Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DummyBoy

senior tag

válasz daczkó #61 üzenetére

Pontosan ...

Lusta, geek disznó vagyok, kb. geostacionárius ivből ejtek a fitnesz sületlenségekre, de ezekben a topikokban mindig jókat rögöhök xD

Nekem is volt MiBandem, egész addig, amig el nem vesztettem :(

Szuper kis találmány, tökéletes ébresztő volt, jelezte a hivásokat, az értesitéseket, és nem utolsó sorban nem kellett állandóan kódokat pötyörészni a telefonomon, ha kivettem a hátizsákból. ... Apropó hátizsák: pont ez volt benne a jó, mivel nem tudom a telefonom egész nap magamnál tartani, igy ezzel a kütyüvel nem is kellett kivenni a hátizsákból, nem kellett hogy nálam legyen a telefon, csak akkor vettem elő ha jelzett a Band, vagy ha meg akartam nézni valamit ...

Roppant kényelmes és hasznos dolog volt, ezért az árért még ajándék is. Attól még, hogy van akinek semmire sem lenne jó, lehet mások nagyon is jól tudnák hasznositani pár funkcióját ...

Való igaz, egy óra még jól jött volna mellé, de mivel az üzemidő miatt nem veszek okosórát, igy kiegyeztem vele, a sima órámat sem használom már évek óta ...

Nem tudom manapság hogyan fejlődik a fitneszipar xD , de ez az állandó értékellenőrzés és kijelzőbambulás nem érzem úgy hogy tényleg létfontosságú lenne, főleg hobbi és egészségmegőrzés szinten.

Természetesen jó ha van, van akinek ez az elvárás, de annyi féle cucc van már a piacon, hogy biztos vagyok benne, hogy aki keres az talál ...

Life is shor...

• DummyBoy

senior tag

válasz daczkó #61 üzenetére

szerk: hopp, dupla lett sorry...

@Duliee: "Fitnesscuccra szerinted nem kell kijelző? Akkor mégis miért lenne fittness cucc..."

Ööööö ... Na most a görkorimon pl. nincs. De a "szolgáltatásai" alapján lehet fitness, ugye? Miután kimosolyogtam magam: BIZTOS vagy benne, hogy MINDENKI aki esetlegesen szeretné mérni mennyit futott, tekert, és mennyi volt a pulzusa közben, az futás közben szeretné ezt megtenni?

Roppant kiváncsi lennék, mondjuk 5-10 évvel ezelőtt (Bár akkor még lehet nem fitnessz volt a neve, hanem csak kikapcsolódás vagy sport vagy hobbi) hogyan élték túl a kőkorszakbeli futók azt a traumát, hogy nem tudták folyamatosan monitorozni a pulzusszámukat (Bár szerintem tudták ... xD Csak az a módszer ma már nem működne mindenkinél xDÖ

Biztos vagyok benne, hogy mindkét tipusra van igény, kijelzősre és nélkülire is ... De mivel mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya, igy nem olyan nagy baj, ha mindkettő elérhető a piacon, nem?

[ Szerkesztve ]

Life is shor...

Új hozzászólás Aktív témák