- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
Tudtok egy jól működö 4.4.4 es független FW linket. A Samobil ról nem jön le.
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Letöltöttem párat. A G357FZXXU1AOH4 tökéletes, de nagyon nem akar a root normálisan összejönni.
De találtam egy Samsungos fórumot ahonnan nem tudom, hogy át lehet e hozni linkeket. Mert sok okosság van bennük, meg itt a PH-n is ismert tagok ott is ontják az infót (szerencsére) Most már legalább van egy szépen megpucolt ROM-om, ami független, és már csak a telefonnak kellene elfelejtenie a Telenoros gyökereit. De ez itt tilos SajnosKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Nagyon szépen működik az Ace4 a felrakott G357FZXXU1AOH4 Rom-al. Sokkal "pattogósabb" a rendszer mint az eredeti T-s volt. Root is rendben megy. Apex pro szinte új telefont csinált belőle. De pár dolgot nem értek.
Pl. Legalább 10 féle ROM volt rajta. Volt ami jó lett volna, de nem tudtam rootolni, Másikkal meg pl nem ment a 4g, vagy a wifi.
Meglepődtem, hogy a sokadik próba után mikor ismét feltettem a fent jelzett rom-ot, akkor a wifi hotSpot és a BT beállításai visszaálltak az előzőleg (10 ROM-al előtti) értékekre. Az adathasználati beállítások szintén.
Sehogy sem sikerült rábarkácsolni egy normális CWM-et, vagy TWRP-t. Pedig jól jönne nagyon.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
whiskeys
őstag
Processzor 58, akkumulátor 36 fok ha wifi megy a telón. Ez normális érték?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
AngeloDivina
aktív tag
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
törölt tag
válasz AngeloDivina #3615 üzenetére
Nekem ránézésre ugyan ilyen van az A3-hoz. Évekkel ezelőtt volt egy sennheiser agybadugósom,ami nagyon szépen szólt (egyéni tudom), ez a samu gyári füles nem túlzok ha azt mondom szól olyan szépen. Bár nem próbáltam drága márkás terméket,de nem érzem hogy jobbra volna szükségem,magas és mély hangok szerintem teljesen rendben vannak. De még egyszer mondom,nem próbáltam más egyéb drágább fülest,csak ettől sokkal gagyibb hangzású van itthon.
-
bepe79
addikt
Na, megvan a Samsung A3, zseniális telefon, nagyon tetszik. Kijelzőben nincs nagy különbség az Ace 4-hez képest, de újabb OS, nagyobb kijelző, több RAM, nagyobb tárhely. Úgyhogy én is elhagyom a topikot, néha-néha azért még visszanézek majd.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát valahogy nekem is inkább a P8 Lite tetszene, kicsit túlárazottnak érzem az A3-t, bár könnyen lehet, hogy valós használat közben kb. semmit nem vennék észre a hardveres különbségekből. Bepe79 az ACE 4 eladó? Írj pü-t, ha igen!
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Ismerősöm adott egy ilyen telefont hogy javítsam meg.
Törött kijelző és digitizer.
De nem találok sehol hozzá alkatrészt.
Jól látom hogy ehhez a telefonhoz csak egybe épített kijelző és digitizer kapható?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Külön külön merre van?
Én úgy jártam hogy ace 4-hez rendeltem kintről és nem arra volt való hanem trend 2-re.
g357fz tipusszámú telefonhoz nem volt ebay-on kijelző sem digitizer.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
oncsi
őstag
válasz mirci18 #3630 üzenetére
Ezek javítása szinte minden esetben akkor éri meg, ha veszel egy hibás pl, alaplap hibás készüléket. max 5e kőrül, vagy ha hosszzabtávra magadnak, akkor 10e ért komplettet. Ha nem akarsz belőle pénzt vissza, akkor lesz tartalék aksi, töltő, előlap hátlap stb. Vagy ezek eladhatók, és úgy tovább olcsóbbítható a "javítás"
G357FZ független alaplapot vennékKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
mirci18
addikt
Igazatok lehet.
Na mindegy akkor erre a telefonra több időt nem szánok.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Bence82
csendes tag
Hali!
Ha a telefonon "csak gsm" van beállítva akkor a net 3g-vel megy, ugye? 4g-hez az LTE/WCDMA/GSM-et kell beállítani, ugye?
Előre is köszi a válaszokat! -
aelod
veterán
-
Bence82
csendes tag
Köszi!
Igazából alig egy hete kezdtem használni netet, és nem valami gyors, aztán eszembe jutott hogy lehet nem is állítottam be a 4g-t...
Eddig csak gsm-en volt mert így jobb volt a hang telefonálás közben. Nektek is volt ilyen tapasztalat? Mármint hogy LTE/WCDMA/GSM-en hívás közben változik esetenként a hangja a másik félnek, de alapvetően rosszabb mint a csak gsm esetében? -
sz.j
nagyúr
válasz Bence82 #3638 üzenetére
Nálam 4G-n többször is előfordult, hogy nem jelezte a hívásokat ...., 3G-re állítva tökéletesen működik a telcsi, minden hívást jelez (Telekom)..
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
oncsi
őstag
Nem tudom nektek melyik ACE 4 van de nekem a 357-es van.
Ennél a mobil hálozatók a következők.
LTE/WCDMA/GSM Tehát 4G, ha nincs akkor 3G, ha az sincs akkor 2G. A 4G és a 3G között nincs semmi minőség különbség.
A WCDMA/GSM-nél már más a helyzet. 3G-nél normálisan szól, 2 G-n viszont sokkal zajosan, sáv határolt, és torzabb. Ha kis térerő van a 3G-n, akkor levált, és oda vissza kaőcsol az éppen nagyobb térerőt biztosító között.
A Csak WCDMA, az értelem szerű. Mindig marad 3G-n, akkor is ha esetleg akadozik a hang. Cserébe gyorsabb sokkal a NET.
A Csak GSM az pont forditva. Olyan a hangminőség, mint 15 éve, és a NET is inkább nincs mint van. De így fogyaszt a leg kevesebbet, és a legjobb a lefedettség.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
sz.j
nagyúr
Nem árt tudni róla:
"Az Android agyáig hatol az új mobilvírus"
Idézet a cikkből:
"Szinte kiirthatatlan, rendkívül fejlett és veszélyes trójait fedeztek fel. A Triada beépül a munkafolyamatokba, képes felhasználói jogokat szerezni, és programokat telepíteni a telefonra. Így más veszélyes malware-ket is telepít a már fertőzött készülékre."Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Az átlag userek többsége azt sem tudja, hogy mi a root, nem hogy használná .... Többnyire csak telefonál, e-malezik, meg ugye facézik ...., és mindezt általában bárminemű védelem nélkül.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
aelod
veterán
Hát ha csak e-mail és fb van a telefonokon meg viber/whatsapp akkor nagyon nem lehet benyelni semmit. Pláne ha ezeket a playről szedik le. Márpedig legtöbben onnan telepítik ezeket az alap appokat.
Az más kérdés, hogy én leirtottam a telefonomról a Gappst.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
oncsi
őstag
Uraim. Bucsut veszek a topiktól, mert már nincs ACE 4 (357)-es telefonom. Maximálisan elégedett voltam vele. A gyönyörű kijelző ami fölényesen jobbá teszi a hasonló áru készülékek között. Az utód egy S5 mini, vagy egy A3 lesz. Remélem méltó utódja lesz bármelyik az ACE 4-nek.
Üdv mindenkinek.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest