- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
justice84
aktív tag
válasz sugarforce #2923 üzenetére
Gondolom hogy zavar, engem is zavarna.
Azoknál amiket megjelöl nálad is a logba nem látszik valami (Plex Media Server.log)
rákeresve a fájl nevére:
Content-Length of /elerési út/The.X-Files.S11E06.WEBRip.x264.HUN-nIk.mkv
és felette pár sorral ott van melyik felhasználó indította el
Auth: authenticated user száma as felhasználó neve[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
válasz sugarforce #2927 üzenetére
Ha jól gondolom se előtte se utána nem jelenik meg a te felhasználóleveden ugyanaz a média a logban.
Mondjuk még mindig nem értem hogy lehet ez ha a log szerint is ő indítja el -
justice84
aktív tag
válasz sugarforce #2960 üzenetére
A lényeg hogy megoldódott és maradjon így is.
-
justice84
aktív tag
Sziasztok.
Rég jártam erre mivel eddig rendben ment minden, de ugye a plugin kivétele sok gondot okozott nekem is. Nincs valakinek egy linkje vagy mentése egy olyan verzióhoz ahol még megy a Trakt plugin. (linuxhoz *.i386.deb verzó kéne) -
justice84
aktív tag
válasz sugarforce #6818 üzenetére
Nem nagyon tudtam még átnézni a logokat, hétvégén ráfekszem a dologra akkor lesz rá kis időm. A Trakt plugint és Tautulli-t újraraktam most , auth pin elméletileg jó, mindent beállítottam.Találtam nagy nehezen egy elérési utat és kis mókalással sikerült leszednem egy 1.16.1.1291 Verzió deb-et. Ezen most megy a szinkronizáció és a Trakt Sync felülete is bejön
[kép] Melyik az utolsó verzó ahol még megjelenik a felület? -
justice84
aktív tag
válasz MasterMark #7741 üzenetére
Az Idexers résznél beállítottad melyik releaset preferálod. Illetve a sorozatoknál is ki kell választani.
[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
válasz enginev3.0 #7941 üzenetére
-
justice84
aktív tag
válasz konigjanos #8080 üzenetére
Szia
Én egy hete vettem LG 43UM7600PLB-t a másik kiszemelt a UM7450 volt, végül UM7600 lett mivel nem volt UM7450 készleten. Az UK 2018 kiadás a UM 2019 elméletileg. 75 inch méretbe viszont nincs UM7450 csak 70 inch-es van vagy az már kicsi ? Az enyémen webOS 04.70.20 fut , a plex app 4.25.1 -
justice84
aktív tag
válasz enginev3.0 #8178 üzenetére
Milyen kliens? Én így szoktam a deluget beállítani [link] Adjusting Internal Settings résztől. Plusz használom a Scheduler Plugin-t ami be van állítva hogy este 7 től a 23ig a filmnézési időszakban a le és a feltöltési sebességet lentebb veszi.
-
justice84
aktív tag
válasz enginev3.0 #8180 üzenetére
Vagy nem a feltöltés sávszélesség akadt ki, torrent és a streamek miatt?Vagy ha egyszeri eset lehet az internet szolgaltaó felöli volt valami hiba, lassulás.
-
justice84
aktív tag
válasz enginev3.0 #8184 üzenetére
Hát ez így tényleg megfoghatatlan , max ha legközelebb előfordul akkor kell gyorsan ránézni mi okozhatja ha egyáltalán látszik. Random hibák/akadások szerintem mindíg lesznek, nekem a múlkor egy sorozat egy részét transzkodolta, majd ugyan azt a rész újranéztem akkor meg direkt play volt. 10 részes sorazotból (ugyan az a rls-e, codek stb) 9 direkt play 1 transzkód ezt már elengedtem mert hiába kerestem nem találtam miért.
-
justice84
aktív tag
válasz mgTerminator #8450 üzenetére
Milyen tartalmakat nézel vele (SD,720p)? Nekem a Mi box s eddig a LAN port hiánya miatt kizárós volt. Most egy Rpi2 megy nekem PlexMedaPlayer-el (2.55 [link])
-
justice84
aktív tag
válasz mgTerminator #8456 üzenetére
(#8456) mgTerminator
Köszi, ha 720p megy az már jó lesz a 81cm tvhez lehet benevezek és is egyre majd. Akkor a pi felszabadulhat másra.
(#8455) szpeti40
Ez volt régen is csak megszüntették,a kinézete olyan mit az LG-tv app. Az alpja openelec vagy libreelec már nemtudom sajnos.Lényegében a kinézetet ráhuzták egy openelec alpara. -
justice84
aktív tag
-
justice84
aktív tag
válasz enginev3.0 #8803 üzenetére
Szerintem a regisztrációhoz nézik, én minden évében kapok április 9-11 közt.(szülinapra nem kaptam semmit kedvezményt pedig most volt) Ilyenkor elgondolkodok kell e nekem a pass de eddig nem vettem meg. Milyen előny miatt gondoltad meg te is magad?
-
justice84
aktív tag
válasz enginev3.0 #8806 üzenetére
Köszi. Hát akkor karácsonyig várnom kell, hátha akkor lesz valami kedvezmény. Úgyis új szervert tervezek építeni addig hátha összeáll az is és a hardveres gyorsítást is tudom majd használni.
-
justice84
aktív tag
Sziasztok.Más is kapott ilyen frissítést? [kép] Lg web os 04.80.03 a plex app client version 5.0.10 platform version4.8.0 lett.
-
justice84
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap lehalt a szerver hdd-m (linux) ideiglenesen egy win10 re tettem fel a plex szervert de a trakt-al szenvedek. [Plex-Trakt-Scrobbler] és a WEbTools telepítve itt a Trakt plugint feltettem trakt-for-plex.github.io/configuration beállítottam de valamiért a sorozatokat nem szinkronizálja , a filmek viszont igen valami ötlet ? Hol csúszhat ott el a dolog? Authentication zöld a plex és a trakt felől is -
justice84
aktív tag
válasz werszomjas #8997 üzenetére
-
justice84
aktív tag
válasz havri1 #10169 üzenetére
havri1
Lehet valami jog hiányzik az appnak a telón(vagy valami szemét miatt), töröld le vagy data/cache törlés és úgy próbáld meg.Asszem nekem is volt ilyen.szpeti40: Note:
Azt irja is Note: OneSignal.com must not be blocked (e.g. in Pi-hole) for device registration.[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
válasz enginev3.0 #10828 üzenetére
Megvolt 2x is, gép is újra lett indítva. Friss telepítés ,leszedtem egyel régebbit track addont v1.3.2 appdata mapában töröltem még a beállítását is de ugyan ez. Probáltam a Webtools bundleból is telepíten úgy se megy.
-
justice84
aktív tag
Tuti a windows szivat de nem jövök rá miért visszatettem egy 1.16.1.1291 verziójú plexet és ott meg jó amit lefrissítem a plex szervert megint nem megy., és a kitana se látja olyan mintha nem lenne telepítve. trakt_for_plex-1.3.3-7f0f38e.zip vagy a trakt_for_plex-1.3.3-7f0f38e-win32.zip verzió a jó winre?
-
justice84
aktív tag
Sziasztok, Friss Windows 10 en mit kellene kiengedni tűzfalon/beépített virusírtón hogy menjen a trakt config felület?(másik virusítrót töröltem) xpenology szerveren megy ugyanazon a hálozaton.Már feladtam nem jövök rá mi fogja meg.
-
justice84
aktív tag
Sziasztok,
http://trakt-for-plex.github.io probálnám összekötni a Trakt-ot de folyton "Unable to retrieve token" hibaüzenetet kapok. Nincs valami tippetek ? vagy meg ez a multkori trakt oldal lehalása miatt van? -
justice84
aktív tag
válasz towerpc #15272 üzenetére
Igen, semmit nem kell mondanod miért csak hogy kéred. De eddig is ipv6 cimed volt? és ment rendesen? A PC ip címét kellene elleőrizni hogy ugyan az -e, tűzfalon a plex engedélyezve van -e.
tűzfal- spec beállítások -> bejövő szabályoknál engedélyezve van a plex.[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
válasz towerpc #15278 üzenetére
Hát akkor a tűzfal körül kell nézelődni. Nekem mondjuk az se tiszta hogy a port forwardingot ,hogy állítod be ebbe a routerbe látszik hogy ez csak a szűrő! nem a portátirányitás a pc-re! Ipv4 és ipv6 szűrés van állitva, ipv4 minek ha ipv6 cimed van Ugyan ilyen kezelőfelületem van és nálad hiányzik a port forwarding rész ez akkor van ha ipv6 címed van.
Tisztázni kellene helyi hálózat, távoli, honnan tudod hogy a pc ip címe ugyan az, a plex port nem változott kézi vagy automata stb.[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
válasz mgTerminator #15485 üzenetére
Ezt találtam [link] lehet emiatt nem engedi, a létrehozás dátuma számít mind a szerver usernél és mind a kliens usernél.
-
justice84
aktív tag
válasz mgTerminator #15490 üzenetére
Hát én úgy értelmezem ha a szerver üzemeltető fiók 2022-08-01 előtt lett megcsinálva és van plex passod , a hozzád csatlakozónak is 2022-08-01 előtt kellett létrehonia a fiókját hogy pass nélkűl tudjon letölteni.
(Virágboltos appal nézd meg,azzal menni fog viszont ios-t passzolom)[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
válasz bmarton7 #15850 üzenetére
Szia,
1, Tipp a TV /app nem kezeli jól a médiát, nekem egy 2019- es LG van eddig megevett mindent.
2, Ez az esxi+win 10+plex és Debian+ docker futtatása mennyire ette meg a gép teljesítményét? Nem tudom mik az elvárások de kicsit túl van bonyolítva.
Ha a transzkódolás ki is kapcsolod akkor is fog transzkódolni felíratnál én azt vettem észre. 1010 PassMark cpu+6GB ram win 10 nálam így néz ki 1080p.UHD.BluRay.HDR.DDP5.1.x265.HUN
felirattal: CPU 25-30% RAM 50% használja felírat nélkül: CPU 9-13% RAM 45% használja[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
Ez a [Tautulli] program, van androidos appja is plex statisztika, top play , ki mit mikor nézet érdemes felrakni igy az is kiderűl melyik usere/saját eszközök transzkódólnak.
-
justice84
aktív tag
válasz bmarton7 #15864 üzenetére
Lehet a Ds218play-t is a tv szívatta meg a tekerésnél felírattal, megnéztem egy 2017-es LG tévé is simán vitte az 1080p UHD BluRay HDR-t igaz tekerésnél lassabb volt mint a 2019-es igaz ő wifin lóg.
Akkor debian+dockert kell tesztelgetni hogy hogy viselkedik. Ha nem megy és nem akarsz tévét cserélni veszel/kölcsönkérsz egy android boxot (nekem mi box s is van) és az is tesztelgeted mit bír a gép. Nálam eddig a linux+plex jött be eddig de idő hiánya miatt váltottam win-re. Pedig volt hibrid megoldásom is OMV+kodi+plex -
justice84
aktív tag
válasz Enrico77 #15878 üzenetére
Az a távoli elérés, az most szerintem se lényeges. Ha a másik tv , telefon látja akkor a tv a ludas. Próbáld ki hogy kihúzod a lant és wifivel felcsatlakozol a hálózatra akkor látja e a plex szervert. Nekem párszor előfordult már hogy wifi és lan kikapcsolás megoldotta mikor nem látta a szervert egy probát megér.
-
justice84
aktív tag
válasz Enrico77 #15875 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből a Szerver - Hálazat - Biztonságos kapcsolatok mire van állitva? Ha "szükséges" van beállitva próbáld ki hogy átrakod ott is "előnyben részesítettre" hátha [Plex for smart TVs after September 30,2021] megnéztem nálam is igy van a 2017-es LG miatt beállítva web os 3.5 van rajta, a 2019-es ma frissitet 05.40.10-re
Új hozzászólás Aktív témák
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest