- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
Sziasztok!
Sajna nekem sem megy a Telekom alkalmazás és mint fentebb írták - frissíteni kellene a romot(Xiaomi.eu stable).
OTA-n keresztül engedi majd frissíteni, úgy hogy valamilyen régebbi TWRP van fent?
Vagy marad a ZIP-es megoldás?
Poco F3
-
HUNited
őstag
Ez a CRDroid mivel jobb mint a Mijaúúejú?
Minden működik benne? Lehet jogosultságkezeléssel operálni (pl. nem kap app lista hozzáférést egy alkalmazás se hogy kémjedjen)? Minden működik rajta? EU rom alól bonyolult telepíteni? Köszi. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz HUNited #5402 üzenetére
Olyan kérdéseket tettél fel amire nem tudom a választ. Egyrészt én nem vagyok paranoiás, normális appokat használok és azoknak általában megadom a kért engedélyeket. Másrészt meg a MIUI-t nem ismerem, egy percig sem használtam. Egyébként tudtommal minden működik rajta (bár azt megjegyezném, hogy a VoWifi, hiába van engedélyezve Yettelnél és a telefonon beállítva, viszont úgy tudom hogy a Yettelnél úgy indítottak, hogy csak egy-két márkára fog működni, pl. Samu, ez meg nem az ).
Telepíteni olyan mint minden mást. Nyilván mivel te nem crDroidról csinálod egy format /data kellene fog, tehát mindent újra kell raknod.
Ha érdekel és megmondod mit csináljak jogosultság kezelés terén, kipróbálom neked.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
mckangi
senior tag
-
janakbacsi
őstag
Ha custom romot teszek a telefonra, pl. Crdroid, akkor bukom a gesztus vezérlést ha nova launchert használok, ugye?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz janakbacsi #5407 üzenetére
Én most is azt használom.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz janakbacsi #5410 üzenetére
Igen. A dolog nyitja, hogy a ROM saját launcher-ét se törölni, se fagyasztani nem szabad. Nova a beállított aktív launcher.
-
janakbacsi
őstag
elindítottam a bootloader nyitási folyamatot, most várnom kell 168 órát, azaz egy hetet. a sim kártyát kivehetem az f3-ból és visszarakhatom a régi telefonomba? mintha valaki mondta volna hogy nem szabad, mert akkor újból fogja kezdeni az egy hetes visszaszámlálást.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
kidnou
őstag
válasz janakbacsi #5412 üzenetére
Nyitáskor legyen benne, most kiveheted
-
kidnou
őstag
válasz janakbacsi #5416 üzenetére
Természetesen igen, a nyitás pillanata a lényeg. Előtte utána úgy használod ahogy akarod
-
HUNited
őstag
válasz janakbacsi #5416 üzenetére
De a BL nyitás factory reset, tehát ne nagyon lakd be ha nem akarod hogy elvesztegesd a rá fordított időt
-
tranceplanet
addikt
Redmi K40 - Idén kapunk egy új rendszert: [link]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
janakbacsi
őstag
Telegram rol letöltött custom romot szándékozok majd feltenni a telefonra. Ott vannak olyanok amikhez az van odaírva hogy "official", másokhoz meg az hogy "unofficial". Mi a különbség a kétfajta verzió között? Melyiket célszerű választani ? Vagy ennek nincs jelentősége?
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz janakbacsi #5420 üzenetére
Ajánlott valami "normális" custom ROM-ot felrakni, különben halálra fogod magad szívatni. Az unoff nem annyira ajánlott, de egy kivételtől eltekintve a telegram-ról letölteni sem. Én innen néznék a helyedben: xda
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz janakbacsi #5422 üzenetére
Igen, meg Pixelexperience, LineageOS, crDroid.
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Gyanitom a valaszt, de ....
14.0.8.0 TKHCNXM van a telon (utolso update)
Nekunk fog jelezni az OTA, amikor kijon a HyperOS, vagy manualisan kell majd telepitsuk, es minden adat nullazodik? -
kokopo
aktív tag
válasz Tompika777 #5426 üzenetére
Jó lenne ha nem kéne újra mindent belakni
-
kusza80
tag
Sziasztok!
1. Kérlek szépen segítsetek!
Telepítettem már nem elösször !
De most ezt írja ki és nem jövök rá mi lehet a baj !2. Ha van fent egy még talán tavaszi eu rom az egyik telon azt fastbootba frissíthetem a legujabbra adatvesztés nélkül?
-
HUNited
őstag
válasz kusza80 #5430 üzenetére
A legújabb most a stabil, amit pár hete adtak ki (nyári verzió, csak a Google szemétkedése miatt újra kellett feltölteni). Volt akinek felment rátelepítéssel, volt akinek nem. Szerencse kérdése. Én anno tiszta telepítéssel tettem fel. Mindenesetre ezt a ROM-ot lehet TWRP alól is telepíteni, szerintem az sokkal egyszerűbb, de ez ízlés kérdése.
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta nem kapok értesítést ha elindul egy beállított tiktok live adás. Előtte ezzel nem volt gond.Eu romot használok.
Esetleg a telefonnak lehet ehhez köze, vagy a tiktok programmal lett gond? Tapasztalta ezt más is?
Elnézést hogy itt teszem fel a kérdést, de nem találtam tiktok külön fórumot. -
kusza80
tag
Sziasztok!
Poco F5 pro-ról van véleményetek? Szerintetek?
A mostani F3 am menne a pici fiamnak 9 S helyett!Köszi
-
pcnet
addikt
válasz kusza80 #5434 üzenetére
Szia!
Én F3ról váltottam sima F5re. Számomra fontos, hogy naprakész legyen a rendszer és kapjak biztonsági frissítéseket. Ezért azt mondom, hogy megérte váltani. De nekem személy szerint az F3 lekerekített hátlapos dizájnja sokkal jobban bejön mint az F5 határozott élekkel rendelkező dizájnja. Mai napig szívesebben használom az F3at mint az F5öt. Sebességben sem vettem észre különbséget. Szóval én nem tudom azt mondani, hogy egyértelműen megérte váltani. Lehet megérte volna még várni 1-2 évet a váltással. A 12 giga ram is ide vagy oda, nem érzem előnyét. Ugyan úgy vannak újratöltögetések. HyperOS se egy nagy előre lépés MIUI után.
Szubjektív véleményemet olvashattad! Szumma: Én várnék még a cserével. A mai napig szuper kis telefon az F3.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
skyrush7
aktív tag
Köszi!
Nehezen képzeltem el, mert alapvetően az F3 hangszórója sem egy nagy eresztés out-of-the-box, de Dolby Atmos-szal és finomhangolás után szerintem álomszépen szól (kategóriához mérten).
Sokat gondolkoztam az F5 Pro-n, de ahogy telik az idő, csak egyre jobban szeretem az F3-at. Az élete vége fele még szeretném kipróbálni Custom ROM-mal is. -
flash-
veterán
sziasztok
melyik google kamera app most az ajánlott ?
[ Szerkesztve ]
-
kj50
csendes tag
Tiszteletem!
Érdeklődni szeretnék valaki már találkozott olyannal, hogy ha hívnak akkor a hívott telefon
eldobja a hívást mindent lehet hallani a hívott féltől de ö a választ nem halja Poco f3
Yettelen történik mindez a telefonon xiaomi.eu 14.0.80 stabil van.Mivel lehet javítani illetve
lecserélni, ha más nincs?
Tisztelettel:kj50 -
zgmzgm
tag
Jött egy frissítés.
Most már 14.0.11.0 verza.Gyári EU.
㊀ ㊁ ㊂ ㊃ ㊄ ㊅ ㊆ ㊇ ㊈ ㊉
-
Műszakis
tag
4gb-ba benne van a mesterséges elévülés
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest