- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Én meg azon, hogy ha ez megtörténne és alig változna valami (oké, not counting Gamepod ill. menetrendszerű Ati vs. nVidia topikok), akkor mi lehetne a következő lépés
(#65) Ricardo: Na ja, a prolizás kedvelt érven túli érv volt a szifon topikok némelyikében, személyesen is megkaptam
-
-
Morden24
nagyúr
Félreértés ne essék, tisztában vagyok vele h máshol is vannak hibák, de pont ez a frissítéses rész volt a legnagyobb érv a "baziszar" android ellenében.
No-no. Az érv általában úgy hangzik, hogy itt biztos lehetsz a frissítés érkezésében, míg Androidon nem feltétlenül.
Azt szerintem soha nem mondta senki, hogy egyébként nem merülhet fel ugyanúgy hiba (és itt végülis mindegy még az is, ha most teszem azt Samsung a hunyó, mert éppen MS is cseszhet el akármit), mint ahogyan bárhol máshol, a frissÍtési gyakorlattól függetlenül. -
Morden24
nagyúr
Gondoltam, hogy kvázi hard resetről van szó, a megoldás miatti adatvesztésre írtam, hogy szopoda.
Nyaltam én is be anno hasonlót HTC-nél romfrissítés idején, csak ott azért az ember még akkor is lementett minden lényeges adatot, ha egyébként szinkron okán nem lenne gáz, de egy sima kis frissítés esetében már más tészta... szóval az adatmentési/szinkronizációs gyakorlat kötelező mivolta mellett is cink így a dolog azért.
-
Morden24
nagyúr
*sigh* Nyilván trolltopik lesz ez is...
Érdekes, hogy csak a Samsungokkal volt gond, ellenben ha jól tudom itt is meg kellett volna történnie a gyártói előzetes tesztnek, nem meglepsi-frissítés volt a dolog. Ergo nem teljesen értem, hogy ilyen hogy fordulhatott elő... merthogy azért ha adatvesztés is képbe kerül, akkor azért már egyáltalán nem szexi biznisz. Ráadásul nem az első anomália mostanság Samu gépek környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest