- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz grabber #12850 üzenetére
jah én is elállnék és vennék máshonnan
bár egyszer nagyon aranyosan próbálták megmagyarázni, hogy az elállás nem érvényes a gyári döglött vagy törött motyórsa, de szerencsére a jogszabályokat továbbra sem ők hozzák : )_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
SzlobiG
félisten
válasz SzlobiG #12845 üzenetére
A balszerencsém úgy látszik megint beigazolódott.
Kijött az ürge és azt mondja ilyet még a 30 éves pályafutása alatt nem tapasztalt már mint ilyen hibát...csak tippelni tud első körbe megpróbál egy ékszíj cserét tárcsával együtt.
Aztán ha ez nem jön be, akkor csapágyas lesz a gép, amit külön nem lehet cserélni mert egybe van, tehát a komplett dobot kell cserélni, ami végett darabokra kell szedni a gépet, egy délelőtt biztos rámegy.
2 hónapos a gép alig volt használv még és eléggé esélyes a csapágy hiba. Megpróbálok teszek egy próbát az electroluxnál, hogy adjanak egy új gépet, mert valahogy nem bízok az efajta javításokba, most ez olyan mint egy autóban a motorcsere.
-
Flashback
addikt
válasz SzlobiG #12853 üzenetére
uhh az durva. Mondta hogy ez mitöl lehet?
Mármint hogy a gyártást rontották el vagy valami 3rd party alkatrész hiba okozta.
Pedig anyámék Electrolux mosógépe már több mint tíz éves volt és akkor is azért lett cserélve mert több rozsda volt rajta mint egy Mazdán...profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Goose-T
veterán
válasz Goose-T #12848 üzenetére
Köszi a tanácsokat, Chaser és grabber. Megrendeltem a mosógépet egy másik cégtől, kiszállították, felhozattam velük és kicsomagoltattam, az már jó volt. Az Aquának írtam, hogy pénz vissza, a többivel ne fáradjanak, ma visszautalták a szállítási költséggel együtt.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
törölt tag
Sziasztok.
A ~15 éves Louis Axton mosógépem dobja leszakadt. (Vagy esetleg üstnek hívják? Nem tudom.) Egészen pontosan a külső, műanyag, zárt dob, amiben van a forgódob is, abban átszakadt az a furat, amin átment az egyik tartó rugó kampója. Így nem akasztható már vissza sajnos.
Szóval úgy néz ki venni kell egy új gépet. Tudnátok ajánlani valami időtálló, elöltöltős gépet?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #68216320 #12857 üzenetére
Kicsit konkretizálnám a kérdést.
Az alábbi mosógépet néztem ki. Nem fogtam mellé nagyon? Választható típus?
Electrolux EW6FN348AW -
törölt tag
válasz Nagya21 #12859 üzenetére
Igen, sejtem, hogy "köszönöviszonyban" sincsenek a mostani kínai alkatrészekből, balkáni minőségbiztosítással összeszerelt gépek a "régiekkel".
Vennék hozzá 5év-re garancia kiterjesztést, azután minden mosás már ajándék.
De ez van.
Vagy van esetleg olyan ami még bírja hosszú távon?[ Szerkesztve ]
-
Lackow
csendes tag
Sziasztok
Szeretném megkérdezni, hogy milyen felültöltős mosógépet ajánlotok. Sajnos kicsi a hely kb 50 cm széles gép fér el.
Köszönöm a válaszokat.
-
Gömbike
senior tag
-
SzlobiG
félisten
válasz Flashback #12869 üzenetére
A csapágy, vagy inkább a szimering nyekereg, csak ezzel az a gond, hogy nem lehet külön cserélni, hanem csak a komplett dobbal együtt.
Szerintetek van rá esély, hogy cseréljék a gépet? A szervizes ürge azt mondta, hogy nincs, bármennyi alkatrészt kifizet az elu még akkor is ha többe kerül mint maga a gép.
Gömbike:
Ez egy új gép itt rohadás még nincsen. -
d@minator
addikt
-
SzlobiG
félisten
válasz d@minator #12874 üzenetére
Nem tudják, nem is foglalkoznak vele, mivel szerződött szervizpartnereik vannak, tehát ők csak továbbítják a hozzám legközelebb eső partner felé a leírt hibát. Az alkatrészen nem nyernek mert ők maguk küldik, tehát ezt benyelik, de nem adnak új készüléket, hanem a végőskig elmenn bármi is legyen cserélik.
Konkrétan a szervizes ürge mondta, hogy ilyennel még nem találkozott nem tudja behatárolni, hogy honnét jön a hang, így lett próbaképp az ékszíj+tárcsa lecserélve, de ugyanúgy szól. Elmondása szerint már csak a csapágy, vagy szimering lehet, de azt kompletten az üsttel lehet cserélni, szóval a következő lépés az lesz.
De ami bosszant: Legalább egy délelőtt rámegy azaz vegyek ki szabit, mivel a dob van vagy 50 kiló és csak kiemelni lehet, nekem kell segítenem mert az ürge egyedül van. Hát miféle garanciás eljárás ez???
[ Szerkesztve ]
-
Vasti74
aktív tag
válasz SzlobiG #12875 üzenetére
Ha neked kell segíteni, akkor mondd meg a szerviznek, hogy 25.000 az óradíjad ;-)
Ez egy vicc, vagy mi?! A következő lépés, hogy azt mondják: javítsd meg magad :-)
Elképzelem, amikor majd azt mondja az autószerviz, hogy nem leszel jó úgy fehér ingben, mert segítened kell lekapni a váltót, mivel egyedül van a szaki... ;-)[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Csorbi #12877 üzenetére
Ezek közül én az utolsóra leszek esélyes.
Vasti: Jólvan akkor én is így gondolom, hogy ez nem normális. A másik ami bosszant, hogy már egyszer levettem a szárítógépet, és vissza is raktam. Mondanom sem kell, hogy ehhez segítség kellett, akkor most megint intézhetek valakit aki segít, mert a szervizes nem nyúl hozzá.
Komolyan így megszívni csak én tudom.
-
Vasti74
aktív tag
válasz SzlobiG #12878 üzenetére
Áh, ez nem szívás... ;-)
Ha azt hiszed, akkor elmondom, hogy a mi fürdőnkben (pár éve teljesen felújították, és részben átépítették a lakást, mi már így vettük) a mosógép egy pont neki való szuper kis beugróban van a zuhany mellett, csak éppen a kigondolásakor megfeledkeztek arról, hogy mellette ablak, alatta radiátor, és a fűtéscsövektől nem lehet betolni a mosógépet a helyére! Csupán fel kell valahogy emelni a felső fűtéscsőnél magasabbra, ha ki vagy ne kell tenni a mosógépet valamiért... Szerintem meglepődtek, amikor a felújítás után visszapakoltak, meg mi is (illetve a költöztető cég) amikor beköltöztünk ;-)
Meghalt a mosógépünk pár hónapja: a többedik kereskedő vállalta végül, hogy az emberei ilyen szívás mellett is kiszállítják és beteszik a helyére. Mondjuk 150 ajrót kértek érte... ;-)Egyébként nekünk is a mosógép tetején van a szárítógép, és én egyedül szoktam levenni meg feltenni, pedig hetente csak 1x-2x jutok el a konditerembe... ;-)
-
Csorbi
addikt
válasz SzlobiG #12881 üzenetére
Én még mindig csak ezt tudom ismételni: #12846
Nem tudom az Electroluxnál ez hogy megy, de szerintem náluk is lehet nyugodtan jelezni. A mai agyonszabályozott munkavédelmi előírásokra hót ziher hogy rohadtul figyel egy ekkora brand, maximum a szervizes (alvállalkozó? ) magánakciója lehet ennyire elfuserált. -
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig mosógépet keresek - bizonytalanság felsőfokon de 1-2 kérdésem lenne:
1. 150-200 ezres kategóriában az Electrolux/Bosch/LG kb. egy kutya? Nem menne minden nap a mosógép heti 2-3 alkalom, vegyem amelyik szimpatikus?
2. Esetleg ha Bosh - Serie 4 és Seria 6 között lényegi különbség? Tehát pl. megérheti a drágább Serie 6?
3. Vagy vegyem azt amihez adnak 5 év garit és úgy a legolcsóbb?Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Flashback
addikt
AEG, BOSCH, SAMSUNG, LG...
Nagyjából ezekböl válassz akkor nem löhetsz nagyon mellé. Ha tutit akarsz akkor Miele de az zsebbe nyúlós.Mostanában ezzel a Samsung típussal szemezek. [link]
Az interfész messze most a legjobb (szvsz)profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Vasti74
aktív tag
Hát megfogom, és leveszem - az ilyeneken kár gondolkodni, mert csak elbizonytalanodik az ember ;-) Két oldalról nem is férek hozzá, meg úgy nincs rajta fogás: egyszerűen alul-felül, aztán kiveszem, ennyi :-)
(...hozzá kell tennem, hogy egy jó nagy(méretű) állat vagyok ;-)
Visszarakni vacakabb, mert nincs olyan mosógép és szárítógép közé való akármim, csak a gyári tapadókorongok vannak felpattintva a szárítógép lábaira. Az meg ha leért, odatapad, onnantól nincs pozicionálgatás... Először a visszarakás úgy negyed óra volt, aztán 5 perc, legutóbb meg kapásból a megfelelő helyre sikerült feldobnom :-) -
Vasti74
aktív tag
válasz SzlobiG #12887 üzenetére
...szerintem először le kellene venni róla a súlyokat, és akkor sikerülne neki, nem olyan nehéz az ;-)
(Ugyanis a mosógép súlyának jelentős részét az(ok) a súly(ok) teszik ki, amik azért vannak az üstházra aggatva, hogy legyen tehetetlensége, nem ugráljon, mint egy őrült: mert nem mindegy, hogy a pl. 8 kilónyi vizes ruha 10 kilónyi dobot + üstöt akar rángatni centrifugázáskor, vagy 50 kilónyit)
De egy olyan szerelőtől, aki így áll hozzá, sok mindent nem lehet várni :-(
-
Grande Ale
őstag
Érdekesség képen: [link]
-
Mofarguru
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos tönkrement a tegnapi nap folyamán a 9 évet bírt Samsung mosógépünk, így most új után kell, hogy nézzek. A plafon max 200e lenne de jó lenne ha már ebben esetleg a plusz gari is beleférne. Végigolvastam a fórumot majd 4 hónapot visszamenőleg, és a hozzászólásokból többnyire három (AEG, Electolux, Bosch) gyártót preferáltok.
Alább összeírtam egy pár típust, és abban szeretném kikérni a véleményeteket, hogy melyikbe lenne érdemes invesztálni.
- Bosch WAU28S90BY Serie|6 (igaz ez már némileg meghaladja a 200-at ellenben itt van iDOS amit tetszik csak nem tudom van e "értelme"?)
- Bosch WAU28T62BY Serie|6
- Bosch WAU24T60BY
- Bosch WAN28262BY (ez azért az "olcsóbb" kategória még ami nem feltétlenül gond)- Electrolux EW6F429B (ez kijönne 188e-ből és ebben már benne van az 5 év gari)
- Electrolux EW2F428S
- Electrolux EW6FN348AWTi melyik mellett tennétek le a voksotokat? Vagy ha nem ezen típusok akkor inkább mi lenne az?
Előre is köszönöm!
-
Mofarguru
csendes tag
Végül úgy döntöttem, hogy az alábbi lesz a befutó.
Electrolux EW6FN348AW míg ennek "A" az energiacímkéje (és ahogy elnéztem van nem kevés különbség mind víz mind áram felhasználás tekintetében) addig az Electrolux EW6F429B típus "C". A kettő között mindösszesen 9e Ft.- a különbség. Így is 200e alatt kijön 5 év garival.
-
Z_A_P
addikt
válasz Mofarguru #12894 üzenetére
Nekem WAU28T62BY van. Nincs vele baj, teszi a dolgat.
En minden mosashoz behajitok egy mosokapszulat dobba, nem hasznalok sem folyekony sem por mososzert, sem oblitot. Viszont mindig duplan oblitek (extra water opcio)
Szoval nekem nem hianyzik az iDOS.SZERK: ja most latom mar vettel
[ Szerkesztve ]
OK
-
Mofarguru
csendes tag
Mint ahogy látod a tiéd is benne volt a listában. Ami a ezen Electrolux mellett szólt az pl. a fogyasztása (nálunk mindennap megy a mosógép) ami a mai energiaárak mellett nagyon nem mindegy. Plusz az árban benne van az 5 év gari illetve, hogy elszállítják (amit így legalább nem nekem kellett megoldani). Remélhetőleg nagyon nem lőttem mellé, de majd a puding próbája...
Amúgy ha már öblítő, több helyen is olvasom a fórumban, hogy sokan nem használnak. Valóban nincs értelme? Csak mert eddig valahogy nem is gondoltam rá, hogy el lehetne hagyni.
-
Zoona
aktív tag
Majd írj róla Én is ezt fogom venni hamarosan.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest