Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crazygamer

    tag

    válasz Csorbi #9026 üzenetére

    Csak régi berögződés lehet nálam, hogy a Beko-t nem tartom márkának (bár a hütőnk az, és megvan gond nélkül, kb 8-10 éve), és hiába az 5 év gari rá, nem szeretném ha esetleg évente 1-1 hónapra mosógép nélkül maradnék, mert szervízelik. Ezért próbálok "márkásabb" terméket választani, amit a felhasználok, tapasztalatból , megbízhatóbbnak tartanak.
    Szerintem is egy relatív alap mosógép az elvárásom, ami azért rendszeres használatot bírja, megbízhatóan. Nincsenek különleges anyagú ruháink, se extra méretkívánságok (8-9 kg töltet), nem kell a keskeny kivitel, elfér bármekkora. Nem kellenek a modern faxnik (kijelző,NFC, kamu mosási technológiák) csak hogy drágább legyen. Még az energiatakarékosság sem szempont (ezért kicsit szégyenlem is magam), hiszen más területen lehet több áramot-vizet elpazarlok, tehát az A utáni + ok nekem csak parasztvakítás.
    Kis keresetű vagyok,nem adnék egy gépért havi fizetést, 4 tagú családnál van napi mosás, így a fő cél, hogy az alap mosást bírja(szétrohadás, vezérlés hiba nélkül) a lehető legtöbb évig. Az általam linkeltek közül melyik ajánlott? vagy mi lenne nagyon ajánlott, max 100 000 Ft-ig?
    Lehet akár Beko is :) Whirlpool viszont soha többet, 3 rosz tapasztalat után.
    Ui.: 1 extra kívánság mégis lenne, lehető legszárazabbra centrifugálós kellene, mert csak a lakásban teregetünk és kevés a hely, így fontos a gyors száradás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák