- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
SunMount3r #50 üzenetére
Nekem volt már pár nV és Ati kártyám. nV-ből egy picit több és most is az van. Hatalmas driverproblémákat én nem tapasztaltam egyik oldallal sem. Azt sem igaz, hogy az AMD-vel lett volna több problémám.
Jó pár éve már TV-t használok kijelzőként hagyományos monitor helyett és itt az nV-vel többet szoptam, ez vonatkozik a GTX660-ra és GTX970-re is. A GTX660-at váltó R7-270X-szel nem voltak TV vs GPU problémáim, az azt váltó GTX970-nel viszont vannak és elég frusztráló tud lenni. Konkrétan a gépet sleepből felébresztve sporadikusan nem küld videójelet a TV-nek, és ilyenkor hard reset kell.
Ehhez képest a R7-270X (ez volt az utolsó AMD kártyám) driverproblémái kimerültek a nyomi lassú catalyst felületben, illetve, hogy néha talán nem jól jegyezte meg a beállításokat (ha jól emlékszem). Az tényleg apróság volt és minőségi előrelépésnek éltem meg driverben a 270X-szet a GTX660-hoz képest (TV-vel használva).
Mostanában nem játszom, tisztán 2D-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest