- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
edcs
csendes tag
válasz PistiSan #101 üzenetére
Igen, már voltam is az üzletben. Jó fej volt a csaj, azt mondta, hogy barátkozzak vele holnapig és ha nagyon nem jön be, különbözettel vehetek másfélét. Először Samsung galaxy trend plus volt a terv, most újra nézem azt is...
A képeket megnéztem amiket felraktatok, de az nyilván nem úgy adja ki. A baj az, hogy hasonlítgatom a férjemével és az szebb képeket csinál, amúgy mindenben ez tetszik jobban.[ Szerkesztve ]
-
csibabu
tag
Most akkor van olyan teló amelyiknek rossz a kamrrája vagy átlagon aluli az l65 kamerája?
iPhone 14 Pro
-
edcs
csendes tag
Viszont csomó apróságban veri a kategória társait. Pl. ez a rákoppintásos kijelzőfeloldás nagyon király, nekem az is tetszik, hogy fehér felületre kell írni, nem pedig az inverzre fekete alapon fehér betűkkel, pl. gépelésnél külön karakteren van a vessző a betűk közt és nem kell átlépegetni... Ezek apróságok, nevezhetjük női szeszélynek is de tök jó, hogy vannak. :-)
A hangszóró nem vészes, szokni kell. Bár többen mondták ma, hogy visszhangosan és furán hallanak.
De egyértelműen a kamera az egy genge pontja. -
edcs
csendes tag
válasz beach head #109 üzenetére
Köszi!
Kamera normalizálásra nincs tippetek? Csak vicceltem. El kell fogadnom így mert amúgy nagyon bejön a többi része a telefonnak. -
snipy
tag
válasz vittorio7 #95 üzenetére
Üdv!
A kékek valszeg a saját garlevelüket fogják kitölteni, 1+1 év azaz 1. év kékek 2. év LG szervíz. Bővebben itt.
Tokot, fóliát pár shop az L70-ét dobja találatnak, mivel a két teló háza tök egyforma.
Én rápróbáltam az L70-ét és pont rámegy, bár lehetne 2 hajszállal kisebb is.
Amúgy ezért a pénzért nem rossz teló!
[ Szerkesztve ]
-
P.mini
aktív tag
Na. Szóval Nekünk is meg lett rendelve pénteken, de szerintem csak a jövõhét elején fog megjönni. Kicsit félek a kamerától.
-
edcs
csendes tag
Akartam már este is de a férjem szabin van és a munkahelyén maradt a bluetooth port. Én ehhez túl szőke vagyok, nem is kezdem el próbálgatni, a madzagoshoz telepítő program kell és a férjemet már nem merem megkérni, 2 hónapja csak a telefonokkal zsibbasztom. De valahogy azért megpróbálom még ma.
-
edcs
csendes tag
válasz beach head #111 üzenetére
Olyasmire is gondoltam már, hogy másik, mondjuk 8 Mp-s kamerát belerakatni lehet vajon valahogy?
-
edcs
csendes tag
válasz beach head #109 üzenetére
Én nem találom ezt az opciót...
-
vittorio7
őstag
Szia!
Köszi az infót. Ennek örülök, hogy 1+1 év a gar.
Neked is ilyen telefonod van? Egyelőre nem tudtam megnézni élőben a telefont. Amelyik üzletben jártam, ott pont nem volt. Egy-két képet szívesen megnéznék ami a telefonról készült. Látatlanban nem szívesen rendelném meg. Azt mondták a Telenor üzletbe, hogy menjek be egy MM-be, hátha ott ki van rakva a telefon. Nem volt.
Régen láttalak a Táp topicban.
-
edcs
csendes tag
válasz beach head #121 üzenetére
Köszi! Majd megnézem, egyelőre a képfeltöltéssel szórakozok... de nem nagyon megy.
Készülök felrakni vele készített képeket és összehasonlításképp egy Core plus-sal készített képeket.
Ez életlen, homályos, pixeles, az pedig rendben van.
De lehet, hogy én vagyok túl háklis és nem kéne más telefonokkal hasonlítgatni...[ Szerkesztve ]
-
harpa
csendes tag
Nem tudom, én nem érzem ennyire gáznak a kamerát, pedig már harmadik hete használom a masinát. Egy ilyen olcsó készüléktől szerintem sokkal többet nem várhat az ember, alapvetően nem arra való hogy megörökítsük vele életünk nagy eseményeit.
Szerintem inkább gond a kicsi belső tárhely, főleg amikor majd frissítéseknél elkezd idővel panaszkodni. Ez azért is nagyobb baj, mert a kit-kat nem engedi a külső programoknak írni a memóriakártyát. Persze ezen majd egy root-olás segíthet, de erre nem mindenki hajlandó, és garancia idő alatt magam sem szívesen teszem.
Egyébként meg minden más szempontból veri a kategóriatársakat, így még mindig csak ajánlani tudom.
-
hetfield1
tag
Sziasztok! lett egy ilyen telefonom, nem tudom másnál is igy lehet-e, nálam nem működik a led jelzés (pl. nem fogadott hivás), beállitás kérdése? ha igen akkor hol kell? köszönöm a válaszokat!
-
harpa
csendes tag
válasz beach head #133 üzenetére
Az távolságmérő, led nincs.
-
hetfield1
tag
köszönöm a válaszokat!
-
hetfield1
tag
Ezeken felül azért elég jó kis készülék.
-
törölt tag
Ma én is vettem egy ilyet a kékeknél. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, mondjuk én WIUI romos Defy+ ról váltottam.
-
snipy
tag
Az L70 fólia nem mind passzol, vagy csak én fogtam ki egy szar darabot.
Egy gsm boltban próbáltuk egy mintadarabra az L70 fóliáját az passzolt, csak a gyártóra nem emlékszem. :-(
-
snipy
tag
Reggel levettem a fóliát, de most a képek kedvéért visszaraktam.
Így fest az L70 fóliájával. Látszik, hogy a fizikai gomb kivágása el van csúszva. A szélei lehetnének 1-2 libahajszálnyival keskenyebbek.
A múlt héten próbált fólia kivágása is passzolt és az alján, ill, a tetején is egyenlő volt a távolság.Ha van rá némi időd-alkalmad megnézhetnél még pár gsm boltot, hátha valamelyik tuti jó lesz.
nani70 fórumtársnak az F6 lett a befutó...íme egy alternatíva.#143 harpa 4,3 vagy 4,5 nincs jelentősége, hisz a fólia az egész előlapot védi.
A d285 fóliánál én pl nem szívesen vacakolnék a fizikai gomb helyének kivágásával, mivel azon nincs fizikai gomb.Amúgy valóban Fa*za kis telefon, bár nekem játék alatt melegszik /hay-day, deer hunter/.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pit221
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni mivel telefon vásárlás előtt állok volna három kiszemelt áldozat (L65 Huawei Ascend Y530 Samsung Galaxy Trend Plus) s nem tudok dönteni melyik lenne jobb választás.
Olvastam pro és kontra véleményeket L65 nek a kijelzőéről de most olyan embereknek a véleményét szeretném kérni akik használnak ilyen készüléket mert kíváncsi lennék hogy a kijelzője olvasható marad e napsütéses időben,vagy takargatni kell hogy olvasható legyen.??
Esetleg ha volna szíves valaki feldobni képet vagy videót mutatni hogy néz ki a kijelző napsütésben azt nagyon megköszönném!Pit221 felhasználónak 2 pozitív és 0 negatív értékelése van a régi értékelési rendszerben!
-
PistiSan
addikt
Szia!
Hasonló utat jártam be telefon vásárlás közben mint te, a végén ezt hoztam ki győztesen! 2. hete nyúzom, teljes megelégedéssel!
Napsütésben full fényerőn kell tartani, olvasható marad! De nyilván ha közvetlenül kapja a napfényt a kijelző akkor ha kell oda takarok kicsit, (esetek kb 5%-a ilyen) de mivel a nap 90%-ban nem a napon állva használom így nem érzem kényelmetlennek.
Fényerőben kb olyan mint a régi Samsung Galaxy Ace telefonom, ha van ismerősnek ilyen akkor ahhoz tudod hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.