Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    Többször szóba került a mosó-szárítógép. Mindenkit elriasztanak tőle, mintha az ördög műve lenne, és azt írják, hogy használhatatlan. Valóban energia pazarlóbb és rosszabb hatásfokú.
    Abban maximálisan egyetértek, hogy egy különálló mosógép és szárítógép sokkal jobb megoldás, de akiknek ez helyhiány miatt abszolút nem kivitelezhető mint pl. nálunk és szükség van szárításra, akkor igenis használható alternatíva! Írom ezt úgy, hogy kb. 14 évig használtunk mosó-szárító gépeket! Először egy Ignis WIDL-126-os gépünk volt ami csoda jó volt, imádtuk! Remekül mosott, tökéletesen szárított, csendes volt. Sajnos azért kellett lecserélnünk, mert a zománcozott üstje kilyukadt. Abban az időben 45eFt lett volna maga az új üst 6 hetes szállítással + a munkadíj. Emiatt vettünk inkább egy Indesit mosó-szárítót. Alapvetően ez is végezte a dolgát, de amit utáltam benne nagyon, hogy a motornak iszonyú visító hangja volt. A másik problémája, hogy 2 év után már ette a rozsda. Kb. 3 évesen csapágyas lett amit javíttattam, de rá két évre megint csapágyas lett. Még gondolkodtam a javíttatásán, ám ekkor megszakadt a fűtőszála. Úgy döntöttem, egy rozsdaboglyára nem költök többet. Mivel a gyerek "kirepült" így már nem "létszükséglet" a szárítógép, és lett helyette 3,5 éve egy Beko WMY 81483 LMB2 mosógép amivel maximálisan elégedettek vagyunk. Azóta maradt a természetes szárítás mód.
    A lényeg, hogy bármennyire is kompromisszumos a mosó-szárítógép, attól még egész elfogadhatóan használható! (Persze gondolom ez biztosan típusfüggő!)

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák