 212... kezdetű címet tiltotta ami neked mindíg ugyan az, méghozzá, ha ugyan arra a tiltott oldalra (vagy játékba) akar menni egy másik netező "wnw" APN-el, ő se fog tudni felemnni, mert neki is ugyan az külső címe (212...) amit tiltottak. Remélem azért érthető.
Én az "internet" APN-t használom (nekem jól működik minden vele), a dinamikus IP cím miatt. Bár ha evvel szarakodik a net, akkor érdemes átváltani "wnw"-re, mert az, tapasztalataim szerint jól működik, stabilabb. Bár az "internet" APN-t a P2P programok (torrent stb.) jobban szeretik, a másikat kevésbé, de avval is megy. Mind 2-nek van előnye hátránya.'
-
mgTerminator
veterán
Na gyerekek, megvan az S3! Tegnap du kaptam meg, pár perc alatt fent volt a cm és a függetlenytés is csak pár másodperc volt Hát gyerekek, ezt a telót nem lehet megakasztani, a nexus az lófaszkarika e mellett, pedig azt hittem hogy a nexus is kellően gyors
A topikot (mint eddig) olvasni fogom, és ha tudok segíteni akkor segítek, de úgy látom hogy itt már senki sem szorul segítségre (szerencsére) További jó nexusozást! -
ntomka
nagyúr
-
Slukkica
őstag
válasz mgTerminator #16108 üzenetére
Hasonló a tapasztalatom
Tegnap sikerült szinte fillérekért egy HOX birtokába jutni. Nagyon lassú és várakozós a Gnex most hogy mindkettő itt a kezemben₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Steelheart2
őstag
válasz Slukkica #16110 üzenetére
Szia Slukk.Grat az uj romodhoz.Tegnap sikerült felraknom.Nagyon tetszik.Gyors és jol birja az aksi is.Egy kérdésem azért lenne.Az also gombsor szinét és a hátterét meg lehet valahol változtani?Már kerestem,de lehet valami elkerülte a figyelmem.Köszi szépen.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
forintuser
őstag
válasz Steelheart2 #16111 üzenetére
Válaszok helyette.Nem lehet.Mivel egyenlőre CM-ben sem lehet...
Holnapkészítést vállalok.
-
Steelheart2
őstag
válasz forintuser #16112 üzenetére
Aha.Értem.Kár,de majd megszokom.A 18.5 ben nagyon bejött ez az opcio.Köszi szépen.
-
slice14
veterán
Köszi a részletes leírást Azóta nem volt rá panasz (internet vpn). Biztos fejlesztettek valamit.
Én még anyit kaptam választ a t-s topikba, hogy az internet vpn -en lehet lte-sebességgel netezni, persze ha a készülék tudja. A wnw csak hspa+ t tud.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
trance89
őstag
válasz mgTerminator #16116 üzenetére
ezt ne 1 nap használat után mondd
"egy cmel meg ez tiszta nexus "
erről meg csak annyit hogy a nexus romfejlesztőknek az elejétől fogva ott a teljes forráskód míg a kedves samsung ezt nem adja ki az S szériához, csak példaképpen: az S2 forráskódja nemrég került ki hivatalosan, "mindössze" 2 évvel a megjelenés után...
aztán a fentieknek is köszönhetően van már a legelejétől betonstabil CM a nexusokra, az S3-as CM verziók a mai napig nem kicsit bugosak, nyugodtan utána lehet olvasni
a sebességről szintén csak annyit hogy a rendszerben mászkálva semmivel sem gyorsabb az S3, max játékoknál észrevehető a +kakaó amit én konrétan sosem csinálok a telefonon -
TOZ
addikt
Én maradok, majdnem N4, de mindig közbe jön valami... Égi jel, talán...
-
B1T3
addikt
Hogy ne lenne kompatibilis a kamera? Egy HDR funkció szoftveres megoldás szokott lenni, azaz lő a telefon gyorsan egymás után legalább 2, de inkább 3 képet különböző expozíciós értékekkel, majd ezeket összeilleszti valamilyen algoritmus alapján, hogy elméletben több részletet kapjunk és/vagy szebb legyen az összhatás.
-
Benex
senior tag
Sziasztok az új 29.i pa-t próbálta valaki hogy milyen?
Így 1 nappal érettségi előtt nincs időm újra pakolni a telo meg megnézni
Előre köszönöm a válaszokatS23 Ultra | Sony A7 IV
-
-
Weeman1
veterán
Kint van az új Paraandroid 3.5.
Xiaomi 11T Pro
-
Slukkica
őstag
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Hogy tudom tvre kidobni a telo képét filmnézés céljábol?Mi minden kell hozzá?Köszi szépen.
-
macimeister
aktív tag
válasz Steelheart2 #16133 üzenetére
Ha okos a tévéd, akkor a tévé által támogatott szabvánnyal tudtommal meg tudod oldani. pl DLNA. ha mondjuk egy sima tv-d van, de van rajta HDMI, akkor MHL adapterrel.
Más:
CM csinált nekem egy 0 mappát. Ez jó nekem, vagy elrontottam valamit?
-
Benex
senior tag
válasz macimeister #16134 üzenetére
Tudtommal 4.2 óta van ilyen 0-ás mappa
Más : erre a tv-re még én se találtam megoldást... Csak kábellel lehet szerintem!
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Steelheart2
őstag
válasz macimeister #16134 üzenetére
Hát ha az okos alatt smart tv-t értesz,akkor sajna nem.Egy 82 cm es Samsung Led tvm van.Hdmi van rajta.Az MHL adapter mini hdmi csatis vagy sima?Mert hdmi kábelom van.Köszi.
-
macimeister
aktív tag
válasz Steelheart2 #16136 üzenetére
Googleban találsz párat. De nekem normál HDMI van rajta. Bedugod a telefonba, másikat a tv be és szerintem meg kell támogatni egy külön micro usb vel is, hogy legyen elég kraft.
(#16135) Benex: tehát, akkor ez elvileg így rendben van. Mert pont a "megyek" alkalmazást próbálgatom, de szerintem emiatt nem akar elindulni.
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
válasz macimeister #16137 üzenetére
Köszönöm szépen.Már néztem is ki magamnak.Gondolom ami az S3-4 re jo,az jo a Nexusra is.Be is ruházok egy ilyenbe.
-
macimeister
aktív tag
válasz Steelheart2 #16138 üzenetére
Gondolom. Én valami gagyit szereztem, de rendben van. Ami nekem nem tetszett, hogy a telefon kijelzőnek is mennie kell. Ugye, ha kinyomom, akkor a tv-n is elsötétedik.
-
Steelheart2
őstag
válasz macimeister #16139 üzenetére
Azt gondoltam,higy mennie kell a kijelzönek.Közben tölteném is igy nem nagyon zavarna.
-
-
qltsar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest